Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, I tema

QUOTE(simbas @ 2008 10 29, 14:31)
receptus tabletems nuo maliarijos (kam idomu gerti viena tablete i savaite- savaite pries kelione, keliones metu ir keturias savaites po keliones).Tiesa kas liecia maliarijos tabletes: girdejau is draugu, kad jas vartojant negalima "ragauti" alkoholio. Ar tiesa nezinau, nes gaunasi marazmas - buni egzotiskuose krastuose ir neparagauti a la pinakolados smile.gif.

Cia kalbi tur but apie Lariam tabletes.Vartoti alkoholi tikrai galima.
Atsakyti
QUOTE(Robinzonas @ 2008 10 29, 08:53)
Cholera - tai vidurių šiltinė, o poliomielitu tikrai nesusirgsite nei Tailande, nei Kombodžoje.

Cholera ir vidurių šiltinė tikrai nėra ta pati liga ax.gif
http://www.freewebs....pai/cholera.htm

http://www.ulpkc.lt/ulpkc.siltine.php
Atsakyti
QUOTE(Vikulė @ 2008 10 20, 11:16)
Trejų metukų mažyliui, pats tas pakeisti aplinką, tai pabūti pas močiutę smile.gif . Juk močiutės taip lepina anūkėlius biggrin.gif .
Aš pati tikrai nesiryžčiau vežtis net savo aštuonmetės dukros į Tailandą, na, gal į kokią Turkiją tai taip, ir tai tada daugiau reiktų orentuotis į vaiko poreikius, baseinai, pramogos vaikams ir t. t. Juk kai vaikas patenkintas ir tėveliams smagesnės atostogos smile.gif .O norint daugiau pamatyti, pakeliauti, pažinti šalį, reik keliaut be mažų vaikų ( čia tik mano nuomonė 4u.gif  ). Kartą teko keliaut Tunise į Sacharą 2 dienas autobusu, kur tėvai vežėsi 4-5m. dukrytę, mergaitė pastoviai buvo liūdna, klausinėjo ar jau greit baigsim važiuot, skundėsi, kad karšta. Na, tai kokios čia teigiamos emocijos ir vaikui, ir tėvams.
Kiekvieni tėvai savo vaikus pažįsta geriausiai. Jei jūs manote, jog kelionė bus maloni ir jums, ir vaikiukui, tad kodėl gi ne, keliaukite su mažyliu. Smagios kelionės 4u.gif .

Aciu uz nuomones. Pas mociute sakote geriausia, o as manau geriausia su tevais kai ypac ta mociute mato kas diena. Vaika palikti dviems savaitem be tevu manau kaip bausme gaunasi... sakote astuoniu metu vaiko net i turkija neimtumete, keista..., labai daug pazystamu net kudikius vezasi,mano mazyle dvieju metu neturejo kai Tunise vos ne dvi savaites puikiausiai atostogavo liepos menesy kai tikrai karsta ir iki siol ziuredama filmuota medziaga sako mama ziurek kaip as maudziausi, sokau ir panasiai... as vistik uz keliones su vaikais, net dabar matau jos pilnas dziaugsmo akis kai pamatys drambly smile.gif taigi manau svarbiausia emocijos o ne prisiminimai...
Ir is Puketo skrydis iki Miuncheno tikrai ne 12 valandu trunka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistte @ 2008 11 01, 15:13)
as vistik uz keliones su vaikais, net dabar matau jos pilnas dziaugsmo akis kai pamatys drambly smile.gif taigi manau svarbiausia emocijos o ne prisiminimai...

