Man labai patinka. Mano tecio toks vardas ir suniuko antras vardas Vincentas.
QUOTE(pievutė @ 2009 02 17, 13:45)
Man labai patinka. Mano tecio toks vardas ir suniuko antras vardas Vincentas.
Geras, mano taip pat- tėtis ir sūnaus antras vardas

Ir dar mano senelis a.a. irgi buvo Vincentas

QUOTE(Sommerregen @ 2009 02 17, 15:27)
Geras, mano taip pat- tėtis ir sūnaus antras vardas

Kokiu buna sutapimu

Smagu, kad tiek daug mamyciu ar busimu mamyciu pasisako uz musu isrinkta varda
Man tai labai idomu, kaip visi Majai, Tajai, Svajai ir kiti nauji ir tiesiog visiskai be jokio rysio sugalvoti vardai skambes po keliu ar keliolikos metu. O seni, tarptautiniai, tvirti, prasmingi vardai - nemirsta. Lietuva, ko gero, vienintele valstybe pasizyminti tokiais jungtais vardais, kad net mums patiems sunku istarti..Ka jau kalbet apie uzsieniecius
Gedgauda, Viskintas, Gedmantas ir t.t. ir pan

grazus vardas
as irgi uz tradiciju issaugojima
majams tajams NE

QUOTE(gutte86 @ 2009 02 19, 21:54)

Mano sunelis taip pat bus Vincas. Mano tetis yra Vincas ir anuka tures Vincuka. Duosim toki varda ne del isiteikimo teciui, o tik del to, kad vardas grazus, trumpas ir prasmingas. As uz senovinius vardus

QUOTE(Jullie @ 2009 02 19, 22:46)
Lietuva, ko gero, vienintele valstybe pasizyminti tokiais jungtais vardais, kad net mums patiems sunku istarti..Ka jau kalbet apie uzsieniecius
Gedgauda, Viskintas, Gedmantas ir t.t. ir pan 

tikrai ne vienintelė, o didelė dalis ide tautų turi tokių vardų: Slavomiras - slavų, Gotfridas-germanų, Aleksandras-graikų, Donaldas - keltų, etc. tik neišmanydami visų kalbų vardų darybos teorijos, nelietuviškos kilmės vardus priimame kaip vienetus, neįžvelgiame juose to, ką dar galime perskaityti iš Jotauto ar Tautgirdo

mano sūnaus krikšto vardas- VINCENTAS