Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Medynėlis

QUOTE(Tučka @ 2008 05 13, 14:52)
Sveikos. As saviski esu uzrasius i paruosiamaja grupe nuo 6 metu. Bet dabar isgirdau tokius gandus, kad reiks moketi uz laikoma vieta darzelyje  blink.gif  gal esat ka nors girdejusios  g.gif  Ir gal dar kas nors ruosiasi leisti vaika tik i parusiamaja grupe  bigsmile.gif

mes ir dabar mokame po 1 litą kasdien tik už vietą mirksiukas.gif tokie jau tie įstatymai ir nieko nepadarysi 4u.gif ar eina vaikas į daržą ar ne vis vien prie tų pinigėlių už maistą dar kas dieną po lituką kapsi 4u.gif ie net per atostogas jei nevesim vaiko i darza ir vaikas atostogaus visa mėnesį tai vis vien ateis saskaita už darželį doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2008 05 13, 16:26)
mes ir dabar mokame po 1 litą kasdien tik už vietą  mirksiukas.gif tokie jau tie įstatymai ir nieko nepadarysi  4u.gif ar eina vaikas į daržą ar ne vis vien prie tų pinigėlių už maistą dar kas dieną po lituką kapsi  4u.gif ie net per atostogas jei nevesim vaiko i darza ir vaikas atostogaus visa mėnesį tai vis vien ateis saskaita už darželį  doh.gif

O tai kodel tada man niekas nepranesa, o gal cia nesiskaito kaip vietos laikymas, jei mes uzsirase tik nuo 6 metu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelni @ 2008 05 13, 13:21)
Grįžau ką tik iš darželio, ėjau sužinoti, ar tikrai suformuotos lopšelio grupės. Ir ką, galima sakyti, ėjau be reikalo, nes būsimų "Žiogelių" grupės sąrašo dar nėra  schmoll.gif  Parodė direktorė kažkokį sąrašo juodraštį, kuriame mano mažius "iškritęs" į užribį verysad.gif  Vienintelė viltis, kad ne visi prieš mus užsirašę vaikučiai pareikš norą nuo rugsėjo lankyti darželį  ax.gif
Jei atsisakytų bent 5 vaikai, mums atsirastų reali viltis  blush2.gif
Kaip manot,mamos, ar yra prasmės tikėtis, kad pateksim į darželį, ar jau laikas mums ieškotis auklės? O gal vis tik dažniausiai ne visi užsirašiusieji susirenka?  g.gif

laba

manau 5 vaikai tai tikrai labai nedaug ir aš manau, kad nuo rugsėjo tikrai galit tikėtis pakliūti daržan.
Dabar kai daržai pasidarė tokia problema, kad vietų trūksta, tai labai daug tėvelių užrašo vaiką pvz į 5 artimiausius daržus minimum. O jei pakliūna į kokį artimiausią, tai neis gi į visus penkis.
Tik va, ne visi tėveliai gavę vietą į kitus praneša, kad nelankys šio daržo ir brauktų kad iš tų sąrašų. Tai kiti laukia, pergyvena, auklių ieško, o guma tempiama iki kokio spalio, kol realiai išaiškėja, kiek lanko, kiek ne ir t.t.
Taip kad dar nenukabink, mamuskin, nosiuko. manau viskas bus čiki piki.

P.S. Zuikių šajka, mes jau nebe jūsų šajka. Jau "laikinai išsibraukėm dėl ligos". Šakės šakutės kaip gaila man ir tos grupės ir to daržo verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Tučka @ 2008 05 13, 18:59)
O tai kodel tada man niekas nepranesa, o gal cia nesiskaito kaip vietos laikymas, jei mes uzsirase tik nuo 6 metu  g.gif

manau, kad nesiskaito. Daba gi jūs jokios grupės žurnale nefigūruojat gi???
tai vadinas da nelankot. O pvz užsirašėt, kad lankysit nuo 2008 metų rugsėjo. Ir atėjus rugsėjui susitvarkysit visus popiergalius, kad lankot tą grupę. Tai va nuo tada ar atostogauji, ar ne,...ar lankai, ar tinginiauji, bet litas į dieną(tik darbo dieną) kapsi.

daba da būk rami.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulis: 13 gegužės 2008 - 21:03
QUOTE(Tučka @ 2008 05 13, 17:59)
O tai kodel tada man niekas nepranesa, o gal cia nesiskaito kaip vietos laikymas, jei mes uzsirase tik nuo 6 metu  g.gif

Tucka tai tu zadi i darzeli i ta priesmokykline grupe leisti? O i mokykla nenori i paruosiamaja grupe?
Siandien skambinau i Pilaites Martyno Mazvydo mokykla, tai sake jei tik buna norinciuju ir susidaro ikimokyklinuku grupe, tai tada tais metais buna toj mokykloj.... As galvoju vaiko neleisti i parengiamaja darzelyje, o jau tiesiai i mokykla g.gif
Atsakyti
QUOTE(juratija @ 2008 05 13, 13:30)
aisku... sad.gif Labai gaila.... Ir mes tikimes, kad keletas vaiku nepareiks noro lankyti darzeli... Maniskis toks komunikabilus, kad butu gaila ji dar ilgiau laikyti namie uzdarius... O ir man jau baigia issekti vaizduote, ka su juo namie veikti... sad.gif
Darzelio direktore "paguode" mus, kad iki 3 metu turetumem papulti i darzeli sad.gif
Bijau, kad teks jau rudeni ieskotis geriau apmokamo darbo ir ieskotis aukles... Gal formuojam, mamytes, namudini darzeli? wink.gif Gal kuri norit tuo uzsiimti? wink.gif

