Įkraunama...
Įkraunama...

Valkataujantys gyvūnai

QUOTE(Itani @ 2009 08 04, 00:35)
O beje,ar laukinės faunos jums,gyvūnų mylėtojoms ,tikrai negaila  unsure.gif  g.gif Mačiau dokumentinį filmą,kaip mokslininkai bandė suskaičiuot,kiek vieno kaimelio katės papjauna paukščių ir rezultatai juos apstulbino. O jei prie jų prisijungtų ir nenaikinamos gaujos valkataujančių kačių ir šunų ?

visų gaila... todėl ir labai gaila žudomų gyvūnų, nes už viso to stovi ne jie patys, o žmogus, kuris įsigyja, po to išmeta ir t.t. Pasakysiu atvirai - kai išgirstu per radijus, telikus, kad vo, žuvo tiek ir tiek žmonių paskendus laivui, susidūrus traukiniams ar pan., nė raumenukas nesudreba, svarbu, kad ne sava šeima ir visi, kuriuos mėgstu, o kai perskaitau, kad kas skriaudžia, nužudė, išmetė man svetimą gyvūną, kartais susinervinu, kartais net verkiu........
Atsakyti
QUOTE(Itani @ 2009 08 04, 00:35)
Gyvenu užmiestyje.O ten valkataujantys šunys pasijunta drąsiau ir dar jei susiburia į nedidelę gaują,kad ir trise,jau jie gali sau leist būt agresyviais žmonių atžvilgiu  mirksiukas.gif
Persikraustyt nereikia, esu labai dėkinga kaimynams,nes kažkas tuos valkataujančius vis naikina. Jei niekas to nedarytų,tai baisu įsivaizduot,kokios gaujos aplink lakstytų.Ir iš viso,tikriausiai niekas neįsivaizduoja,kiek daug tų benamių sunaikinama.Netoli mūsų yra autostrada ir pastoviai  iš automobilių mėto kates ir šunis,kurie paskui ateina į mūsų kiemus.Ir aišku,nesterilizuoti,nekastruoti.Tad jeigu niekas nieko nedarytų,mums savo kiemuose nebūtų vietos.
O beje,ar laukinės faunos jums,gyvūnų mylėtojoms ,tikrai negaila  unsure.gif  g.gif Mačiau dokumentinį filmą,kaip mokslininkai bandė suskaičiuot,kiek vieno kaimelio katės papjauna paukščių ir rezultatai juos apstulbino. O jei prie jų prisijungtų ir nenaikinamos gaujos valkataujančių kačių ir šunų ?

as tokius kaip jusus kaimynai,tikrai apskusciau.gaila,kad uz ziauru elgesi su gyvunais atsiperkama tik bauda
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 08 04, 18:37)
as tokius kaip jusus kaimynai,tikrai apskusciau.gaila,kad uz ziauru elgesi su gyvunais atsiperkama tik bauda

Pasiūlyk realų variantą,ką daryt su tais visais benamiais. Ar bent suvoki,kiek jų prisiveistų,jei niekas jų nenaikintų ? Ar priglaustum visus pas save ?Pernai dvi tokios kalės atsivedė po pulką šuniukų. Neskaičiavau visų tiksliai bet maždaug apie 20 abiejų. Nu ir įsivaizduokim gaują jau šiemet,suaugusių minimum 22 šunų,kurie jau vėl turėtų krūvą šuniukų...Ir viena kalė buvo panašiai kaip dobermanė,kita šiek tiek mažesnė. Tai visi jų gailim,leidžiam daugintis,o jie pradeda užpuldinėt žmones,pjaut vištas,galvijus,nes ėst tai nori.Patiktų taip ? Beje,skambinau aš ir į savivaldybę,ir į seniūniją,ir į gyvūnų globos tarnybą-niekas neatvažiavo jų sugaudyt.
Atsakyti
QUOTE(Itani @ 2009 08 04, 22:05)
Pasiūlyk realų variantą,ką daryt su tais visais benamiais. Ar bent suvoki,kiek jų prisiveistų,jei niekas jų nenaikintų ? Ar priglaustum visus pas save ?Pernai dvi tokios kalės atsivedė po pulką šuniukų. Neskaičiavau visų tiksliai bet maždaug apie 20 abiejų. Nu ir įsivaizduokim gaują jau šiemet,suaugusių minimum 22 šunų,kurie jau vėl turėtų krūvą šuniukų...Ir viena kalė buvo panašiai kaip dobermanė,kita šiek tiek mažesnė. Tai visi jų gailim,leidžiam daugintis,o jie pradeda užpuldinėt žmones,pjaut vištas,galvijus,nes ėst tai nori.Patiktų taip ? Beje,skambinau aš ir į savivaldybę,ir į seniūniją,ir į gyvūnų globos tarnybą-niekas neatvažiavo jų sugaudyt.

kaip ir minėjau - ŽMOGUS... doh.gif pinigėlius savivaldybėje dirbant susirinkti, o apie gyvūnėlius ir lėšas jiems ne nesapnuoti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 08 04, 22:07)
kaip ir minėjau - ŽMOGUS... doh.gif pinigėlius savivaldybėje dirbant susirinkti, o apie gyvūnėlius ir lėšas jiems ne nesapnuoti... doh.gif

