Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų buteliukai

QUOTE(soir @ 2007 11 02, 23:43)
o su pakuote niekaip neapsisprendžiau - ar Van Cleef & Arpels, ar Lalique, tai kad nenuskriausčiau už Lalique balsavau blush2.gif

O va man būten tik dėl pakuotės ir nekilo jokių abejoniiu-pamačiau ir basta cool.gif
Papildyta:
QUOTE(soir @ 2007 11 02, 23:45)
iš vaikiškų tas su "megztuku" simpatiškas wub.gif

Aha, ir man labai aptiko, bet pagalvojau, prisiminiau dukros "skonį", tai pabalsavau taip, kaip jai būt patikę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 11 02, 23:45)
O va man būten tik dėl pakuotės ir nekilo jokių abejoniiu-pamačiau ir basta  cool.gif

ten lyg kažkoks "stalčiukas" buvo? mastau.gif va dėl jo šiek tiek ir abejojau, nelabai mėgstu kad ir paprasčiausių "pribumbasų" blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Nome @ 2007 11 02, 23:46)
Aha, ir man labai aptiko, bet pagalvojau, prisiminiau dukros "skonį", tai pabalsavau taip, kaip jai būt patikę  lotuliukas.gif

tai matai turi pagal ką orientuotis - šiaip teisybė - už juos vaikai turėtų balsuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(soir @ 2007 11 02, 23:47)
ten lyg kažkoks "stalčiukas" buvo? mastau.gif va dėl jo šiek tiek ir abejojau, nelabai mėgstu kad ir paprasčiausių "pribumbasų" blush2.gif

Aš taip smulkiai nenegrinėjau, man ta dėžutė sudarė tokią išbaigtą visumą su tuo buteliuku, ne taip kaip kiti-buteliukas sau, dėžutė sau. Na bet vėlgi, kaip jau tapo čia pas mus madinga sakyti: "Visų skoniai skirtingi"
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 11 02, 23:49)
Aš taip smulkiai nenegrinėjau, man ta dėžutė sudarė tokią išbaigtą visumą su tuo buteliuku, ne taip kaip kiti-buteliukas sau, dėžutė sau. Na bet vėlgi, kaip jau tapo čia pas mus madinga sakyti: "Visų skoniai skirtingi"

yep biggrin.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
thumbup.gif Paskutiniu metu labai susizavejau Lolita Lempicka ir kvapas super
Atsakyti
Prabalsavau. bigsmile.gif Už visus ir už viską. rolleyes.gif

Papildyta:

Šiaip labai įdomus man buteliuko dizaino, o ypač jo spalvos santykis su pačiu kvapu. Kaip ne viena jau esame pastebėjusios, rožinės spalvos buteliukai, arba skaidrūs balti su rozinės spalvos turiniu, signalizuoja apie gėlių-vaisių ar vaisių-gėlių aromatą. Jis gali būt saldesnis, gaivesnis (tai dažniausiai priklauso nuo rožinio tono intensyvumo), bet iš esmės galima tikėtis kažko panašaus. ax.gif

Tačiau ar esat kada atkreipusios dėmesį kad nemažai saldžių rytietiškų vanilinių, kai kurių rytietiškų gėlinių ar medienos (dažnai apibūdinamų kaip sunkių ir saldžių) kvapų slepiasi mėlynos spalvos buteliukuose. Kartais tai ir švelniai žydra (tokia dar būdinga ir gaivių-vandeninių kvapų buteliukams) o kartais mėlyna - indigo, ultramarino spalva. mirksiukas.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Papildyta:

O šie puošti mėlynomis detalėmis (ir jų pakuotės yra mėlynos):

user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 03 lapkričio 2007 - 02:05
O čia keletas gaivių kvapų buteliukų palyginimui:

user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 03 lapkričio 2007 - 03:17
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 11 03, 02:06)
Prabalsavau. bigsmile.gif Už visus ir už viską. rolleyes.gif

Gal galima detalizuoti? blush2.gif
Atsakyti
Dolce Vita smile.gif labai įdomūs pastebėjimai dėl buteliuko turinio spalvos ir paties kvapo. Mėlyna spalva man tikrai asocijuojasi su gaiva ar šalčiu, o štai dizaineriai kitaip sugalvoja.
O aš kadangi savo kvepaliukus laikau originaliose dėžutėse, tai pastebėjau, kad mano kolekcijoje daug baltos spalvos dėžučių. bigsmile.gif O patys kvepaliukai dažnai geltonos sysiuko blush2.gif spalvos. Pastebėjau, kad neturiu žydros, melsvos, violetinės spalvos kvepalų (skysčio). Visi arba geltoni, balti, vienas rausvas. Pastebėjau, kad balta dėžutė ne visada reikškai lengvus, gaivius šaltus kvepalus. bent jau mano atveju. g.gif

user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 11 03, 12:18)
Gal galima detalizuoti?  blush2.gif

