QUOTE(marlena24 @ 2008 08 27, 09:35)
O kokiose jus puslapiuose ieskotes kelioniu per Maskva?
as tai irgi biski ziurinejau lektuvo bilietus i Bankoka, tai maziau 3400 neradau...tai nelabai ir apsimoka, kad gali nusipirkt kelione su viesbuciu 14 dienu uz 4000-5000 lt. 

As praeita savaite maciau is Maskvos i Bangkoka 2631 Lt, ieskojau skrisk.lt, atrodo. Bet pridejus vizas ir traukinio bilietus, gaunasi virs 3000 Lt

Tame ir esme, tad paciame Tailande viskas nebrangiai, bet patys bilietai iki Tailando sudaro maziausiai puse visos keliones islaidu. Cia as, aisku, logikos nematau, ypac is Lietuvos kelioniu agenturu puses, kurie skraidina beveik brangiausiai uz kitas ES salis. Nesuprantu, ar jie visisku durneliu iesko, kurie mokes tokius pinigus, kai galima zymiai pigiau...

Mano atvejis toks: as noriu keliaut po Tailanda ir Kambodza apie 3 savaites. Kelioniu agenturos maximum siulo 14 dienu (is ju dalis Bangkok viesbutyje, dalis - kokiam nors kurorte). Sumokejus apvalia sumele agenturai uz lektuvu bilietus ir viesbucius, visas ekskursijas turesiu ieskot ir pirkt vietoj. Tai man, ko gero, iseis brangiau, nei pirkt pazintine kelione. O pazintine kelione Tailandas+Kambodza 13 dienu kainuoja 7999 Lt. Man atrodo, kad man nei vienas, nei kitas variantai netinka. Planuoju per tris savaites ten (keliaudama pati) isleist maziau nei per 13 dienu imant pazintine.
O ka jus manot?