Taigi,kaip mane siutas ima ant tokių žmonių,kai pamatau naują benamį aplink lakstantį.Atrodo, pamatyčiau taip iš mašinos išmetant,tai nežinau,ką tokiems padaryčiau aggressive.gif gun_bandana.gif Nepagalvoja gal jie,kokioms kančioms gyvūną pasmerkia-visi veja iš kiemų,alkani,perkarę slankioja. Jei jau nereikalingas,kur kas geresnė išeitis nuvežt užmigdyt,o ne išmest pakelėj ir galvot,kad kas nors priglaus.
Bet faktas-nu nėra jokių būdų taip besielgiančius sustabdyt.Nėra. verysad.gif O kuo kalti kiti žmonės,kad turi kęst visus tų gyvūnų daromus nuostolius ?
Atsakyti
QUOTE(Itani @ 2009 08 04, 22:05)

negi sunku nuvezti sterilizuoti?uzmusti lengviau?
Atsakyti
Skaitau ir piktinuosi, tik nezinau ant ko pykti...NIEKADA man nemaise vargsai beglobiai sunys, kates, NIEKADA.Bet salia musu gyvenantiems, maiso, tai ant ju uzpuole, tai aplojo, tai isgasdino, tai vieni velniai zino ka padare, vis blogai ir blogai, o del musu nera jokiu problemu, nes as labai MYLIU sunis, jie prie manes pribega, daznai grizdama is parduotuves lieku ir be desros, mesos ar duonos biggrin.gif Sunys, gyvunai protingi, jei ju nekenti, tuomet jie puola, mane sunys myli.Viena valkataujancia kale auginu, ji mano numyletine.Labai nekenciu zmoniu, oi nekenciu, kurie ismeta sunis, kates i gatve, vietoje sirdies jie akmeni turi, tik del akmensirdziu kaltes ir yra tie vargsiukai benamiai.Labai nekenciu savo vieno giminaicio, jis karta pasakojo, kaip jam su dzipu buvo smagu uzvaziuoti ir traiskyti po ratais pakliuvusius valkataujancius sunis, nes jis labai nekencia sunu, tai kai jis atvaziuja pas mus i svecius, tai net apsakyti nemoku, kaip su juo biauriai elgiuosi, jei butu ne is vyro puses jis gimine, seniai buciau isvariusi...
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 08 05, 02:22)
negi sunku nuvezti sterilizuoti?uzmusti lengviau?

O nuo kada sterilizuoja nemokamai bigsmile.gif Kodėl aš turiu sumokėt už kitų neatsakingus poelgius ir nemenkas sumas dar.Tai pirma,o antra- tuomet tų gyvūnų,kad ir sterilizuotų ,vis daugės ir bus štai taip :
http://www.delfi.lt/...php?id=23793630

unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Itani @ 2009 08 29, 12:51)
O nuo kada sterilizuoja nemokamai  bigsmile.gif Kodėl aš turiu sumokėt už kitų neatsakingus poelgius ir nemenkas sumas dar.Tai pirma,o antra- tuomet tų gyvūnų,kad ir sterilizuotų ,vis daugės ir bus štai taip :

unsure.gif

tai as klausiu,jums uzmusti lengviau,nei paaukoti kelis litus ir padaryt gera darba?
gerai,kad pamestinuku vaiku dar nezudo,nes tokia logika vadovaujantis "kodel mokesciu moketojai turi moket uz kitu neatsakingus poelgius" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2009 08 31, 20:43)
tai as klausiu,jums uzmusti lengviau,nei paaukoti kelis litus ir padaryt gera darba?
gerai,kad pamestinuku vaiku dar nezudo,nes tokia logika vadovaujantis "kodel mokesciu moketojai turi moket uz kitu neatsakingus poelgius" doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Pakvieskit specialias tarnybas ir isgaudys, o su bobulka pasikalbekit kad ji tik didina kaciu skaiciu ir anaiptol joms nepadeda o tik blogina situacija.
Papildyta:
QUOTE(Itani @ 2009 08 29, 13:51)
O nuo kada sterilizuoja nemokamai  bigsmile.gif Kodėl aš turiu sumokėt už kitų neatsakingus poelgius ir nemenkas sumas dar.Tai pirma,o antra- tuomet tų gyvūnų,kad ir sterilizuotų ,vis daugės ir bus štai taip :

unsure.gif

O kodel jus negalit sumoket, jeigu norit gyvent svarioje grazioje ir teisingoje visuomeneje? Va del tokiu zmoniu bukumo ir vyksta negeri dalykai... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meiles_naktys: 31 rugpjūčio 2009 - 21:05
QUOTE(due drops @ 2009 08 31, 20:43)

QUOTE(Meiles_naktys @ 2009 08 31, 22:04)

O kodel jus negalit sumoket, jeigu norit gyvent svarioje grazioje ir teisingoje visuomeneje? Va del tokiu zmoniu bukumo ir vyksta negeri dalykai...  doh.gif

Kai kam gal keli litai,o kai kam gal ir nemaža suma,kurią svarbiau skirti savo šeimos poreikiams.
Ir kas per psichozė dar užėjo,iš kur toks kai kurių žmonių ( netaikau niekam asmeniškai ) tiesiog kažkoks fanatizmas- gyvūnų iškėlimas aukščiau žmogaus doh.gif Man niekada nekyla tokie palyginimai,kad žmogaus ar šuns,katino gyvybės yra lygiavertės blink.gif Ir koks tas geras darbas bus,jeigu daugės valkataujančių,jeigu jie skers gyvulius,arba pradės užpuldinėt žmones ? Šitai kažkodėl visos ignoruojat bigsmile.gif Ir kodėl jums atrodo,kad valkataujančiam gyvūnui labai gera gyvent? Jis alkanas,susirgęs-negydomas,gyvena amžinoje baimėje,nes yra vaikomas šalin.Greita ir neskausminga mirtis jam geriau.
O kam ir kiek sumokėt,kad nebūtų mėtomi gyvūnai,kad ta visuomenė būtų teisinga g.gif Nes man labai neteisinga atrodo,kad veršio dydžio šuo bėgioja aplink mano namus,kad visi vaikai jo bijo,kad jis pjauna kaimynų vištas.
Atsakyti