sveikos
norejau paklausti, kaip grupe 3metu vaikams , ar aukletojos geros?
QUOTE(saulyte69 @ 2009 11 09, 11:25)
Ežiukų grupėje auklėtojos (Jūratė ir Larisa) ir šeimininkėlė (Ramunė) labai geros, tiesiog nuostabios, dirba iš pašaukimo.
Geresnių šiame darželyje nerasit

QUOTE(Saulės mama @ 2009 11 17, 08:21)
Ežiukų grupėje auklėtojos (Jūratė ir Larisa) ir šeimininkėlė (Ramunė) labai geros, tiesiog nuostabios, dirba iš pašaukimo.

O kodel taip sakot, kad geresniu nerasit?

QUOTE(Tučka @ 2009 11 17, 07:53)
Tiesiog kiekvienas tėvelis turi savo nuomonę...ateikit pažiūrėkit pas mus į grupę kaip auklėtoja bendrauja su vaikais ir jų tėveliais, tai manau ir Jūs man pritarsite, be to, rezultatai akivaizdžiai matosi tiek kieme pamačius, tiek Ežiukų grupės bei darželio gyvenime...
Sėkmės.
QUOTE(Saulės mama @ 2009 11 18, 15:46)
Tiesiog kiekvienas tėvelis turi savo nuomonę...ateikit pažiūrėkit pas mus į grupę kaip auklėtoja bendrauja su vaikais ir jų tėveliais, tai manau ir Jūs man pritarsite, be to, rezultatai akivaizdžiai matosi tiek kieme pamačius, tiek Ežiukų grupės bei darželio gyvenime...
Sėkmės.
Sėkmės.
As neabejoju, bet tarkim ir pas mano vaika grupeje dirba nustabios aukletojos. Vlada Narkeviciene ir logopede Viktorija antroji aukletoja. Vaikas tiesiog skriste skrenda i darzeli :wub:Grupe- meskiukai.

Pritariu ir Tuckai ir Saules mamai, turiu 2 vaikus, kurie nuo 2 metu lanko si darzeli, o jau didysis priesmokyklineje grupeje, o mazius kitais metais bus priesmokyklineje, kaip sakant jau turejom 5 seimyninkeles (per abu
) ir dukart tiek aukletoju
Tai pasakyti kad jos buvo negeros, blogos ar vaikai apleisti, tikrai negaliu, nes vaikai suziureti, pakalbinti, sutvarkyti ir pavalgydinti... Isties dziaugiuosi, kad mes pasirinkom si darzeli
Siunciu po baliona aukletojoms ir seimyninkelems

Siunciu po baliona aukletojoms ir seimyninkelems

Jums Jūsų gera, mums - mūsų, ko čia piktintis, kiekvienas tik išsako savo nuomonę, man atrodo, kad geresnių nerasit, Jums atrodo kitaip.... vienam tas patinka, kitam tas - tam ir yra šis forumas, kad savo nuomonę išsakyti.
Papildyta:
Be to, kalbu ne apie vyresnių grupių auklėtojas, o būtent apie trimečių gupės auklėtojas....,
apie kurias ir klausė saulyte69.
Papildyta:
Be to, kalbu ne apie vyresnių grupių auklėtojas, o būtent apie trimečių gupės auklėtojas....,
QUOTE(Saulės mama @ 2009 11 19, 13:36)
Jums Jūsų gera, mums - mūsų, ko čia piktintis, kiekvienas tik išsako savo nuomonę, man atrodo, kad geresnių nerasit, Jums atrodo kitaip.... vienam tas patinka, kitam tas - tam ir yra šis forumas, kad savo nuomonę išsakyti.
Papildyta:
Papildyta:
Taigi nieks cia ir nesipiktina

Nezinot kaip su vietom, ar sunku patekti i sita darzeli?
Su naujais metais
kaip čia pas mus ramu

kaip čia pas mus ramu

Norėjau paklausti darželio mamyčių: ar, pvz., šiandien kurios nors grupės vaikus vedė į lauką? Man kažkaip atrodo, kad su lauku dažniau mūsų grupį turėtų draugauti...

QUOTE(viti @ 2010 01 07, 20:23)
Norėjau paklausti darželio mamyčių: ar, pvz., šiandien kurios nors grupės vaikus vedė į lauką? Man kažkaip atrodo, kad su lauku dažniau mūsų grupį turėtų draugauti...

priesmokyklinuku nevede