QUOTE(Švelni @ 2008 05 13, 13:21)
Grįžau ką tik iš darželio, ėjau sužinoti, ar tikrai suformuotos lopšelio grupės. Ir ką, galima sakyti, ėjau be reikalo, nes būsimų "Žiogelių" grupės sąrašo dar nėra

Parodė direktorė kažkokį sąrašo juodraštį, kuriame mano mažius "iškritęs" į užribį

Vienintelė viltis, kad ne visi prieš mus užsirašę vaikučiai pareikš norą nuo rugsėjo lankyti darželį
Jei atsisakytų bent 5 vaikai, mums atsirastų reali viltis
Kaip manot,mamos, ar yra prasmės tikėtis, kad pateksim į darželį, ar jau laikas mums ieškotis auklės? O gal vis tik dažniausiai ne visi užsirašiusieji susirenka?
laba
manau 5 vaikai tai tikrai labai nedaug ir aš manau, kad nuo rugsėjo tikrai galit tikėtis pakliūti daržan.
Dabar kai daržai pasidarė tokia problema, kad vietų trūksta, tai labai daug tėvelių užrašo vaiką pvz į 5 artimiausius daržus minimum. O jei pakliūna į kokį artimiausią, tai neis gi į visus penkis.
Tik va, ne visi tėveliai gavę vietą į kitus praneša, kad nelankys šio daržo ir brauktų kad iš tų sąrašų. Tai kiti laukia, pergyvena, auklių ieško, o guma tempiama iki kokio spalio, kol realiai išaiškėja, kiek lanko, kiek ne ir t.t.
Taip kad dar nenukabink, mamuskin, nosiuko. manau viskas bus čiki piki.
P.S. Zuikių šajka, mes jau nebe jūsų šajka. Jau "laikinai išsibraukėm dėl ligos". Šakės šakutės kaip gaila man ir tos grupės ir to daržo
Papildyta:
QUOTE(Tučka @ 2008 05 13, 18:59)
O tai kodel tada man niekas nepranesa, o gal cia nesiskaito kaip vietos laikymas, jei mes uzsirase tik nuo 6 metu
manau, kad nesiskaito. Daba gi jūs jokios grupės žurnale nefigūruojat gi???
tai vadinas da nelankot. O pvz užsirašėt, kad lankysit nuo 2008 metų rugsėjo. Ir atėjus rugsėjui susitvarkysit visus popiergalius, kad lankot tą grupę. Tai va nuo tada ar atostogauji, ar ne,...ar lankai, ar tinginiauji, bet litas į dieną(tik darbo dieną) kapsi.
daba da būk rami.