Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškės: Medynėlis

sveikos
norejau paklausti, kaip grupe 3metu vaikams , ar aukletojos geros?
Atsakyti
QUOTE(saulyte69 @ 2009 11 09, 11:25)
sveikos
norejau paklausti, kaip grupe 3metu vaikams , ar aukletojos geros?

Ežiukų grupėje auklėtojos (Jūratė ir Larisa) ir šeimininkėlė (Ramunė) labai geros, tiesiog nuostabios, dirba iš pašaukimo.
Geresnių šiame darželyje nerasit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės mama @ 2009 11 17, 08:21)
Ežiukų grupėje auklėtojos (Jūratė ir Larisa) ir šeimininkėlė (Ramunė) labai geros, tiesiog nuostabios, dirba iš pašaukimo.
Geresnių šiame darželyje nerasit  thumbup.gif

O kodel taip sakot, kad geresniu nerasit? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2009 11 17, 07:53)
O kodel taip sakot, kad geresniu nerasit?  g.gif

Tiesiog kiekvienas tėvelis turi savo nuomonę...ateikit pažiūrėkit pas mus į grupę kaip auklėtoja bendrauja su vaikais ir jų tėveliais, tai manau ir Jūs man pritarsite, be to, rezultatai akivaizdžiai matosi tiek kieme pamačius, tiek Ežiukų grupės bei darželio gyvenime...

Sėkmės.
Atsakyti
QUOTE(Saulės mama @ 2009 11 18, 15:46)
Tiesiog kiekvienas tėvelis turi savo nuomonę...ateikit pažiūrėkit pas mus į grupę kaip auklėtoja bendrauja su vaikais ir jų tėveliais, tai manau ir Jūs man pritarsite,  be to, rezultatai akivaizdžiai matosi tiek kieme pamačius, tiek Ežiukų grupės bei darželio gyvenime...

Sėkmės.

As neabejoju, bet tarkim ir pas mano vaika grupeje dirba nustabios aukletojos. Vlada Narkeviciene ir logopede Viktorija antroji aukletoja. Vaikas tiesiog skriste skrenda i darzeli :wub:Grupe- meskiukai. smile.gif Taip kad nereiketu sakyti, kad geresniu tikrai nerasit mirksiukas.gif Ech, kad tokia mokytoja mokykloje gavus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tučka: 19 lapkričio 2009 - 08:16
Pritariu ir Tuckai ir Saules mamai, turiu 2 vaikus, kurie nuo 2 metu lanko si darzeli, o jau didysis priesmokyklineje grupeje, o mazius kitais metais bus priesmokyklineje, kaip sakant jau turejom 5 seimyninkeles (per abu smile.gif ) ir dukart tiek aukletoju smile.gif Tai pasakyti kad jos buvo negeros, blogos ar vaikai apleisti, tikrai negaliu, nes vaikai suziureti, pakalbinti, sutvarkyti ir pavalgydinti... Isties dziaugiuosi, kad mes pasirinkom si darzeli 4u.gif

Siunciu po baliona aukletojoms ir seimyninkelems 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jums Jūsų gera, mums - mūsų, ko čia piktintis, kiekvienas tik išsako savo nuomonę, man atrodo, kad geresnių nerasit, Jums atrodo kitaip.... vienam tas patinka, kitam tas - tam ir yra šis forumas, kad savo nuomonę išsakyti.
Papildyta:

Be to, kalbu ne apie vyresnių grupių auklėtojas, o būtent apie trimečių gupės auklėtojas....,
apie kurias ir klausė saulyte69.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulės mama: 19 lapkričio 2009 - 13:38
QUOTE(Saulės mama @ 2009 11 19, 13:36)
Jums Jūsų gera, mums - mūsų, ko čia piktintis, kiekvienas tik išsako savo nuomonę, man atrodo, kad geresnių nerasit, Jums atrodo kitaip.... vienam tas patinka, kitam tas - tam ir yra šis forumas, kad savo nuomonę išsakyti.
Papildyta:
Be to, kalbu ne apie vyresnių grupių auklėtojas, o būtent apie trimečių gupės auklėtojas....,
apie kurias ir klausė saulyte69.

Taigi nieks cia ir nesipiktina g.gif Nezinau, kodel jums taip pasirode 4u.gif
Atsakyti
Nezinot kaip su vietom, ar sunku patekti i sita darzeli?
Atsakyti
Su naujais metais smile.gif

kaip čia pas mus ramu smile.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti darželio mamyčių: ar, pvz., šiandien kurios nors grupės vaikus vedė į lauką? Man kažkaip atrodo, kad su lauku dažniau mūsų grupį turėtų draugauti... g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viti @ 2010 01 07, 20:23)
Norėjau paklausti darželio mamyčių: ar, pvz., šiandien kurios nors grupės vaikus vedė į lauką? Man kažkaip atrodo, kad su lauku dažniau mūsų grupį turėtų draugauti... g.gif  ax.gif

priesmokyklinuku nevede smile.gif
Atsakyti