Įkraunama...
Įkraunama...

vaidaj dziaugsmeliai

nu grazuoles jus nepaprastos. wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (vaidaj @ 2004 01 18, 14:24)
O sita man liabai grazi...  wub.gif  wub.gif  wub.gif

--Resize_Images_Alt_Text--

mano zuikis pamatęs TOOOOKIĄ GRAŽUOLĘ net inkšti pradėjo"kada mums Dievulis tokį leliuką duos?"

Atsakyti
QUOTE (ringa @ 2004 01 30, 11:13)
QUOTE (vaidaj @ 2004 01 18, 14:24)
O sita man liabai grazi...  wub.gif  wub.gif  wub.gif

mano zuikis pamatęs TOOOOKIĄ GRAŽUOLĘ net inkšti pradėjo"kada mums Dievulis tokį leliuką duos?"

g.gif Sakyciau - suskubkit teveliai... wink.gif O be to - dekui uz malonius pagyrimus tongue.gif
Atsakyti
Tikra grazuole auga, gal galima i zentu eile? wub.gif wub.gif wub.gif
Man pasirode, kad vaikuciai labai panasus clap.gif
Atsakyti
thumbup.gif Kokia linksmuolė-gražuole thumbup.gif O vaikinukas- toks simpatulia thumbup.gif

biggrin.gif LIUKS ŠEIMYNĖLĖ biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (vaidaj @ 2004 01 14, 20:37)
Paprasciausiai nespejau...
4) Stai ir jis - Deividas - seses geriausias draugas wub.gif

Sveikinu - tavo vaikeliai nerealus thumbup.gif - didziaakiai, israiskingu veideliu, iesiog kaip modeliukai kokie!!! clap.gif Ir mamayte su tetuku labai mieli zmogeluikai - tai ne nuostabu - i ka tie saunus vaikeliai 2.gif tongue.gif Nuosirdziai jums linkiu sekmes didziausios!!! biggrin.gif
Atsakyti
Zinai nebereikalo Jus i zurnaliuka idejo...tkrai grazuole dukryte,o sypsenele kaip uzsakyta thumbup.gif
Atsakyti
bis.gif Malonu, kad sulaukeme Jusu demesio bis.gif
Atsakyti
oi kiek naujų smagių nuotraukyčių atsirado clap.gif Mergytė iš tiesų nepakartojama thumbup.gif Ir pyksta ir šypsos gražiai biggrin.gif Puiki jūsų šeimynėlė thumbup.gif
Atsakyti
Labai saunus ir grazus vaikuciai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aukit sveiki ir laimingi,su ARTEJANSIU JUS VALENTINU!!!
Atsakyti
Labai nuostabi kukute, o jau sypsenele tokia grazi tongue.gif wub.gif
Net ir pyksta juokingai tongue.gif
Ziuriu ziuriu, na, kurgi as ta zavia panelyte maciau?... doh.gif Ir prisiminiau biggrin.gif
Atsakyti
--Resize_Images_Alt_Text-- SU Šv.VALENTINO DIENA! --Resize_Images_Alt_Text--

Atsakyti