Įkraunama...
Įkraunama...

Tailandas, I tema

QUOTE(Bjjanka @ 2008 11 06, 23:33)
Tai mes irgi su emiratais iš Frankfurto per Dubajų skrendam. Bet aš nieko nežinojau apie tą naują terminalą g.gif , o tu kaip sužinojai? Mes irgi turėsim Dubajui kažkur 4 val. Dėl bagažo ir registracijos, tai aš tikiuosi, kadangi yra jungtinis skrydis, tai Frankfurte turėtų priregistruoti iškart iki Bankoko, tiek mus, tiek bagaža, turime gauti jau Frankfurte 2 įsodinimo bilietus - iki Dubajaus, ir iki Bankoko. Na čia taip tikiuosi, nes kiek skridau jungtiniais skrydžiais ( bet tik Europoj ) tai visada registruodavo iki galutinio taško.
Į tas salas iš ko Lantos ir aš planuoju cool.gif , viešbutukas kurį esam nusižiūrėję organizuoja tokią ekskursiją, tai ten vietoj užsisakysiu.
Kada jūs skrendat?
Papildyta:
Man tinka ir rusų ir anglų smile.gif .

Informacija apie nauja Dubajaus terminala www. emirates. Jie skelbia “...From 13:15 on 11th November 2008 all Emirates flights will depart from the new Emirates Terminal 3." Toliau: norint pasitikrinti savo atvykimo/isvykimo laikus, bei terminalus pasirinkite skiltyje Plan&Book - Booking Manager. Iveskite savo “Reference No” ir pavarde. Tai atlikus matote visa savo bilieto isklotine su jusu personaliniais duomenimis, terminalais, laikais ir pan, taip pat tenai galima uzsisakyti vietas lektuve, maisto tipa, atsispausdinti bilietus ir pan. Tiesa kiek teko dometis apie DXB 3 terminala, tai nemenkas turetu buti. Mes iskrendame gruodzio 03d.
Atsakyti
[quote=Edzcka,2008 11 06, 10:48]
[quote=marrgo,2008 11 06, 10:39]
as noreciau paklausti ar verta vyksti pasizvalgyti i Ciang Rai ir Ciang Mai,ir kokiu transportu patartumete i ten vykti ( turiu omeny is bangkoko) ?ir koks valiutu kursas,kokia valiuta verta veztis (skaiciau tik ,kad didesnem kupiurom,geresnis kursas)?

ir kaip ten ta kelione kwai upe?buna vienos dienos?ar neverta 1 dienai?idomiau gal 2 dienom?

Ciang Rai ir Ciang maidar nebuvau , bandysiu si karta, Is Bankoko jei nori greitai tai skrydis o jei ne tai galima ir autobusu , traukiniu.
Valiuta veztis eurus ir USD didesnem kupiurom ir naujesnius USD
Tailande smulkiu USD nereikia nes atsiskaitymai tik vietine valiuta Batais
Skaiciujama labai paprastai 100 batu 7-8 Lt.
Kursas keiciasi keityklose priklausomai nuo svyravimu.
I upe Kvai vykti nemaziau 2 dienom. Tik reikia kad butu geras gidas.
Del viesbuciu tai reiksmes nera, nes realiai tai tik miegoti grizti ir viskas, aisku paziureti kad nebutu kur nors toli nuo centro,
Zinoma skiriasi 3 nuo 4 zvaigzduciu, bet ar verta permoketi, servisas beveik tas pats tik isore geresne, ir nebent pusryciu asortimentas didesnis.
Kokia kalba ieskai ekskursiju, galeciau permesti tel.mn labai geru gidu.
Kada planuoji skristi(ar tik svajoji:)
[/quote]

