Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Medynėlis

QUOTE(Aurelka1 @ 2008 09 03, 14:45)
Sveikos mamytes! smile.gif
Mes busime naujokeliai zuikuciuose!  4u.gif  Eisime nuo spalio 1d. nes direktore sake,kad del remonto darbu uztruko... Ar bus dar naujokeliu? Mums  du metukai be vieno menesio.  4u.gif

Sveiki!
Mes busime naujokeliai zuikuciuose! Eisime nuo spalio 1d. thumbup.gif
Sunelis Markas,kuriam lapkricio 4d. bus du metukai.
O tai musu aukletoja,ta pati Irena????
Atsakyti
QUOTE(Aurelka1 @ 2008 09 03, 17:01)
Sveiki!
Mes busime naujokeliai zuikuciuose!  Eisime nuo spalio 1d. thumbup.gif
Sunelis Markas,kuriam lapkricio 4d. bus du metukai.
O tai musu aukletoja,ta pati Irena????

Bus aukletoja Irena ir dar viena, kuri dirba pusia etato, bet jos dar nemaciau. Rytoj eisiu i darzeli, tai paziuresiu kas darosi musu grupei. Nes langai jau istatyti ir antradieni buvo pradeta daryti apdailos darbai.
Mano princesej rugsejo 11 bus 1m.8men. vardu Juliana. Jei neklystu tai pati maziausia bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2008 09 03, 10:04)
Laba, įsijungsiu ir aš į pokalbį  smile.gif nors mes vaikštom į vyturėlių grupę  rolleyes.gif dėl netvarkos ir man labai nepatinka  unsure.gif vieną rytą eidama iš daržo net lentas su didžiausiais vyniais traukaiu nuo tako nes neduok die koks vaikas nukristų  doh.gif dėl talkos tai tikrai sutikčiau tik geriausiai būtų šeštadieni galėtumėm su tėvelaiais aptvarkyti darželio teritoriją ,tik aišku tai reiktų su direktore suderinti nes ir šiukšles reiktų kažkur išvežti jei atsiras galinčių ir norinčių tai aptarti su direktore tikrai prisijungčiau prie tvarkymosi  4u.gif

Sveika, Rituxx , kaip jums sekasi?

del talkos puiki mintis, bet man kilo tokia mintis kad ir pacioj vytureliu grupeje reiks talkos. Tiesiog kelias dienas vyras vede mergina i darzeli, o siandien as pati, tai ka pamaciau isgasdino. vaikai tarp statybiniu dulkiu puse dienos praleidzia ir dar pietu miega . Na maniske del to nalabi manyciau gasdinasi , nes kaime remontai vyksta, bet ten ji nemiega salia dulkiu!!!!
pati aukletoja sake , kad ta firma kur langus deda, nemoka darbininkams , del to stringa darbai (langai sudeti, o apdailos nera) , is grupes ploto atimta geras 1m erdves, kur galetu zaist vaikai.
protest.gif
Atsakyti
QUOTE(misterija @ 2008 09 03, 20:56)
Sveika, Rituxx , kaip jums sekasi?

del talkos puiki mintis, bet man kilo tokia mintis kad ir pacioj vytureliu grupeje reiks talkos. Tiesiog kelias dienas vyras vede mergina i darzeli, o siandien as pati, tai ka pamaciau isgasdino. vaikai tarp statybiniu dulkiu puse dienos praleidzia ir dar pietu miega . Na maniske del to nalabi manyciau gasdinasi , nes kaime remontai vyksta, bet ten ji nemiega salia dulkiu!!!!
pati aukletoja sake , kad ta firma kur langus deda, nemoka darbininkams , del to stringa darbai (langai sudeti, o apdailos nera) , is grupes ploto atimta geras 1m erdves, kur galetu zaist vaikai.
protest.gif

laba 4u.gif mums viskas normaliai smile.gif ir darželyje lyg tais viskas gerai smile.gif o tas remontas tai iš tikrųjų pabodo doh.gif auklėtoja sakė kad turėtų jau neužilgo užbaigti jį g.gif na nežinau kiek čia laukti g.gif jei nedirbčiau tai gal nueičiau iš ryto ir padėčiau ten ką nors tvarkytis smile.gif na tikiuosi kad greit džaiugsimės švariu ir šiek tiek atnaujintu darželiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(domutiene @ 2008 09 03, 21:02)
Bus aukletoja Irena ir dar viena, kuri dirba pusia etato, bet jos dar nemaciau. Rytoj eisiu i darzeli, tai paziuresiu kas darosi musu grupei. Nes langai jau istatyti ir antradieni buvo pradeta daryti apdailos darbai.
Mano princesej rugsejo 11 bus 1m.8men. vardu Juliana. Jei neklystu tai pati maziausia bus blush2.gif

Buvau siandien darzelyje, tai gliu pasakyti, kad kokia savaite tai tikrai negalima bus leisti vaikucius-zuikucius i darzeli. Aukletoja zadejo antradieni man paskambinti ir pranesti kas pasikeis per 4 dienas. Ji tikisi, kad greit baigs visus darbus. Tikekimes ir mes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelka1 @ 2008 09 03, 14:45)
Sveikos mamytes! smile.gif
Mes busime naujokeliai zuikuciuose!  4u.gif  Eisime nuo spalio 1d. nes direktore sake,kad del remonto darbu uztruko... Ar bus dar naujokeliu? Mums  du metukai be vieno menesio.  4u.gif

