Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai batai vaikams, kokius perkate?

QUOTE(lo-lo @ 2009 10 30, 16:55)
Na įvairių firmų nevienodai, bat pagal standartus tai visų dydžių skiriasi batukai po pusė cm, o tarp 18 ir 19, tarp 21 ir 22, tarp 24 ir 25, tarp 27 ir 28 -1 cm  4u.gif

Standartai standartais, o realybė tokia - viskas priklauso nuo modelio doh.gif Būna, kad net to paties gamintojo panašaus modelio avalynė skiriasi - turiu 19 dydžio Ecco basutes, kurių vidpadis yra 4mm ilgesnis nei kitų - tik jau 20 dydžio Ecco basučių rolleyes.gif Matavau vienodai - tom pačiom rankom ir priemonėm biggrin.gif
Atsakyti
Naturino arba Ecco.

Naturino geriau vaikams iki 2 metu, nes ju padas siek tiek platesnis ir jie stabiliau jauciasi. Pasiltinimas viduje man irgi labiau patiko Naturino batukuose, nes Ecco pasiltinimas plonesnis pasirode. tik atkreipkite demesi, kad Naturino bent jau puse dydzio mazesni nei Ecco buna. Nezinau gal tai priklauso nuo modelio.
Atsakyti
Kažkada turėjome demisezoninius Naturino, tai batai gal ir nieko, tik kad viduje klaikiai dažė kojines rolleyes.gif Tai vargom, kol atvaikščiojome.
Atsakyti
QUOTE(Giedrai @ 2009 10 30, 16:12)
Labai aciu uz atsakyma. Kazkaip neaptikau tokios informacijos. Beje, o gal zinote, kiek cm skiriasi vienas dydis nuo kito?  ax.gif Aciu smile.gif

Šitam puslapy daug naudingos info kaip parinkti vaikui tinkamus batus:
http://www.kinderfue...nglish/2faq.asp
Atsakyti
kaip jus perkat žiemiai batus. Mano vaiko dabar kojitė 14 cm, nupirkau Bartekus su 16 mc, ir nežianau atrodo kad baisiai dideli doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2009 11 01, 14:35)
kaip jus perkat žiemiai batus. Mano vaiko dabar kojitė 14 cm, nupirkau Bartekus su 16 mc, ir nežianau atrodo kad baisiai dideli doh.gif

zieminukus geriausia pirkti su atsarga 1=1,5cm ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2009 11 01, 15:35)

Pas mus ta pati situacija doh.gif Tad pradejau dometis, kaip turetu buti is tikruju. Cia mamytes raso, kad atsargai turetu buti 1,2-1,7 cm., o internete pagooglinus daugiausiai raso, kad tik 0,5-1 cm. Priejau prie isvados, kad optimaliausiai turetu likti 1-1,2 cm.
Atsakyti
MEs ketinom pirkti Bartek firmos bet kai pamaciau kaina tai pamaniau kad nusipirksiu geriau kitos firmos batelius todel turim dabar Geox. Na ziuresim kaip jie mum tarnaus, bet atrodo patogus. 4u.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif sunui batukus perkam tik naturalios odos ax.gif geriau brangesni,bet kokybiskesni blush2.gif

Redaguota moderatoriaus: pašalinta reklaminė nuoroda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carevna: 12 lapkričio 2009 - 12:46
QUOTE(mamusiuka @ 2009 10 17, 16:08)
drinks_cheers.gif sutinku, vaikui turi būti lengvi batukai kad pakeltų lengvai kojytę biggrin.gif
Pirmą kartą nupirkau ne ecco ne bartekus o croksus žieminukus. Tfu tfu kolkas esu labai patenkinta-lengvučia, be jokių užtrauktukų ir šniųrelių, lengvai apaunami. Neperšlampa o kojytė visada sausa kai ją ištraukiu iš bato. Matysim kaip bus žiemą, nors sakė kad nesušals. Aš pati tokius kroksus praeitą žiemą išbandžiau- tikrai jokių storų kojinių neprireikė, tai tikiuos ir vaikui bus šilta rolleyes.gif

sutinku,kad crocsai lengvi ir patogus,bet jkai maniski su crocsais pamate ortopedas,gavau pylos blush2.gif vaikams turi but kietas padas ir tt ir tt,todel crocsai vissiakai netinka verysad.gif
Atsakyti
Na mes kol mazuciai buvom pirkom bartek nes kokbe gera , o kaina nesikandzioja.. o didesniem berniukam stengiuosi ecco batukus.. nes jie mano manymu kokybiskesni uz bartek. beto dar Nike rudeniuj labai fainus turim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 10 30, 17:14)
tikrai neįmanoma pasakyti  schmoll.gif pvz., vaikui šiemet ecco 28 dydis jau maži, o vasarinniai ecco 28 - dar didoki  doh.gif tiesiog matuoti kiekvieną kartą reikia.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif visiskai sutinku 4u.gif pernai zieminukus turejo 30 dydi. rudeninius 31 abeji batai mazi, nors siais metais rudeninius nesiojo 30 , dar siek tiek ir laisvos vietos yra, taip,kad ir tu paciu ecco batuku dydis dydziu nelygus 4u.gif
Atsakyti