Kuriam namudinį darželį, sakot? rolleyes.gif Kas apsiima? Gal ta mamytė, kuri pasiūlė? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Renatulis @ 2008 05 13, 22:06)
laba

manau 5 vaikai tai tikrai labai nedaug ir aš manau, kad nuo rugsėjo tikrai galit tikėtis pakliūti daržan.
Dabar kai daržai pasidarė tokia problema, kad vietų trūksta, tai labai daug tėvelių užrašo vaiką pvz į 5 artimiausius daržus minimum. O jei pakliūna į kokį artimiausią, tai neis gi į visus penkis.
Tik va, ne visi tėveliai gavę vietą į kitus praneša, kad nelankys šio daržo ir brauktų kad iš tų sąrašų. Tai kiti laukia, pergyvena, auklių ieško, o guma tempiama iki kokio spalio, kol realiai išaiškėja, kiek lanko, kiek ne ir t.t.
Taip kad dar nenukabink, mamuskin, nosiuko. manau viskas bus čiki piki.

Oi ačiū už gerą žodį aciuks.gif
Ir kodėl vakar vakare aš to posto neperskaičiau doh.gif Mes su vyru vakar prisiposėdžiavom iki tokio lygio, kad MB beveik pasiryžo eiti vaiko priežiūros atostogų, jei negautume darželio unsure.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelni @ 2008 05 14, 09:50)
Kuriam namudinį darželį, sakot?  rolleyes.gif Kas apsiima? Gal ta mamytė, kuri pasiūlė?  mirksiukas.gif
Papildyta:

nea, as tai nenoriu... Su savo vaiku ne visada randu uzsiemimo, tai su kitais tikrai nenoriu uzsiimti. Bet gal yra kokia kaimynka, kurios pasaukimas- auginti vaikus wink.gif Ir savo atiduociau jos prieziurai... wink.gif O kaina sutartumem, kad i nuostoli neiseitu smile.gif

Atsakyti
QUOTE(VILIMA @ 2008 05 13, 23:40)
Tucka tai tu zadi i darzeli i ta priesmokykline grupe leisti? O i mokykla nenori i paruosiamaja grupe?
Siandien skambinau i Pilaites Martyno Mazvydo mokykla, tai sake jei tik buna norinciuju ir susidaro ikimokyklinuku grupe, tai tada tais metais buna toj mokykloj.... As galvoju vaiko neleisti i parengiamaja darzelyje, o jau tiesiai i mokykla  g.gif

Ka as zinau doh.gif rolleyes.gif matai, sitas darzelis tai pas mus kieme, tai man butu paprasciau i darzeli leisti g.gif

Papildyta:
QUOTE(Renatulis @ 2008 05 13, 22:06)

Papildyta:
manau, kad nesiskaito. Daba gi jūs jokios grupės žurnale nefigūruojat gi???
tai vadinas da nelankot. O pvz užsirašėt, kad lankysit nuo 2008 metų rugsėjo. Ir atėjus rugsėjui susitvarkysit visus popiergalius, kad lankot tą grupę. Tai va nuo tada ar atostogauji, ar ne,...ar lankai, ar tinginiauji, bet litas į dieną(tik darbo dieną) kapsi.

daba da būk rami.

Aciu labai uz paaiskinima 4u.gif Nuraminot karsta.gif
Atsakyti
O mes vel sergam... unsure.gif . Vejarupiu nesimato blush2.gif . Daktare sako kad gerkle labai raudona ir nosite uzsikimsusi, lyg tai nieko baisaus...
Atsakyti
laba diena smile.gif
kaip visi ir visos gyvenate 4u.gif
Gal dar ne visi žino, kad gegužės 27d. 17val. zuikučių vaikučiams ir tėveliams bus organizuojama šventė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrian@M @ 2008 05 15, 08:08)
O mes vel sergam...  unsure.gif . Vejarupiu nesimato blush2.gif . Daktare sako kad gerkle labai raudona ir nosite uzsikimsusi, lyg tai nieko baisaus...

Mes nuo ketvirtadienio atrodo tuo paciu sergam smile.gif Daktare sake, kad dabar toks virusas puola smile.gif - gerkle atakuoja. Aisku mums dar ir sloga prisidejo smile.gif Bet jau nuo vakar lygtai temperatura nukrito, tai labai tikiuosi, kad sventeje dalyvauti galesime ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgaite @ 2008 05 20, 14:57)
Mes nuo ketvirtadienio atrodo tuo paciu sergam smile.gif Daktare sake, kad dabar toks virusas puola smile.gif - gerkle atakuoja. Aisku mums dar ir sloga prisidejo smile.gif Bet jau nuo vakar lygtai temperatura nukrito, tai labai tikiuosi, kad sventeje dalyvauti galesime ... smile.gif

ot zarazos musų vaikus puola doh.gif sveikite visi ir pasirodykite šventėje smile.gif tikiuosi mes taip pat neatkrisime rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės 4u.gif Mes jau pradėjom lankyti Drugelių grupę, įdomu kaip seksis g.gif Gal dar yra prisijungusių kurie lanko šią grupę? Kaip jums sekasi? Kaip auklėtojos?
Atsakyti