Sveiki visiems!!!
Mes irgi naujokai zuikuciuose! Pradesim nuo spalio 1 d. - bus mums 1 m.11 men. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rituxx @ 2008 09 03, 21:25)
laba  4u.gif mums viskas normaliai  smile.gif ir darželyje lyg tais viskas gerai  smile.gif o tas remontas tai iš tikrųjų pabodo  doh.gif auklėtoja sakė kad turėtų jau neužilgo užbaigti jį  g.gif na nežinau kiek čia laukti  g.gif jei nedirbčiau tai gal nueičiau iš ryto ir padėčiau ten ką nors tvarkytis  smile.gif na tikiuosi kad greit džaiugsimės švariu ir šiek tiek atnaujintu darželiu  rolleyes.gif

klausiau pas aukletoja kada zada baigti ta apdaila, tai kiek jai sake - siandien, ir rytoj ( reiktu suprasti kad pirmadieni tai jau bus viskas ciki) , tai sakau gerai, bet jei niekas nejudes , ar galite gauti tel nr tos firmos. aukletoja sake kad gerai, gaus.
vien zo, biesas ima, tai gerai kad oras siltas, ir vaikai gali daugiau lauke pabuti.

Atsakyti
labas.

mes taip pat pradėsime eiti pirmą kartą į darželį. tik dabar nebesuprantu, kodėl mums pasakė kad eisime į žiogelius, nes jug patys mažiausi eina i zuikučius, ar ne ? Nebesuprantu nieko, gal ne taip pasakė. Mums lapkričio 3 d. jau bus du metukai.

Mes taip pat šią savaitę nuėjome vėl išsiaiškinti kada mes galime pradėti pratintis, tai kaip ir pirmadienį (09 -8d.) pradėsime pratintis ( na tikėkimės kad reikalai pajudės į priekį, nes jau nuo rugpjūčio mūsų nepriima pasipratinti).

Taigi mažutė jau keliaus su tėtuku pasipratinti. Kviečiu ir kitus mažulėlius.

Papildyta:
Norėjau pasiklausti mamyčių (kurios jau veda senai savo vaikučius darželin), gal žinote ar darželyje vaikučiai švenčia gimtadienius, nes yra darželių kuriuose nešvenčiama?
Atsakyti
QUOTE(misterija @ 2008 09 04, 22:43)
klausiau pas aukletoja kada zada baigti ta apdaila, tai kiek jai sake - siandien, ir rytoj ( reiktu suprasti kad pirmadieni tai jau bus viskas ciki) , tai sakau gerai, bet jei niekas nejudes , ar galite gauti tel nr tos firmos. aukletoja sake kad gerai, gaus.
vien zo, biesas ima, tai gerai kad oras siltas, ir vaikai  gali daugiau lauke pabuti.

laba, kalbėjau ir aš dėl šito su auklėtoja tai sakė kad nenori niekas dirbti doh.gif net iš Kauno samdo žmones kad baigtų visus darbus unsure.gif aš tikiuosi kad jau kitą savaitę vaikai eis į sutvarkytą daržą smile.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Buvau penktadienį darže vaiką pasiimti, tai vaizdelis buvo jau geresnis:) Supratau, kad apdaila (Vyturiukų gr.) jau kaip ir baigta. Grindys jau švaresnės, nes ketvirtadienį tai siaubas buvo. Maniškio visos kelnės dulkėse!!! Aišku ne kelnėse tragedija, išplauti nesunku, bet baisu, kad jie ropoja ir rankytėm liečia dulkinas grindis!!! Na, bet nieko nepadarysi, remontas tai kaip stichinė nelaimė doh.gif . Pati žinau ką tai reiškia verysad.gif . Džiugina tik tai, kad tai į naudą darželiui. O miegoti tai sakė, kad vedė į kitą grupę kol mūsiškėj darbininkai darbavosi.
O dėl keramikos, tai su priešgaisrine labai nepasiginčysi mirksiukas.gif . Įdomu kiek ta spinta kainuoja, gal tėveliai susimestų ir įrengtų, aš mielai prisidėčiau.
Atsakyti
QUOTE(Spurgaite @ 2008 09 06, 18:20)
Sveikos smile.gif
O dėl keramikos, tai su priešgaisrine labai nepasiginčysi mirksiukas.gif . Įdomu kiek ta spinta kainuoja, gal tėveliai susimestų ir įrengtų, aš mielai prisidėčiau.

Aš irgi būčiau nieko prieš prisidėti 4u.gif Bet manau, kad pradžioj reikėtų tėveliams kartu su darželio personalu pasitarti, kokios investicijos darželiui labiausiai reikalingos. Gal, pvz., virtuvei reikia elektrinės mėsmalės arba bulvių skutimo mašinos g.gif
Aišku, ta spinta irgi ne paskutinio būtinumo daiktas - svarbu vaikus ne tik maitinti, bet ir lavinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš taip pat prisidėčiau prie spintos arba kokių kitų reikalingų darželiui priemonių smile.gif o švara darželyje tai labai džiugina smile.gif
Atsakyti