Oi, kiek as vargo ir nervu turejau su rezervavimu per Agoda.com. Pirmiausia pries rezervuojant paziurejau ar yra 1 kambarys dviem ir 1 kambarys 1 zmogui. Parode kad yra. Gerai - pradejau uzsakinet is pradziu viena, nes galvojau, kad kitam jau pritaikys ta bonusa surinktu tasku ir gausiu nemenka nuolaida. Kai pradejau uzsakinet antra kambari - prasidejo visi kosmarai: mano nusiziureto kambario jau visai nerode. As ju jais greit sneket per chata. Jie sako: greiciausiai baigesi laisvi kambariai (cia per 3 minutes kol as rezervavau pirma kambari

) arba error on page, t.y. pabandykit uz valandos vel prisijungt. Gerai visa nervuota laukiau ta valanda, pagaliau prisijungiau, ziuriu - ogi nera nei vieno kambario toms datoms (vasario 11-14 d.). Taciau ivedusi 11-12 ir 13-14 d. tas kambarys atsirado. As ji iskart puoliau uzsakinet (galvojau nejau mano sese liks viena nakvot nezinia kokiam kitam viesbuty

). Uzsakant man niekas jokios nuolaidos nedave, nes ji, pasirodo, galioja po check-out is to viesbucio praejus 30 dienu
Tada jau nebuvo kur detis, sumokejus $123 zmogui uz nakti

Maza to, kai uzsakinejau sesei, uzsakiau jos vardu. Tai dabar gavau emaila, kad jie negali iki galo pabaigt rezervavimo, kol as jiems faksu neisiusiu uzpildytos formos, paso kopijos, kreditines korteles abieju pusiu kopiju (kas yra baisiausia, juk tada gales bet kas zinantis sia informacija pasinaudot mano kreditine

). Rytoj ryte vel skambinsiu jiems, gal kitas konsultantas pasakys kitaip - kad nereikia bent kreditines kopijos siust
O kaip manot, ar gales sese jiems nezinant viena nakti pernakvot musu kambaryje? Nes musu kambarys uzsakytas vasario 11-14 d., o sesei pavyko uzsakyt tik vasario 11-12 ir 13-14 d., t.y. 12-13 d. nebuvo kambariu? Jei jie nezinotu, kad ji nakvoja pas mus, gal ir nereiketu nieko primoket? Ka manot?