Įkraunama...
Įkraunama...

Žieminiai batai vaikams, kokius perkate?

doh.gif maniskio su visokia avalyne sala, ar bartek, ar ecco vistiek sala doh.gif patys geriausi batai, su kuriais negala koja yra labai paprasti, isvaizda ne labai jau kokia, bet uz tad thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif su tokiais einam i kiema , o i miesta vaziuojant apaunu ecco, nes su tais jau per silta butu parduotuvej vaikstinet 4u.gif
jei domins galesiu nufotkint ir idet foto
labai gaila,kad tie batukai tik 28 -29 dydis yra pats didziausias verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 01 04, 19:32)
doh.gif maniskio su visokia avalyne sala, ar bartek, ar ecco vistiek sala doh.gif patys geriausi batai, su kuriais negala koja yra labai paprasti, isvaizda ne labai jau kokia, bet uz tad thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  su tokiais einam i kiema , o i miesta  vaziuojant apaunu ecco, nes su tais jau per silta butu parduotuvej vaikstinet 4u.gif
jei domins galesiu nufotkint ir idet foto
labai gaila,kad tie batukai tik 28 -29 dydis yra pats didziausias verysad.gif

Tai va, bijau kad ir su Bartekais šals, nupirksiu, išleisiu pinigus ir šals g.gif Net nežinau ir ką daryt g.gif
O kur Kristupuk2004 tu tuos kieminius batus perki? Maniškei reiktų 30 dydžio tai tikrai nes 29 rudeninius nešioja o ecco 30. Įdomu būtų pamatyt juos smile.gif
Sūnui koja nešala, ir suprast tu kaip nori. Gal vidpadžius nupirkt kokius nors g.gif Nors aš nemačiau mažų, net tų apkerpamų nemačiau pirkt
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 01 04, 21:57)
Tai va, bijau kad ir su Bartekais šals, nupirksiu, išleisiu pinigus ir šals  g.gif  Net nežinau ir ką daryt  g.gif
O kur Kristupuk2004 tu tuos kieminius batus perki? Maniškei reiktų 30 dydžio tai tikrai nes 29 rudeninius nešioja o ecco 30. Įdomu būtų pamatyt juos  smile.gif
Sūnui koja nešala, ir suprast tu kaip nori. Gal vidpadžius nupirkt kokius nors  g.gif  Nors aš nemačiau mažų, net tų apkerpamų nemačiau pirkt

stai sie batukai, user posted image
ju vaizdas ner labai jau grazus, bet labaiiiiii net silti, nes storas avikailis viduj, thumbup.gif thumbup.gif dar apmaunu vilnone kojinaite, tai is vis thumbup.gif thumbup.gif
pernai pirkau vaiku mieste, si met gariunuose radau thumbup.gif maciau ir vaiku mieste tokiu pat , vakar buvau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 01 04, 20:17)
stai sie batukai, user posted image
ju vaizdas ner labai  jau grazus, bet labaiiiiii net silti, nes storas avikailis  viduj,  thumbup.gif  thumbup.gif dar apmaunu vilnone kojinaite, tai is vis  thumbup.gif  thumbup.gif
pernai pirkau vaiku mieste, si met gariunuose radau thumbup.gif maciau ir vaiku mieste tokiu pat , vakar buvau 4u.gif

Tai jų dydis iki 29 tiktai? O kaina kokia jų?
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 01 04, 22:22)
Tai jų dydis iki 29 tiktai? O kaina kokia jų?

kai pirkau juos turguj , tai pardavejas sake, kad jie iki 29 dydzio, gal tik toks modelis, gal kitokio modelio yra ir didesniu g.gif paziurek vaiku mieste, gal atrasi
as gariunuose mokejau 45 lt, o pernai kai pirkau vaiku miete tai 60 lt kainavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 01 04, 20:40)
kai pirkau juos turguj , tai pardavejas sake, kad jie iki 29 dydzio, gal tik toks modelis, gal kitokio modelio yra ir didesniu g.gif paziurek vaiku mieste, gal atrasi
as  gariunuose mokejau 45 lt,  o pernai kai pirkau vaiku miete tai 60 lt kainavo 4u.gif

Ačiū
Važiuosiu rytoj ieškot. Šiaip ecco aš labai patenkinta bet kai -10 tai jau reikia šiltesnių
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 01 04, 22:24)
Ačiū
Važiuosiu rytoj ieškot. Šiaip ecco aš labai patenkinta bet kai -10 tai jau reikia šiltesnių

blink.gif matyt nuo vaiko koju priklauso, maniskiui nesala su ecco, nei vieni metai nesalo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 01 04, 23:24)
Ačiū

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif puske is vaiku miesto nupirkus savo vaikinukui batukus apie 90 lt mokejo, tokie melsvi su orandziniu, tai sake,kad viduj ir vilna, bet plonas sluoksnis, tai sake,kad vaiko kojos siltos
Papildyta:
QUOTE(Zana4 @ 2008 01 04, 23:34)
blink.gif  matyt nuo vaiko koju priklauso, maniskiui nesala su ecco, nei vieni metai nesalo  blush2.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ,kad priklauso nuo vaiko koju, maniskiui visad saldavo, kaip ir man sala doh.gif puskes vaikas viena ziema is vis su paprastais rudeniniais batukais , be jokio pasiltinimo atvaiksciojo, su vilnone kojinaite, ir thumbup.gif buvo
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 01 04, 21:34)
blink.gif  matyt nuo vaiko koju priklauso, maniskiui nesala su ecco, nei vieni metai nesalo  blush2.gif

QUOTE(kristupukas2004 @ 2008 01 04, 21:37)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif ,kad priklauso nuo vaiko koju, maniskiui visad saldavo, kaip ir man sala doh.gif puskes vaikas viena  ziema is vis su paprastais rudeniniais batukais , be jokio pasiltinimo atvaiksciojo, su vilnone kojinaite, ir  thumbup.gif  buvo

drinks_cheers.gif nes vienam mano vaikui šala kojos o kitam ne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zana4 @ 2008 01 04, 21:34)

Turbūt g.gif mano mergina irgi su ecco pėdina,tai koja netgi prakaituoja,ant pėdkelnių kojinyčių pakolkas nemaunu ax.gif
Atsakyti
vyras apmovė šiltas kojines vakar, tai sakė nebešala kojytė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2008 01 05, 22:13)
vyras apmovė šiltas kojines vakar, tai sakė nebešala kojytė  thumbup.gif

kokios cia tokios geros kojinaites?
cia su ecco?
Atsakyti