Lapkricio 21 d. busiu Bankoke,poto Ptaja poto Puketas, mielai pasinaudociau rusu gidu paslaugomis, gali pasiulyti?
Atsakyti
Noriu paklaust: mes atskrendam apie 16 val. i Phuketo oro uosta. Kita diena nuo ankstyvo ryto noretume i Khao Sok nacionalini parka 2 dienu ekskursija. Kaip manot ar spesim nuo 16 val iki vakaro sirasti kas organizuoja ekskursija ar ten jau tokiu laiku jokios agenturos nedirbs?
Atsakyti
QUOTE(marrgo @ 2008 11 07, 13:22)
o gal to viesbucio internetini puslapi zinote,nes man per google ismeta daug...o gal as nemoku iskoti  blush2.gif

atrodo jie neturi internetinio puslapio schmoll.gif bent jau ant vizitines nebuvo...
Papildyta:
QUOTE(Archideja @ 2008 11 07, 13:40)
Nuo kreditines korteles niiminejot?
Ar apsimoka atsiskaitinet Tailande kreditine? ar daug procentu nuskaiciuoja? ar visur yra aparatai, kuriais galima atsiskaitant nurasyt suma nuo kreditines - ar grynieji vis gi geriau ten eina?

ir nuo kreditines, ir nuo debetines. Ir atsiskaitinejom, ir nuiminejom. Nuimant nuskaiciuoja jie 20 batu, ir musu bankas dar 10 litu. Atsiskaitinejant - niekas nieko nenuima.
Bankomatu yra beveik visur, Ko Lipe saloj lyg ir nemaciau (o gal buvo g.gif )
Bankoke - irgi visur
Aisku, grynieji yra kaip visada geriau, nes ne visur priima korteles
Papildyta:
QUOTE(Noja @ 2008 11 07, 14:23)
Godive, o kas tie diugoniai? blush2.gif
Ir gal gali daugiau apie Koh Tao sala? Rasei, kad ten kitas klimatas. Ten daugiau lyja, vesiau? ar kaip?

O siaip - superinis tavo pasakojimas - trumpai ir aiskiai thumbup.gif

diugoniai - juros karves mirksiukas.gif

Ko Tao - tipo nardytoju meka. Nu bet ka as zinau.... Ten nardyti matyt pigiausiai visam Tailande, nors siaip nardymo meka turetu buti Similano salose. Ko Tao nemaza sala, bet siaip tai didelio ispudzio nepaliko - daug zmoniu, klykaujancios mergos is baru... doh.gif Ir nuo lapkricio iki sausio ten lyja.
Papildyta:
QUOTE(Archideja @ 2008 11 08, 12:31)
Godive, o valget Tailande kokiu neiprastu patiekalu: gyvatienos, ziogu ir pan?
Ar noreciau Kambodzoj paragaut lauke pardavinejamos keptos ziurkes, tik bijau ar tai saugu?

valgem vienintelej vietoj - Surathani keptus skerius, t.y. kojele tik sugriauziau, bet nieko ypatingo - traskus daiktas, keptas riebaluose. Yra skanesniu dalyku ten, pvz., seikerius jie ten daro, tik labai daug ledo privaro, tai mes isigudrindavom prasyti "little ice" tongue.gif
Dar vienoj vietoj gatvej radom salta kava darydavo, su grietinele ir t.t., skanumelis thumbup.gif
Vistas skaniai kepa, o jeigu rasit antytes, is viso niam niam thumbup.gif
o siaip nieko egzotisko nevalgem, nes stengemis lankytis ten, kur maziau turistu, tai ir turistam skirto maisto nematem schmoll.gif
Atsakyti
Zmones, ko jus keliaujat i Puketa ar pataja???? Ko samui, ko tao, ko phi phi, ko som...... tik i pietus ir i salas!!!!!! pernai tik pervaziavau puketa ir baisu daresi nuo rusu turistu, praktiskai koks Socis.....ne kitaip....

