Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalų buteliukai

QUOTE(BlackDee @ 2007 11 22, 23:56)
Bet taip as ir nesupratau, kurie cia jo kvepalai?  g.gif  Pavadinimas, ta prasme?

kazkodel is namu negaliu paveiksliuku ikelt, stai nuoroda, cia siu kvepaliuku limited buteliukas buvo...ir jei nesuklysiu ju pavadinimas ir bus Serge Lutens arba "SL", bet dar paieskosiu, labai man neaisku su tuo pavadinimu g.gif ir info nelabai daug, prancuziskai nemoku ax.gif
http://www.mimifrouf...s/SL_Bottle.png
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 23 lapkričio 2007 - 09:56
QUOTE(Nome @ 2007 11 22, 20:36)
user posted imageMan šis buteliukas į senį besmegenį panašus

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nome @ 2007 11 22, 20:36)
user posted imageMan šis buteliukas į senį besmegenį panašus

idomu, kas per kvapas g.gif
http://little-paris....?aromat_id=1580
http://little-paris....?aromat_id=1367
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Riuriu: 23 lapkričio 2007 - 14:25
o man visai mielas buteliukas rolleyes.gif toks vat kitoks, nei visi...nors ir lb barbiskas biggrin.gif

Atsakyti
Vintažiniai atomaizeriai:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ax.gif
Papildyta:
Aš ne mėgėja Escadų, bet turiu silpnybę tamsiai raudoniems, bordiniems, burgundiško vyno spalvos ir pan. buteliukams rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 11 26, 23:34)

ax.gif
Papildyta:
Aš ne mėgėja Escadų, bet turiu silpnybę tamsiai raudoniems, bordiniems, burgundiško vyno spalvos ir pan. buteliukams  rolleyes.gif

user posted image

Nu, žiauriai gražus buteliuka thumbup.gif
Atsakyti
Tie vintage stiliau atomaizeriai man kaljanus primena biggrin.gif nu kas kam rupi:D
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2007 11 26, 23:48)
Tie vintage stiliau atomaizeriai man kaljanus primena biggrin.gif nu kas kam rupi:D

Pastebėta labai tiksliai thumbup.gif
Atsakyti
Na,as gal ne visai i tema,bet irgi apie buteliukus.Beda ta,kad nezinau kur gauti nusipirkti uzsukama buteliuka su purkstuku.Manieji kvepalai netycia nupuole nuo lentynos ir kazkas nutiko,nuskilo matyt ir nebepurskia verysad.gif O taip gaila,dar nemazai ju yra.Persilipciau i kita buteliuka,bet niekur nerandu tokio pirkti.Anksciau,pamenu pilstoma parfumerija kur prekiaudavo,budavo ir buteliuku,o dabar? Bukit geros,padekit help.gif
Atsakyti
QUOTE(ta pati Sonecka @ 2007 11 27, 14:55)
Na,as gal ne visai i tema,bet irgi apie buteliukus.Beda ta,kad nezinau kur gauti nusipirkti uzsukama buteliuka su purkstuku.Manieji kvepalai netycia nupuole nuo lentynos ir kazkas nutiko,nuskilo matyt ir nebepurskia verysad.gif O taip gaila,dar nemazai ju yra.Persilipciau i kita buteliuka,bet niekur nerandu tokio pirkti.Anksciau,pamenu pilstoma parfumerija kur prekiaudavo,budavo ir buteliuku,o dabar? Bukit geros,padekit help.gif

Ir dabar yra ten, kur pilstoma parfumerija, pvz., Refan gali paieškot per google adresų. Kainuoja keletą litų. Gražesnių purkštukų būna Verslo dovanose, Rodikly - keliasdešimt litų.
Atsakyti
QUOTE(BlackDee @ 2007 11 27, 00:34)
Vintažiniai atomaizeriai:

ebay galima rasti tikrai labai dailiu vintage automaizeriu, nes shitie tai tikrai kaljanus bishki primena blush2.gif
Atsakyti
Patiko Givenchy "Ange ou Demon" kvepalų papildymas

user posted image
Atsakyti