Už moteriškus su pakuote Lalique (sužavėjo tikrai wub.gif ), be pakuotės - likau ištikima savo pirmam įspūdžiui iš seniau - už Nina. Vienas iš vertinimo kriterijų man yra estetinis pasitenkinimas žiūrint į buteliuką, kitas - funkcionalumas. Šie du dalykai man neišvengiamai susiję, kalbant apie buteliukų dizainą, kadangi šie meno kūriniai skirti ne tik akims paganyti, bet ir jais pagal paskirtį naudotis. Kita priežastis tokio mano pasirinkimo yra grynai subjektyvi - jaučiu silpnybę metalinėms detalėms, ar tai būtų masyvus dangtelis, ar kita (lakoniška) puošyba.
Už vyriškus, tiek su pakuote tiek be jos - E. Zegna. smile.gif Krypo akis ir į Vuarnet su pakuote (ta iš medienos) bet kadangi per mano ilgą kaklą (nors visai jis neilgas sakyčiau, potrumpis toks mastau.gif ) "nedaėjo" kokiu būdu ji ten atsidaro, tai ir nesirinkau. blush2.gif Iš vaikiškų su pakuote - tas su megstinuku, be pakuotės - su zuikio ausytėm. wub.gif
Na va, kaip per išpažintį pavariau. biggrin.gif
QUOTE(Africa @ 2007 11 03, 16:41)
Dolce Vita  smile.gif  labai įdomūs pastebėjimai dėl buteliuko turinio  spalvos ir paties kvapo.  Mėlyna spalva man tikrai asocijuojasi su gaiva ar šalčiu, o štai dizaineriai kitaip sugalvoja.

O aš kadangi savo kvepaliukus laikau originaliose dėžutėse, tai pastebėjau, kad mano kolekcijoje daug baltos spalvos dėžučių.  bigsmile.gif  O patys kvepaliukai dažnai geltonos sysiuko blush2.gif spalvos.  Pastebėjau, kad neturiu žydros, melsvos, violetinės spalvos kvepalų (skysčio). Visi arba geltoni, balti, vienas rausvas.  Pastebėjau, kad balta dėžutė ne visada reikškai lengvus, gaivius šaltus kvepalus. bent jau mano atveju.  g.gif

Africa, malonu, kad yra bendramintė, kuriai taip pat įdomu. 4u.gif Ir žinai, kažkur giliai man kirba nuojauta, kad ta mėlyna spalva (jei atkreipei dėmesį, ji kiek skiriasi nuo dangiškos - vandeninės, būdingos gaivių kvapų sąvininkams, ji labiau į violetinumą) simbolizuoja šių kvapų prigimtį, kuri kaip-ne-kaip yra ganėtinai nutolusi nuo gamtos, šie kvapai neprimena nei kažkokių konkrečių gėlių, nei medienos - degintas cukrus, karamelė, vanilė, dar biesai žino kas, nesiasocijuoja nei su gėlynais, nei su mediena ar vandeniu, kaip ir pati ši mėlyna nežemiška spalva. Bet čia tik mano tokia prielaida. Nors... va ką tik atradau buteliuką, kuris ją tuoj pat sugriauna... doh.gif Ralph Lauren Blue:
user posted image
Taip kad dainelė dar nesudainuota, teks toliau gilintis ir tyrinėt. blush2.gif

O dėl baltos spalvos - tai klasikinė pakuotės spalva, ir man ji tiesą sakant atrodo idealus derinys su klasikinio kvapo kvepalais (pastebėjau, kad visi klasikiniai dažniausiai būna gelsvi, bet ne visi gelsvi - klasikiniai). mirksiukas.gif

Įdomu kas sieja kvapus, kurių pakuotė juoda - reiktų pasigilint... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 11 03, 17:46)

[Įdomu kas sieja kvapus, kurių pakuotė juoda - reiktų pasigilint... g.gif

Lygiai tokia pat mintis man kilo . drinks_cheers.gif Yra peno pamąstymams . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dolce Vita @ 2007 11 03, 17:46)
Įdomu kas sieja kvapus, kurių pakuotė juoda - reiktų pasigilint... g.gif

QUOTE(Africa @ 2007 11 03, 17:55)
Lygiai tokia pat mintis man kilo . drinks_cheers.gif  Yra peno pamąstymams .  smile.gif

Manau, išskirtinis kvapas, daugeliui labai nepatinkantis (pvz. ST ir Black Cashmere)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nome: 03 lapkričio 2007 - 18:29