QUOTE(Vaivorykštė @ 2007 09 04, 14:21)
Liudna mums paliko, kai isejo vyresni

Vakar buvo tik 4 vaikai, tai aukletoja sako, kad didesnis bardakas buvo negu su 12 vyresniu
Hmmm.. ar patinka aukletoja gali pamatyti is vaiko akiu, kai pamato.Ar dziaugiasi, ar nusisypso. Bet tavo bernelis man atrodo neprapuls, jis moka prie zmoniu prieiti
Va, mano pupa labai myli seimininkele Roma.Vakar pamaciusi net suspurdejo ir nusisypsojo. Sunus labai ja mego, o dabar ir mazoji eina jo pedom

Aisku ir aukletoju nesibaido - geros jos, man patinka
Maniske irgi baisisia spurda kai i grupe ateinam. dar batu nepersimove, o jau nori begt i grupe. Ir nepatikesit... per dvi savaites nebuvo ne asareles

Aukletojos ir seimininkute tai superines

labai rupinasi, priglaudzia... ko ir reikia tokiems mazuciukams.
Papildyta:
QUOTE(saguciukas @ 2007 09 04, 09:57)
Sveikos mamytes,
Tai jus tikriausia toj zuvyciu grupej, pas aukletoja Jurate, . Mes vis trik pas didesnius vaikus, betr mum jau trys su puse. tai mes varliuku grupej , pas Violeta, bet sekasi gerai , vakar buvom iki pietu, tai supyko kam paemiau, o siandien pabudo anksciau uz mama ir i darza su daina iskeliavo. liko visai dienai, ziuresim.
O tai jus jau dickiai. O jam tai jau ir chiebros reikia. Laikas pats tas eit i darziuka, nes nori vaiku. O ir aukletoja gera. Mano vyresniuke metus pas ja buvo. Ismokys tvarkytis, dirbs darbelius, savarankiskuma labai skatina.

Labai geranoriskas ir mokantis dirbti savo darba zmogus
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2007 09 04, 10:51)
Tai jau didesnis taviškis, tai jau ir pats visk beveik supranta. Svarbu, kad su vaikais susidraugautų ir auklėtojos patiktų, tada smagiai ir toliau keliaus
Maniškis tai dar žiopliukas

Kalbėt dar nieko beveik nekalba, tai nesuprasi ar gerai jam ten ar ne

Tik tiek, kad noriai pasilieka, tai gal ir normaliai
Gal ir nepasakys ar gerai, bet tu mama ir tikrais suprasi. Vaikai "pasako" kitokiais budais. O ir as sutinku su Varano nuomone, kad taviskis tikrai neprapuls. Jau geriau tegu moka apsiginti, negu leidziasi stumdomas. O draugaut jie dar nelabai moka...

ismoks...