Oi, aš pyktis irgi nemoku
Va, vakar taip apstaugiau vyriškį savo kad net iš namų išėjo
Nebeatlaikė nervai visiškai
o jis žinoma net nesupranto, ko aš čia kaip viesulas per namus prasisukau
Bet kažkaip pastebėjau kad pas mus dažnai taip - mes nesusišnekam... Kažin ar ilgai dar taip tempsim
Bet kažkaip pastebėjau kad pas mus dažnai taip - mes nesusišnekam... Kažin ar ilgai dar taip tempsim
QUOTE(vismaz @ 2009 12 23, 11:40)
Žiūrint kas tau svarbiau
aš kaip susipykstu, tai pirma nešneku maniškis pirmas atsiprašo
nėr čia ko
D
o maniškis l. greit įsižeidžia, visiškai nenori šnekėtis, jei iškyla problema, pradeda aiškint, kad vėl jis dėl visko kaltas, susiraukia, kai sena tarka ir tyli arba rėkauja durnai, daužo kumsčiais į sienas, išlekia rūkyt, o paskui sėdi ir tyli. prašau nerėkaut, ramiai pasikalbėt, ta dar labiau pasiunta, jei nutylu ir nieko nesakau, pradeda priekaištaut, kad vėl man kažkas negerai, jei rėkiu, tai vėl negerai ir t.t. tylėt ilgai nemoku, bet kai labai sunervina patyliu, nurimstu, mėginu paaiškint, kame problema, susitaikom. net jei jam ko reikia, kad padėčiau, o pasakau, kad ne, tai toks įsižeidęs. jis negali būt dėl kažko kaltas ar nuvertintas.
As vyro neturiu, bet kai pykstuosi su draugu, mano taktika dazniausiai yra visiska tyla, mirtina, ir gali ilgai trukt, nes rekavimais as nieko nepasiekiu, o jis, kai pamato, kad tik vienas siauteja, irgi greit nurimsta.
Na, pas mus dažniausiai viskas labai 'išpūsta'-su trenksmais, garsais ir tt
bet galbūt dėlto labai greit 'išsikraunam' ir susitaikom. O šiom dienom apskritai pasižadėję taikytis net nepradėjus pyktis
žiūrėsim, kaip seksis
http://www.alfa.lt/straipsnis/10305995
tikrai pasiteisina
tikrai pasiteisina
QUOTE(sidabryte @ 2009 12 26, 21:45)
O šiom dienom apskritai pasižadėję taikytis net nepradėjus pyktis
žiūrėsim, kaip seksis 
Šaunuoliai, jau vien toks pasižadėjimas parodo, kad abu stengiatės dėl santykių darnos
QUOTE(gudajciukaz @ 2009 12 26, 16:57)
As vyro neturiu, bet kai pykstuosi su draugu, mano taktika dazniausiai yra visiska tyla, mirtina, ir gali ilgai trukt, nes rekavimais as nieko nepasiekiu, o jis, kai pamato, kad tik vienas siauteja, irgi greit nurimsta.
QUOTE(vismaz @ 2009 12 23, 12:40)
Isiterpsiu, pas mane ir sukosi ta mintis jog nesusisneku su savo vyru, kartais apima mintys jog as esu kvaila, arba jis kazkoks ufonautas