Kazkas is rasiusiu keliauja i Combodia.Bukit atsargus su maistu, netvarka baisi.(as kalbu apie Siem Reap, kur Ankor vatas yra). Ten galima paragauti kobros sriubos blink.gif mano skrandis tam buvo per daug lankstus lotuliukas.gif vien pagalvojus versdavosi apie savo asi doh.gif
kam reikia info apie pietines salas, galiu pasidalinti savo patirtirtimi

p.s. deportuokit mane i thailanda!!!!!!!!
Atsakyti
patarkite kaip pigiausia nuvykti ir grysti i tailanda, reikia tik bileto
Yra minciu vaziuoti i Frankfurto aerouosta ir ten laukti paskutines minutes
pasiulymu
Yra bandziusiu ?
Atsakyti
idomi diskusija,
kazkam Pyketas nepatinka, kazkam Pataja,
man apskritai tai Tailandas nuostabi salis ir su Pataja(ypac vyrams), pukete nebuvau bet del rusu nepergyvenu, nes lengviau susirasti ekskursijas rusu kalba, kai anglu mano zinios menkos.
O tailandieciu anglu kalbos mokejimas taip pat nekoks.
Teko vaziuoti i kenariuma su tailandieciu, nei viena kalba man suprantama nekalba tik taju( idomiai pabendravome)
Kazkas klausete apie rusakalbius gidus, pridedu viena numeriuka, jau rasiau Kostia s kasickoi(taip ji vadina)
ir interneto svetaine
Patajoje pas juos galite uzsisakyti rusu kalba ekskursijas(tikrai rusu kalba)
O jei norite tikrai geros ekskursijos i Kambodza arba i upe Kvai rusu kalba, tai ieskokite Kostios.
Jei pasikeites jo numeris paklauskite Tez tour atstovu apie ji, arba kitu rusu firmu, jie zinos.
Papildyta:
http://infothai.ru/?...rsionall
Papildyta:
Geriausias gidas KOSTIA s kasickoi
Jis gali suorganizuoti praktiskai visas keliones ji rode per lietuvos televizija(Baltijos) Stasaitytes laida
senas jo numeris 0816531420
Ekskursijos rusu kalba, ypac rekomenduoju su juo vykti i Kvai upe.
Atsakyti
zinoma, kas ko nori ir tikisi is kelioniu....del skonio nesigincyjama.... tik kartais susimastai :
-- ar geriau viska suprasti tau "artima" kalba ir tureti ta kalba kalbancius kaimynus(jau nekalbu apie ju keliama triuksma ir visokia kitokias blogybes) tada pagalvoji, kad maziau butum isleidus ir nuvaziavus i pvz. palangos "sustresni" viesbuti.....
-- o gal maziau suprasti ka sako vietinis, bet buti maloniai priimtam, nuosirdziai pakalbintam su sypsena iki ausu. Pamatyti turistu nenuciulptu vietu.
Bet tai grynai skonio reikalas.
as jau kelintus metus taip keliauju.zinoma ir mano anglu zinios nera tokios superines, pirmom dienom buvau paklaikusi nuo taju akcento ir perklausiau man sakomus zodzius po keleta kartu, bet visur adfaptuojiesi ir pradedi gyventi ju rimtu - niekur neskubedamas...
Papildyta:
QUOTE(DainiusM @ 2008 11 09, 20:22)
patarkite kaip pigiausia nuvykti ir grysti i tailanda, reikia tik bileto
Yra minciu vaziuoti i Frankfurto aerouosta ir ten laukti paskutines minutes
pasiulymu
Yra bandziusiu ?

www.neckerman.de as is ten uzsisakineju bilietus i Thai. pries savaite grizau is thailando, tai bilietai 2 zmonems i abi puses ( nuo Miunich iki Thai pasirinktos vietos ir atgal) kainavo apie 1600 euru.na neskaitant bitietu iki vokietijos. pabandyk paieskoti ten. tam puslapyje dar galima ir viesbucius book'intis.

as pirma kart buvau 2 savaites....oi kaip man per mazai buvo..... blush2.gif tai sikart isdumiau menesiui (na 3 dienas dar skyriauu Combodzai).....tik savaite LT o as jau vel svajoju apie grizima ten. GRIZIMA thumbup.gif
hmmm...ir nekilnojamas turtas ten nera toks brangus..... g.gif

