Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Medynėlis

QUOTE(Renatulis @ 2008 02 04, 22:00)

slaptažodį mestelėsiu į AŽ.

kelioms čia forume atrastoms parašiau slaptažodžiukus. Pasidalinkit, jei aš stabdysiu kitoms parašyti.
Atsakyti
QUOTE(Renatulis @ 2008 02 04, 22:24)
kelioms čia forume atrastoms parašiau slaptažodžiukus. Pasidalinkit, jei aš stabdysiu kitoms parašyti.

aciu uz nuotraukytes, jas beziurint tik nuostalgija apeme, reiks dar Evituliai parodyti.

siaip tai mes savaite ligoninej prabuvom.Mano merginai umus obstrukcinis bronchitas. Tiesa Evita tik rytoj paleis , as viena namo parbegau trumpam. Ir tikriausiai vasari nelabai bepasirodysim darzeli, nes jau truputeli baisu. Savaite vedu i darzeli paskui dvi savaites intensyviai gydau. net gaila vaiko, juk pasiilgs draugu, bet tikiuosi per pavasari vasara atsigaus.
Atsakyti
QUOTE(misterija @ 2008 02 07, 18:33)
aciu uz nuotraukytes, jas beziurint tik nuostalgija apeme, reiks dar Evituliai parodyti.

siaip tai mes  savaite ligoninej prabuvom.Mano merginai umus obstrukcinis bronchitas. Tiesa Evita tik rytoj paleis , as viena namo parbegau trumpam. Ir  tikriausiai vasari nelabai bepasirodysim darzeli, nes jau truputeli baisu. Savaite vedu i darzeli paskui dvi savaites intensyviai gydau. net gaila vaiko, juk pasiilgs draugu, bet tikiuosi per pavasari vasara atsigaus.

sveikutės 4u.gif
vargšytė Evita unsure.gif nuo mūsų su Justu balionėlis jai 4u.gif sveikite greičiau ir ateikite į darželį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(misterija @ 2008 02 07, 18:33)

siaip tai mes  savaite ligoninej prabuvom.

vargšiukė Evitulė. Sveikit greičiau ir laukiam daržiuke.

Papildžiau albumėlį dar keliomis nuotraukytėmis iš darželio gyvenimo. Tik mažai vaikų buvo likę penktadienį vakare, tai tik 3-jų berniukų chebrytė matosi. Ir dar "Polibą"(Benediktas taip Povilą vadina) laukutyje pasigavom.
Visai nenorėjo mano vaikas eit iš daržo, o aš kaip tik fotiką su savim turėjau, tai truputuką "papleškinau" grupės tarpduryje kol maniškis apsisprendė eis namo ar nelabai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulis: 09 vasario 2008 - 22:40
QUOTE(Renatulis @ 2008 02 09, 23:39)
vargšiukė Evitulė. Sveikit greičiau ir laukiam daržiuke.

Papildžiau albumėlį dar keliomis nuotraukytėmis iš darželio gyvenimo. Tik mažai vaikų buvo likę penktadienį vakare, tai tik 3-jų berniukų chebrytė matosi. Ir dar "Polibą"(Benediktas taip Povilą vadina) laukutyje pasigavom.
Visai nenorėjo mano vaikas eit iš daržo, o aš kaip tik fotiką su savim turėjau, tai truputuką "papleškinau" grupės tarpduryje kol maniškis apsisprendė eis namo ar nelabai.

šaunuolė tu thumbup.gif nuotraukytėm mus parūpini 4u.gif
Atsakyti
Prašau pagalbos. Nuo rugsėjo leisiu vaiką į priešmokyklinę grupę šitam daržiuke ir labai norėčiau sužinoti, kokios auklėtojos dirba su tokio amžiaus vaikais? Gal galėtumėt patarti pas kurią prašytis, o gal yra tokia, kurios reikia vengti? Kadangi kraustymasis ir šiaip jau vaikui stresas, tai norėčiau, kad nors su auklėtoja nereiktų turėt nesusipratimų.
Atsakyti
QUOTE(letė @ 2008 02 11, 12:06)
Prašau pagalbos. Nuo rugsėjo leisiu vaiką į priešmokyklinę grupę šitam daržiuke ir labai norėčiau sužinoti, kokios auklėtojos dirba su tokio amžiaus vaikais? Gal galėtumėt patarti pas kurią prašytis, o gal yra tokia, kurios reikia vengti? Kadangi kraustymasis ir šiaip jau vaikui stresas, tai norėčiau, kad nors su auklėtoja nereiktų turėt nesusipratimų.

kiek žinau priešmokyklinėj dirba Daiva smile.gif labai faina auklytė thumbup.gif
Atsakyti
ačiū.Dar būtų įdomu, kokio ji amžiaus?
Atsakyti
QUOTE(letė @ 2008 02 11, 15:10)
ačiū.Dar būtų įdomu, kokio ji amžiaus?

na nežinau net g.gif bet kažkur ~45m. ax.gif tikiuosi labai nenusendinau nes kitaip blush2.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Pranešu kad VASARIO 19D. 17,30val.ZUIKUČIŲ GRUPĖJE VYKS TĖVŲ SUSIRINKIMAS smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2008 02 13, 09:38)
Laba diena  smile.gif
Pranešu kad VASARIO 19D. 17,30val.ZUIKUČIŲ GRUPĖJE VYKS TĖVŲ SUSIRINKIMAS  smile.gif

dekui smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif Mes ir norėtumėm lankyti šį darželį, nes arti namų. Norėčiau sužinoti ar daug užsiimama su vaikučiais šiame darželyje, ar daug renginių vyksta? Kaip viduje, ar jaukus darželis? Nes iš išorės atrodo gan niūrokai, nei supynių, nei suoliuko jokio,kiauros tvoros sad.gif
Atsakyti