Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Medynėlis

Sveikutes,
Mes is Voveruku grupes 4u.gif Labai norime pagirti fantastiska, miela ir labai puikia aukletoja Lile wub.gif Maniskis ja labai labai myli, o kai ji sirgo net i darzeli nenorejo eiti vis klausinejo kada mano Lile pasveiks, o ka jai skauda, gal nuvaziuojam aplankyti g.gif biggrin.gif zodziu meile neispasakyta ir aukletoja pati geriausia wub.gif
Mes labai patenkinti savo pasirinkimu ir darzeliu 4u.gif Be to ir grupeje vaikuciu ne per daugiausiai vis juokiames, kad einame i privatu darzeli rolleyes.gif
Tik kazkaip anksti pas mus vaikucius pasiima, ar jus spejat iki puse sesiu? g.gif
Atsakyti
Sveikutes.Mano mazas velniukas lanko nuo siu metu rugsejo menesio zuikuciu grupe 4u.gif Per sdavaite apsiprato.Viena karta ryte atvestas jis eme verkti ir nenorejo eiti pamates aukletoja Irena,bet kazkaip paskui vel viskas gerai buvo,graziai,drasiai nueina i grupe ir viso gero mamyte rolleyes.gif
Atsakyti
Bet tai kur dingot visos maytes kuriu vaikuciai lanko zuikuciu grupe? verysad.gif
Atsakyti
nedingom tongue.gif
dabar pasistojo klausymas g.gif kaip jūs savo leliukus vesit ketvirtadienį g.gif ar tik šventiniais drabužėliaias ar kokiais karnavaliniais g.gif
Atsakyti

Na,tiesa sakant nelabai as turiu kazkokiu sventiniu rubeliu jam blush2.gif
Nezinau,tiesiog turbut reikes perziureti ka turiu,net susiparinau dabar blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgaite @ 2007 09 27, 15:00)
Gal dar kokios ale meditacines ar gamtos garsai ar pan. suveiksiu  smile.gif

labas vakariukas,

aš kažkur kompe turiu fainos muzikos klasikinės su gamtos garsais(delfinais, lietum, vėju, griaustiniu,...ir pan.) Ar dar reikia daržan perrašyt???

mes irgi "zuikučiai". Naujokai.
Mamytės, aš varna medingėnų pateriojau sąrašiuką su mamytėm ir jų telefonais ir auklėtojos telefonu. Gal galite man kas nors perrašyti į AŽ.
būsiu labai dėkinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulis: 21 gruodžio 2007 - 19:42
Muzikos tikriausiai dar reikia:) Mes kaip susirgom kosuliais antra karta:) tai nelabai ir rodemes darzelyje. Turiu viena nupirkusi Norfoje "Relax" kompakciuka, bet taip ir nenunesu...smile.gif
Tikiuosi po Nauju kada pasirodysim:)
Su sventemis jus visas ir laimingu Naujuju 2008 metu:)
Atsakyti
sveikutės 4u.gif
prisidedu ir aš prie spurgaitės sveikinimų 4u.gif ir su praėjusiom ir su ateinančiom šventėm jus mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Mes irgi sergam, net sventej nebuvom.
Ar smagu ir linksma buvo?
Grisim sausio 7d.
Atsakyti
user posted image
Myspace Glitter Graphics
Atsakyti
O gal kas žinot-ar dirba dar Medynėly auklėtoja Daina Naujkienė? Ligtais taip rašosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*ksenija* @ 2008 01 03, 11:03)
O gal kas žinot-ar dirba dar Medynėly auklėtoja Daina Naujkienė? Ligtais taip rašosi  blush2.gif

dirba
Atsakyti