Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai batai vaikams, kokius perkate?

QUOTE(Sūpynės @ 2010 01 05, 12:16)
kokie grazus
kur pirkote?

Pirkom pas viena forumiete Boruzhe atrodo nikas buvo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olgunia_2006: 05 sausio 2010 - 13:53
mes siemet nusipirkom bartek zieminukus, bet zinot nepasakyciau kad uz tokia kaina labai geri batai kazkaip dukrytes kojos visad becveik vesios buna ir dregnos, o galvojau bus silta vaikui kailis naturalus ir pan. ir se tau kad nori.
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif

As tai asmeniskai siulyciau DEMAR firmos sniego batus-ziemai viduje avikailis, mes aunames tik ant pedkelniu ir nesusalam thumbup.gif man ju kokybe laabai patiko mirksiukas.gif Svarbiausia kad jie visiskai neslidus thumbup.gif
Stai tokie: Musu melyni bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vestya: 05 sausio 2010 - 20:02
gal kas KAUNE pirkot ecco salone batus ir galit padovanoti chekuti? bigsmile.gif
labai reikia ax.gif galeciau pasiulyti mainais Rimi lipuku ar siaip kazko
Atsakyti
Aš savo kleckui pirkau Bartek firmos žieminukus, mokėjom pamenu apie 170lt, bet žinokit nesigailiu.
Kojytė visada šilta, sausa buvo. Visad ant pėdkelnių audavau, jokios šiltesnės kojinės neprireikė. Aš labai patenkinta.

Bučiau gal ir ecco pirkus, bet kauno Akropoly visiškai pasirinkimo nebuvo, o ir kainos aukštesnės.
Atsakyti
KAs nesiojat ecco su kailiuku ir gore tex-ar reikia det pusiau sinetine kojine? Lenkijoje per ispardavima nusipirkom per pus pigiau zieminius ecco abiem vaikams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(T.A.K. @ 2010 03 17, 15:11)
KAs nesiojat ecco su kailiuku ir gore tex-ar  reikia det pusiau sinetine kojine?  Lenkijoje per ispardavima nusipirkom per pus pigiau zieminius ecco  abiem vaikams ax.gif

Mes nešiojam ecco su goretexu, bet be kailiuko g.gif kažkaip nemačiau su kailiuku rolleyes.gif O kam tą kojinę dėt ax.gif Na nežinau ką ji duoda ax.gif Žinau kad vilnonių negalima tikrai, o sintetinę gal ir galima. Mano abu vaikai su pedkelnėm ir nieko daugiau mirksiukas.gif Visą žiemą atvaikščiojo ir niekad nesušalo 4u.gif
Atsakyti
Yra kailiukas (jeigu jį taip galima pavadinti) žieminiuose ecco. Pati nešioju. Sakyčiau, kad kai labai šalta, man būtų gerai dar ir kojinė, bet va dukra niekad nesiskundė kad jai šalta
Atsakyti
QUOTE(Vestya @ 2010 01 05, 20:02)
Sveikos bigsmile.gif

As tai asmeniskai siulyciau DEMAR firmos sniego batus-ziemai viduje avikailis, mes aunames tik ant pedkelniu ir nesusalam  thumbup.gif man ju kokybe laabai patiko  mirksiukas.gif Svarbiausia kad jie visiskai neslidus  thumbup.gif
Stai tokie: Musu melyni  bigsmile.gif
user posted image

Ir mes tokius pat nesiojom sia ziema, pasaka, siltuteliai, kokybe thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lo-lo @ 2010 03 17, 19:56)
Mes nešiojam ecco su goretexu, bet be kailiuko  g.gif kažkaip nemačiau su kailiuku  rolleyes.gif O kam tą kojinę dėt  ax.gif Na nežinau ką ji duoda  ax.gif Žinau kad vilnonių negalima tikrai, o sintetinę gal ir galima. Mano abu vaikai su pedkelnėm ir nieko daugiau  mirksiukas.gif Visą žiemą atvaikščiojo ir niekad nesušalo  4u.gif

nebesupantu as kaip ten su tuo gore tex, forume visur raso, kad negalima su vilnone kojne, o internete radau:

ECCO - SNOW RIDE BLUE Boot
Winter Boot with Gore-Tex ® breathable and waterproof shoe is. Velcro for a comfortable fit.

Slim fit.
We recommend that there should be about 2 cm absorption when boot into service.

TIP! Avoid cotton socks in the winter, they bind moisture and cools the foot.
Use woolen stockings that warms even if your foot becomes damp.

g.gif

Atsakyti
4u.gif Mes devejom ECCO zieminukus ,tai thumbup.gif labai patiko.
Atsakyti
Ecco su goretex -viskas aisku mirksiukas.gif O kas isbandete kitas -tex rusis?
Pvz.italiskus skofus batus su skofus tex ar skandinaviskus VIKING ?
Kokios nuomones apie juos? 4u.gif
Atsakyti