Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, I tema

QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 07 16, 14:54)
Nieko ten baisaus, kai mes skridom irgi visi gąsdino ligos, negerkit vandens, nieko iš vitinių nevalgyti...
Viskas ten gerai... į antrą savaitę įsidrąsinom ir ant gatvės pirkom vaisius, šviežiai kepamus vafliukus, jie ten dieviško skonio  ax.gif
Ir nei viduriavom, nei dar kuo apsirgom.
Tik dabar yra labai nekoks laikas į Tailandą lėkti.
Mes skridom pačiu sezonu, tai sausio gale ir vasarį parskridom.
Dabar ten karšta, tvanku ir lyja. Vis tik ten reikia skristi žiemos laiku.

Kaip tik pernai šituo metu buvau Tailande ir galiu pasakyti,kad jei neišeina skristi sezono metu,tai tikrai nera kažkaip ypatingai tvanku ir liūtys būna labai trumpos,tikrai pakenčiama,aš likau patenkinta thumbup.gif O maistą įsidrąsinusi irgi iš gatvės bandžiau-nieko neatsitiko,skanu beprotiškai(ypač jūros gerybės ir vaisiai) thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(godive @ 2008 07 17, 09:28)
... prisiskambinti į LT neįmanoma...

Kaip tai suprast ohmy.gif. Iš tiesų, kaip ten su susisiekimu su namais? Dar taip toli nekeliavau, kur neveiktų mano telefonas doh.gif .Kai būnu kur išvažiavus, jei vakare mano vaikai negauna žinutės iš manęs, kyla aliarmas help.gif . Taigi jei pasakyčiau jog pradingstu dviem savaitėm be žinios... swoon.gif .
Atsakyti
QUOTE(Vikulė @ 2008 08 01, 09:32)
Kaip tai suprast ohmy.gif. Iš tiesų, kaip ten su susisiekimu su namais? Dar taip toli nekeliavau, kur neveiktų mano telefonas doh.gif .Kai būnu kur išvažiavus, jei vakare mano vaikai negauna žinutės iš manęs, kyla aliarmas  help.gif . Taigi jei pasakyčiau jog pradingstu dviem savaitėm be žinios... swoon.gif .

mano telefonas veikė be problemų tailande. Su mama šnekėjau beveik valandą vieną kartą... bet aišku ir sąskaitą gavau atitinkamą swoon.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikulė @ 2008 08 01, 10:32)
Kaip tai suprast ohmy.gif. Iš tiesų, kaip ten su susisiekimu su namais? Dar taip toli nekeliavau, kur neveiktų mano telefonas doh.gif .Kai būnu kur išvažiavus, jei vakare mano vaikai negauna žinutės iš manęs, kyla aliarmas  help.gif . Taigi jei pasakyčiau jog pradingstu dviem savaitėm be žinios... swoon.gif .

Pravažiavom visą Tailandą ir tikrai visur veikė ryšys-namai ir žinutes gaudavo ir pasiskambinau porą kartų thumbup.gif ,be to internetas visur yra...
Atsakyti
Noreciau suzinoti, kokiu metu laiku tenai yra sezonas?ta prasme kuriuo metu laiku ten geriausiai skristi?
Su vyru sprendziam dileme kur skristi sausio vasario menesiais, ar i Tailanda ar i JAE, gal kasnors esat buve abiejuose ir galetumet patarti rolleyes.gif
aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2008 08 02, 11:57)
Noreciau suzinoti, kokiu metu laiku tenai yra sezonas?ta prasme kuriuo metu laiku ten geriausiai skristi?
Su vyru sprendziam dileme kur skristi sausio vasario menesiais, ar i Tailanda ar i JAE, gal kasnors esat buve abiejuose ir galetumet patarti  rolleyes.gif
aciu uz atsakyma 4u.gif

kiek zinau, sausio-kovo men tailande yra butent sezonas ir geriausias laikas keliauti oru prasme. bet ir turistu daugiausia.
Atsakyti
QUOTE(Donatas ir Monika @ 2008 07 16, 13:54)
Tik dabar yra labai nekoks laikas į Tailandą lėkti.
Mes skridom pačiu sezonu, tai sausio gale ir vasarį parskridom.
Dabar ten karšta, tvanku ir lyja. Vis tik ten reikia skristi žiemos laiku.