drinks_cheers.gif Aš irgi esu už keliones su vaikais. Šįkartą ( vienintelį be vaikų) į Tailandą keliavime tik dviese su vyru, nes labai jau norėjom pamatyt naktinį gyvenimą, sexindustriją blush2.gif , kas vaikams nebūtų nei įdomu, nei įmanoma pamatyt. Dabar rezgame kelionę į Tailandą su vaikais ir mano mama wub.gif . Labai noriu jiems parodyti gyvus dramblius, beždžiones, kobras, perplaukti Kwai upe, pernakvoti džiunglėse wub.gif , pavaikščioti po krautuvėles. Super, tikiuosi Naujus metus su visais savo brangiausiais žmonėmis sutikti Tailande. Nes , tiesą sakant, tos dvi savaitės Tailende be vaikų- man ir jiems buvo kančia. Aš vaikų jau pasiilgau antrą dieną, jie kalbėdavo su mumis telefonu vos tramdydami ašaras: kada grįšite? Oi, sunku muųms be saviškių. Visos maloniausios kelionės man atmintyje liko tos, į kurias keliavome visi wub.gif
Papildyta:
Pradėjom skiepytis nuo pirmų kelionių, nes visur vežiausi vaikus, net į Maldyvus,. Vienintelių ko niekada negėrėm, net Tailande- tablečių nuo maliarijos. Ir nieko smile.gif . Nes ir uodo nė vieno nematėm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2008 11 02, 14:33)
drinks_cheers.gif  Aš irgi esu už keliones su vaikais.Visos maloniausios kelionės man atmintyje liko tos, į kurias keliavome visi wub.gif
Papildyta:
Pradėjom skiepytis nuo pirmų kelionių, nes visur vežiausi vaikus, net į Maldyvus,. Vienintelių ko niekada negėrėm, net Tailande- tablečių nuo maliarijos. Ir nieko smile.gif . Nes ir uodo nė vieno nematėm g.gif

Na,ir pavydžiu aš jums,kad sugebat pilnavertiškai pasiilsėti su vaikais 4u.gif Aš tai irgi savuosiu labai myliu,bet esu už tai,kad reikia ir su vyru dviese pabūti,atitrūkti nuo kasdienybės-štai tada gaunasi tikras poilsis ax.gif Suprantu,kad tai egoistiška blush2.gif ,bet mano vaikai tikri gyvsydabriai-tad kelionėje su jais būtų daugiau vargo nei malonumo schmoll.gif Na,kai paaugs,tai tada gal bus visai kitas reikalas,nes tada ir prisiminimai apie kelionę ilgam išliks...Žinoma,kiekvienas elgiasi kaip jam geriau biggrin.gif
Atsakyti
Zmones, kas buvote ar busite Phi Phi Don saloje, kokius viesbucius uzsakinejot ar uzsakinesit. Jei galima - su pavadinimais ir trumpais komentarais: kas ten patiko, kas ne.

As nusiziurejau 2 viesbucius, kurie man patiko labiausiai: Village Beach resort and SPA ir kitas Cabana hotel. Abu jie labai brangus, bet man ten patiko kambariai, idealiai sutvarkytas krastovaizdis (tikiuosi foto ju www puslapiuose sutampa su realybe), daugybe ivairiu paslaugu, didelis baseinas, ivairus restoranai ir barai.
Gal ka nors zinote ar girdejote apie siuos viesbucius?
Atsakyti
QUOTE(Editukė @ 2008 11 02, 15:19)
Na,ir pavydžiu aš jums,kad sugebat pilnavertiškai pasiilsėti su vaikais

Maniškiai dvynukai, nu jau kokie gyvsidabriai doh.gif . Bet vežuosi visur. Išskyrus, minėjau, Tailandą. Bet nebuvo mums su vyru tos atostogos puikios unsure.gif , nes labai liūdėjom dėl vaikučių, o jie dėl mūsų verysad.gif . Niekada daugiau be vaikų niekur nevažiuosiu schmoll.gif
Negaliu džiaugtis dramblais, beždžionėmis, džiunglėmis, kuomet žinau, kad mano vaikai to viso nemato cool.gif . Jaučiuosi labai kalta, kad nesivežiau jų į Tailandą verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidulia: 02 lapkričio 2008 - 20:53
QUOTE(Archideja @ 2008 11 02, 20:46)
Zmones, kas buvote ar busite Phi Phi Don saloje, kokius viesbucius uzsakinejot ar uzsakinesit. Jei galima - su pavadinimais ir trumpais komentarais: kas ten patiko, kas ne.

As nusiziurejau 2 viesbucius, kurie man patiko labiausiai: Village Beach resort and SPA ir kitas Cabana hotel. Abu jie labai brangus, bet man ten patiko kambariai, idealiai sutvarkytas krastovaizdis (tikiuosi foto ju www puslapiuose sutampa su realybe), daugybe ivairiu paslaugu, didelis baseinas, ivairus restoranai ir barai.
Gal ka nors zinote ar girdejote apie siuos viesbucius?