na lyginant su Thai, tai combodza truputi nusivyliau. buvau tik siem reap, butent del ankor vato. tai pirma diena prazliumbiau del visur kimbanciu ir bandabciu tau parduoti beleka vaiku verysad.gif jie nereaguoja i "no, thanks, i dont need" ir t.t. akytes tokios grazios, balseliai graudus... tipiskas biznio planas turistus ismelszti .... tik mano voveres smegenys tai suprato antra diena blink.gif toliau nuo miesto tai viskas ciki, angliskai nelabai kalba, bet nuosirdus. ikleciau kelias fotkes, bet nemoku sumazint blush2.gif
Atsakyti
Mes Kambodzoj planuojam vasario menesi Siem Reap, sostine Phnom Penh ir kurortas Sihanoukville
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 11 09, 22:36)
Mes Kambodzoj planuojam vasario menesi Siem Reap, sostine Phnom Penh ir kurortas Sihanoukville

super thumbup.gif tik as karscio tokiu laiku jauciu neistverciau. dbr buvo 36-38, o tai kas tada bus.... doh.gif budami siem reap butinai paplaukiokit ezere (tonle s... pavadinimo tiklsiai nepamenu tongue.gif ), ir pluduriuojanti kaima apziurekit
Atsakyti
QUOTE(gauriukė @ 2008 11 09, 22:43)
super  thumbup.gif  tik as karscio tokiu laiku jauciu neistverciau. dbr buvo 36-38, o tai kas tada bus....  doh.gif  budami siem reap butinai paplaukiokit ezere (tonle s... pavadinimo tiklsiai nepamenu  tongue.gif  ), ir pluduriuojanti kaima apziurekit

Nezinau ar spesim. Siem Reap atvaiuosim vakare, kita diena nuo pat ryto i Angkor planuojam. Po to 1 diena Phnom Penh ir 2 dienos Sihanoukville neatrastuose turistu papludimiuose ir negyvenamose salose.
Sunku man isivaizduot toki karsti doh.gif Turbut net uzmigt nakti neiseina, o ka jau kalbet apie dienos ekskursijas - turbut ne nieko nesinores tokiam karstyje.
O kuo ypatingi tie plaukiojantys kaimai?
Atsakyti
QUOTE(Archideja @ 2008 11 09, 22:57)
Nezinau ar spesim. Siem Reap atvaiuosim vakare, kita diena nuo pat ryto i  Angkor planuojam. Po to 1 diena Phnom Penh ir 2 dienos Sihanoukville neatrastuose turistu papludimiuose ir negyvenamose salose.
Sunku man isivaizduot toki karsti doh.gif Turbut net uzmigt nakti neiseina, o ka jau kalbet apie dienos ekskursijas - turbut ne nieko nesinores tokiam karstyje.
O kuo ypatingi tie plaukiojantys kaimai?

aplink siem reap tiek sventyklu, kad jei turit tik viena diena, tai uzteks tik vienam ankorui apziuret. o pplaukiojantis kaimas idomus tuo, kad ten viskas ant vandens - mokyklos, baznycios, ju parduotuveles, resdtoranai. na neimanoma isivaizduoti. mes nusprendem kad moterys ten negimdo, o nersia kaip zuvytes vandenyje smile.gif . net savotiski vaiku darzeliai ant vandens.ta prasme visas gyvenimas vyksta valtyse ar barzose.kai vanduo senka (sausuoju laikotarpiu) tai ir kaimas traikiasi tolyn i ezera. o isplaukus gilyn(mes nuomojom laiveli) tai jautiesi kaip juroj, nes krantu nesimato. zodziu pasijauciau kaip kokioj amazonej, tik anakondu truko biggrin.gif
Papildyta:
o del karsio, tai truputi sunkoka. svarbiausia nepamirsti i kuprine kiekvienam po kokius5 litrus H2o pasijamt, nes kitaip nualpt galima. bet ispudziai pranoksta ir toki karsti. siaip viesbuciuose tai normal, kondiskes ir t.t.
ka prisiminiau - kaip ir visur negerkit gerimu su ledukais ir visur derekites (kaina muskit 3 kartus mazesne).
prie sventyklu visi pripuls su prekems, tik neziurekit prekeiviams i akis ir nesakykit aciu ne (cia buvo musu klaida, nes is kart pripuldavo koki 10 vaiku ir kaulydavo) , reikia eiti ju nematant, tarsi ju ne nebutu
Atsakyti