as isties nezinau koks oras sezono metu, bet jei temperatura aukstesne nei ne sezono metu, tai man net baisu isivaizduoti ka ten daryti g.gif
buvom ten liepos 21-rugpjucio 5 dienomis, oras pasaka - lietus buvo tik viena diena, dangus zinoma daznai budavo aptrauktas, bet tai tik i nauda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(laurynaa @ 2008 08 10, 21:01)
as isties nezinau koks oras sezono metu, bet jei temperatura aukstesne nei ne sezono metu, tai man net baisu isivaizduoti ka ten daryti  g.gif
buvom ten liepos 21-rugpjucio 5 dienomis, oras pasaka - lietus buvo tik viena diena, dangus zinoma daznai budavo aptrauktas, bet tai tik i nauda  thumbup.gif

jei per lietinga sezona lietus iskrito tik 1 diena diena - tai super! papasakok daugiau-kokiuose miestuose buvot, ka nuveiket?
Atsakyti
gal galit jau keliavusios placiau aprasyti ( kas patys uzsisakinejo viesbucius, vietinius skrydzius) kokios mazdaug kainos. ir ka butina aplankyti-apziureti-pamatyti bigsmile.gif

o tai kazkaip jau labai ilga diskusija tiki apie sezona-nesezona blink.gif labia norisi ivairesnes informacijos apie Tailando graziasias vietas.

Dekoju is anksti mirksiukas.gif
Atsakyti
trumpai papaskosiu,kad per 15 dienu aplankeme Phuketa, Krabi provincija ir Bankoka.
visus viesbucius uzsakinejom patys, labai gerai pasitaike Krabi rezervuoti (4 naktis perki, plius gauni 4 naktis nemokamai),beje low season metu visi viesbuciai pigiau, o jei uzsakineji is anksto arba last minute irgi labai gerai pasiseka. lektuvu bilietus rezervavomes patys, jokiu nesklandumu, viskas super duper.(ju kainos nuo 70 iki 150 litu vienam i viena puse su visais mokesciais)
lektuvo bilietus pirkome is airasia.com ir thaiair.com

atskridus i Bankoka persedome i airasia lektuva ir skridome i Phuketa, bilietas kainavo 140 lt dviems i viena puse.
phukete apsitojome Amari coral beach resort. drasiai galiu rekomenduoti si viesbuti, jis siek tiek atokiau nuo phuketo surmulio, turi nuosava papludymi, labai jaukus, du baseinai, visi kambariai i jura, aptarnavimas liuks, zodziu pasaka.
user posted image
Phukete buvome drugeliu fermoje - nieko gero visiskai.daugiau kaip ir niekur nebuvom iskyrus naktines gatves. siaip visai patiko ten.
veliau pasieme taksi vaziavome i krabi regiona, apie 240 km. aplankeme keleta sventklu pakeliui ir nacionalini parka (nepaliko jokio ispudzio)
o Krabi......oi pasaka, koks gamtovaizdis.uolos pasakiskos apaugusios zaluma, kaip grazu....
user posted image
Krabi musu viesbutukas buvo toleliau nuo surmulio, tiksliau sakant ramybeje abskritai nuo visko, ten buvo totalus poilsis, po kurio seke keliones po sala Phi Phi Don ir Phi Phi Le (nepamenu kaip rasos blush2.gif ), sala kur filmavo filma "papludimys" ir eile kitu. butu gal ir labai patike jei ne juros liga.
user posted image
veliau kelione buvo i Tiger cave temple - sventove kuri randasi 1237 laipteliai i virsu stacios kalvos. o siaube, kaip nusikaliau eidama.bet buvo verta, ispudinga budos statula virsuje randaisi, nuostabus vaizdais ir ramybe..
na nenoriu issiplesti, bet lankeme vietas kurias rekomendavo tripadvisor, issinuomavom Krabi automobiliuka ir keliavom thumbup.gif
ir siaip, noriu parekomeduoti si psl. www.tripadvisor.com visiems keliaujantiems (na cia niekam ne naujiena), kadangi viesbucius rinkausi tik vadovaudamasi ten rastais atsiliepimais, nei vienas nenuvyle, labai nustebino viesbutis Bankoke, Pullman grand power hotel, superinis.
Bankoke lankeme kaip ir viska kita mase turistu Gulincio budos sventykla, Karalisuosius rumus, vakariene kruize plaukianciame upe turejome, kruizas baigesi rusiska daina doh.gif doh.gif
siaip superine kelione, labai likome patenkinti absoliuciai viskuo, nepsiilgom nei namu, nei jokio lietuvisko maisto
Atsakyti
Eh,kokia puiki Laurynos kelione thumbup.gif
Noreciau suzinoti kaip nuskridot is Vilniaus i Bankoka,kokiom avialinijom ir kiek mazdaug kainavo lektuvo bilietai.Dabar kur Novaturas siulo nuo rudens tiesioginis reisus-l. brngus bil. doh.gif
Atsakyti
O kur yra ta gyvaciu ferma? Kaip ji tiksliai vadinasi - gal Sriraha? smile.gif

Dar klausimas: gal kas buvote Tailando siaurineje dalyje - ten, kur ilgakales moterys su ziedais ant kaklo, ir Sop Ruake "Auksiniame trikampyje"? Ar verta ten vaziuot? smile.gif

Ir dar klausimas: kur Tailande yra dziungles? smile.gif ax.gif
Atsakyti