QUOTE(nuodeme @ 2006 03 31, 11:48)
Įdomią, nors ir senoką temą atradau.
O gal ponia man paaiškins, kodėl jos teisė laikyti šunį yra svarbesnė už vaikų teisę žaisti nepriš*ktose smėlio dėžėse? O tie pinigai skiriami vaikų žaidimų aikštelėms įrengti. Naujoms, kol jų dar nespėjo apdergti.
Gaila, kad Lietuvoje šunys labiau mylimi už vaikus...
Jep, labai malonu atšilus orui išeit į lauką pasivaikščiot su vaiku - kas pusmetris po š*dą, visas rajona priš*ktas iki ausų, ant pievelės kojos nepastatysi, o dvokas nosį riečia. Jei patinka gyvent š*dų krūvoj, gyvenkite tvarte ar negyvenamoj saloj, o ne tarp civilizuotų žmonių. Kakučiai gal ir organiniai, bet man malonu, kai vaikas į kibiriuką kasa smėliuką, o ne jūsų organinius kakučius. Gal man atėjus priš*kt prie jūsų durų - organinis juk, nenumirsit...
Jūs turbūt vienintelė tokia Lietuvoje...
Brangioji, gal nereikia taip uzsiciklint ties sunu savininkais.
Normalus tvarkingi zmones savo augintinius tinkamai ir laiko, o antzmogiu pas mus dabar netruksta (beje, visi kazkada buvo vaikai, kurie taikiai zaide tose smelio dezese), kurie naikina viska aplinkui, tik tokiems bijoma ka nors pasakyti.
Sunu "organiniai kakuciai" ko gero viena maziausiu blogybiu salia sudauzytu autobuso stoteliu, islauzytu suoliuku, maisu "neorganiniu" atlieku pakelese etc.
Kad sunekas padaro kruvele kur pakrumej, tai nedidele beda, netgi trasa, o vat kai vedziodama savo augintine po Jiesios krastovaizdzio draustini matau pro automobiliu langus svysteltus maisus siuksliu, tai tikrai uzverda kraujas.