QUOTE(Karoja @ 2011 04 01, 20:20)
Na, pavardinkite, kas planuojama daryti, man tikrai labai įdomu, jūs čia viską žinote, pvz., kad direktorė pati grupes dažo vasarą, labai įdomu, tikrai, laukiu info
bala tikrai ekskliuzyvinė, jei ką, prie nė vieno aplinkinio darželio tokios neteko matyt, ir jau kiek metų ji yra, negi per tiek laiko nuo nuolat keitinėjami langai, dažinėjamos grupės, taip toliau, o nieko neįmanoma patvarkyt išorėj, išskyrus padažyt ar namukus nupirkt? Tėvai pinigų duoda, aš irgi duodu, bet, jei nepastebėjot, būtent norėjau akcentuot tai, kad ar nebūtų galima kiek nors ir į išorę investuoti. Taip, aš lietuvė, burbu, piktinuosi, kai vaikis sušlapusiom kinkom, nuo kopėčių ar apšalusių durų nuslydęs, ateina į darželį. Ar mano nepasitenkimas nepagrįstas?

Sveikos, seip mes einam i kita darzeli, bet as labai susidomejau jusiskiu, nes jusiskis turi labai dideli privaluma- baseina, tad ilindau paskaitinet sia temuke, ir zinokit uzpavydejau, kad pas jus darzelyje tiek daug padaryta, nes musiskis (nevardinsiu koksai) is gretimo rajono, taip pat senas, ir bukle tragiska, lauke apie jokius namelius ne kalbos nera, aciu dievui nors smelio dezes yra, bet jose pasirodo nelabai leidzia zaisti, nes vaikai visur smelio pridrabsto,smelio pilis sugadina, viduj taip pat labai nyku, na aciu dievui jau trecioj grupej keicia langus, seip visur viskas pasene, tapetai, linoliaumai ir t.t.

Taip kad aisku noret galima, bet nevarykit gal dievo i medi.