Įkraunama...
Įkraunama...

VYRAI. Savi ir ne visai

QUOTE(juzė @ 2011 09 17, 19:52)
O jūs tikra, dėl to, jog "desperatiškai ieško antrų pusių mamų forumuose"?

Beje, truputi keičia. Jei žmogus neranda sau mielo žmogaus į porą, man regis, kad tai dar nereiškia, jog tam, kuris ieško, kažkas negerai, gal tiesiog kol kas tinkami nesusitinka.
Ir dar, man atrodo, jog didžiausia kvailystė suartėti su žmogumi dėl to, kad jautiesi vienišas ir su tuo, kuris tau atrodo tik "pusė bėdos", nes ilgainiui bendraujant prisirišama, susisaistoma įvairiais saitais, kuriuos ilgainiui nutraukti vis sudėtingiau, todėl, man regis, skubėti nėra kur, nes apskritai, tas, kas skirtas- nepabėgs.

Na gerai, nebūtinai ieško. Gal juos tokius tik jų pažįstamos moterys mato - vienišus vargšelius, kuriems reikia pagalbos. hihihi.gif
Kažkas negerai tiems, kurie patys duot nieko negali, o ieško a le princesių.
Su visais kitais gerai, nes geriau nieko negu bet koks/-ia.
Atsakyti
QUOTE(Kosmonautė @ 2011 09 16, 14:56)
Linksma tema

Visos siūlot tokiu pelriukus, kad keista jog niekas jų nesužvejoja smile.gif

karta pradėjo kabinti mane seniai pažįstamas vaikinas. aš jį tik geriausiais žodžiais apibūdinti galiu: protingas, atsakingas, pagarbus, komunikabilus, ir namų ruošos nevengia, keliauja, domisi, skaito, dirba ir uždirba. na tikrai perliukas paskaicius aprašąsmile.gif bet manes netrauke. bet gaila tokio pelruko, plius kazkaip gražiai norėjosi jį atfutbolinti. sugalvojau supažindinti ji su savo drauge, jinai vienišavo kelis metus. nepavyko. beje drauge irgi ta patį apie jį pasakytų, tik gerus žodžius. bet perliukai visada turi kažkokį bet.....

matyt yra priežastys kodėl jie moterų netraukia.

O kiek jam metu? Manau, kad vistik buvo kažkas, dėl ko nepatiko...
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2011 08 10, 16:00)
Prikelkim temą.

27 metų, ~1.80 m ūgio, gero sudėjimo, protingas geranoriškas linksmuolis. Programuotojas (iš teigiamos pusės). Įmonės išvykoje į gamtą ganė visų vaikus ir nė necyptelėjo.

Trūkumai: nevartoja alkoholio. Drovus su merginomis - tereikia atsargiai prisijaukinti.

Dirbu kartu jau metus su viršum, turėjau progų įvertint visus pliusus ir minusus.

Noriu programuotojo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 09 20, 20:10)
Noriu programuotojo  bigsmile.gif

nu kažkaip dingo visi geri pasiūlymai lotuliukas.gif
Atsakyti
vatyt vokietijon išlėkė wink.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 09 20, 20:10)
Noriu programuotojo  bigsmile.gif

Aš turiu programuotoją, bet jis mano - nekeičiu, nedovanoju lotuliukas.gif O kodėl būtent programuotojo? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 02 spalio 2011 - 18:37
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 10 02, 20:36)
Aš turiu programuotoją, bet jis mano - nekeičiu, nedovanoju lotuliukas.gif O kodėl būtent programuotojo? biggrin.gif

Pas mergas neturėtų laiko lakstyt lotuliukas.gif O šiaip patinka dirbti kompiuteriu, tai labai norėtųsi vyro, iš kurio galima kažko išmokt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 10 02, 19:57)
Pas mergas neturėtų laiko lakstyt  lotuliukas.gif O šiaip patinka dirbti kompiuteriu, tai labai norėtųsi vyro, iš kurio galima kažko išmokt smile.gif

O koks nors inžinierius netiktų? biggrin.gif Šiaip manau, kad iš kiekvieno protingo žmogaus galima ko nors išmokti. Na, sėkmės ieškant biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 02 spalio 2011 - 19:04
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2011 10 02, 21:03)
O koks nors inžinierius netiktų? biggrin.gif Šiaip manau, kad iš kiekvieno protingo žmogaus galima ko nors išmokti. Na, sėkmės ieškant biggrin.gif  4u.gif

Maloniau mokytis to, kas yra tavo karštai mylimas hobis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfiuka @ 2011 10 02, 22:20)
Maloniau mokytis to, kas yra tavo karštai mylimas hobis smile.gif

Tikrai taip blush2.gif
Atsakyti
Nu temuke tai thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Neber pasiulymu? g.gif
Atsakyti