QUOTE(ingutte @ 2009 01 10, 17:30)
Pritariu tikrai sitai mamytei. Mano dukryte nuo 1.9m ejo i lopseli Ciauskutis-nuostabios aukletojos-esu josm be galo dekinga (aukletojos Kristina ir Larisa), mergyte labai jas mylejo ir savarankiska pasidare. O del ligu, nerasite tokio auksinio darzelio, kuriame nesirgtu-ne nuo darzelio priklauso(nebent salta jame, o ciasukutyje labai silta) priklauso nuo grupes kolektyvo.
Dabar mergyte perejo i darzelio grupe. Aukletoja LABAI girezta-bet tuo pasireiskia jos reiklaumas ir matosi rezultatai pazvelgus i darbelius-kuriu nuolat pilna ekspoziicija rubineleje-nuolat keiciama-tiesiog smagu ziureti. Pati dukryte labai mielai namuose dainuoja daineles, eilerastukus deklamuoja-aukeltoja puikiai dirba.
Ankstesnius komentarus skaiciau apie vedima i lauka-pati ne karta atejusi atsiimti anksciau ir maciau kad tikrai vaikai ir aprengti ir su jais zaidziama-ne karta ir pro sali eidama maciau. As is viso mamytems, kuriu vaikuciai nelanke sio darzelio, patarciau be reikalo nessmeizti.
Is viso visam darzelyje nuostabios aukletojos ir naujoji direktore, buhaltere ir logopede-miela bendrauti-visada patars, pasikalbeti imanoma.
Mano dukrytei jau greitai bus 4m, o lankome nuo 1,9m ir jokiu iniciadentu nemaloniu nera buve. Zinot, bragiosios, dar yra ir labai reikliu mamyciu, kurios nebezino kaip aukletojas sokdinti. Pacios giminaite dirba aukletoja kitame mieste-tai tokiu dalykeliu papasakoja, kad net uz galvos baisu griebtis darosi. Niekada negali garantuoti savo mazu pypyliuku, kad jis teisybe papasakos apie veikla darzelyje-fantazija pas vaikiukus neribota, o mamytes tai daznai 100proc uz vaikucius griebiasi

))
Linkiu sekmes visoms atrasti sava darzeli, o nuo saves tikrai rekomenduoju Ciauskuti. Ir nesamone, vaikams nereikia dideles prabangos, naujausiu madingu baldu irtt -svarbiausia kad jie gerai justusi ir matytusi vaiko ugdomieji gebejimai.