Pasižiūrėk apie šiuos viešbučius tripadvisor.com , ten yra buvusių juose keliautojų atsiliepimai ir keliautojų foto. Abu turėtų būt labai neblogi, nes pagal atsiliepimus vienas 1, kitas 3 vietoj iš visų phi phi viešbučių.
Atsakyti
QUOTE(Bjjanka @ 2008 11 03, 11:54)
Pasižiūrėk apie šiuos viešbučius tripadvisor.com , ten yra buvusių juose keliautojų atsiliepimai ir keliautojų foto. Abu turėtų būt labai neblogi, nes pagal atsiliepimus vienas 1, kitas 3 vietoj iš visų phi phi viešbučių.

Aciu, jau ziurejau, nepatingejau ir vakar visus atsliepimus perskaiciau. Nusprendziau rezervuoti Cabana, nes ten vaizdai zymiai grazesni i jura ir kalnus, o Village and SPA, kaip supratau, viskas nezmoniskai brangu (fri bulvytes $10, paprastas kepsnys nuo $20)
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 11 03, 12:25)
Aciu, jau ziurejau, nepatingejau ir vakar visus atsliepimus perskaiciau. Nusprendziau rezervuoti Cabana, nes ten vaizdai zymiai grazesni i jura ir kalnus, o Village and SPA, kaip supratau, viskas nezmoniskai brangu (fri bulvytes $10, paprastas kepsnys nuo $20)

Geras viešbutis, buvau jį nusižiūrėjęs - vieta gera, gražiai sutvarkytas, geri atsiliepimai, bet labai brangus, o kadangi saloje ketiname praleisti tik dvi dienas ir kelionės jau suplanuotos, pasirinkome netoliese esantį Casita, kond. bungalus. Gal ne toks prabangus, bet trigubai pigesnis.
Atsakyti
Oi, kiek as vargo ir nervu turejau su rezervavimu per Agoda.com. Pirmiausia pries rezervuojant paziurejau ar yra 1 kambarys dviem ir 1 kambarys 1 zmogui. Parode kad yra. Gerai - pradejau uzsakinet is pradziu viena, nes galvojau, kad kitam jau pritaikys ta bonusa surinktu tasku ir gausiu nemenka nuolaida. Kai pradejau uzsakinet antra kambari - prasidejo visi kosmarai: mano nusiziureto kambario jau visai nerode. As ju jais greit sneket per chata. Jie sako: greiciausiai baigesi laisvi kambariai (cia per 3 minutes kol as rezervavau pirma kambari doh.gif doh.gif doh.gif ) arba error on page, t.y. pabandykit uz valandos vel prisijungt. Gerai visa nervuota laukiau ta valanda, pagaliau prisijungiau, ziuriu - ogi nera nei vieno kambario toms datoms (vasario 11-14 d.). Taciau ivedusi 11-12 ir 13-14 d. tas kambarys atsirado. As ji iskart puoliau uzsakinet (galvojau nejau mano sese liks viena nakvot nezinia kokiam kitam viesbuty doh.gif ). Uzsakant man niekas jokios nuolaidos nedave, nes ji, pasirodo, galioja po check-out is to viesbucio praejus 30 dienu doh.gif
Tada jau nebuvo kur detis, sumokejus $123 zmogui uz nakti doh.gif Maza to, kai uzsakinejau sesei, uzsakiau jos vardu. Tai dabar gavau emaila, kad jie negali iki galo pabaigt rezervavimo, kol as jiems faksu neisiusiu uzpildytos formos, paso kopijos, kreditines korteles abieju pusiu kopiju (kas yra baisiausia, juk tada gales bet kas zinantis sia informacija pasinaudot mano kreditine doh.gif ). Rytoj ryte vel skambinsiu jiems, gal kitas konsultantas pasakys kitaip - kad nereikia bent kreditines kopijos siust
O kaip manot, ar gales sese jiems nezinant viena nakti pernakvot musu kambaryje? Nes musu kambarys uzsakytas vasario 11-14 d., o sesei pavyko uzsakyt tik vasario 11-12 ir 13-14 d., t.y. 12-13 d. nebuvo kambariu? Jei jie nezinotu, kad ji nakvoja pas mus, gal ir nereiketu nieko primoket? Ka manot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Archideja: 04 lapkričio 2008 - 00:47
sveiki,

buciau dekinga jei kas galetu rekomenduoti (is buvusiu toje salyje) bangkoke koki viesbuti (na ,kad butu ne per brangiausias )?

aciu rolleyes.gif
Atsakyti