QUOTE(Bjjanka @ 2008 11 06, 23:33)
Tai mes irgi su emiratais iš Frankfurto per Dubajų skrendam. Bet aš nieko nežinojau apie tą naują terminalą
, o tu kaip sužinojai? Mes irgi turėsim Dubajui kažkur 4 val. Dėl bagažo ir registracijos, tai aš tikiuosi, kadangi yra jungtinis skrydis, tai Frankfurte turėtų priregistruoti iškart iki Bankoko, tiek mus, tiek bagaža, turime gauti jau Frankfurte 2 įsodinimo bilietus - iki Dubajaus, ir iki Bankoko. Na čia taip tikiuosi, nes kiek skridau jungtiniais skrydžiais ( bet tik Europoj ) tai visada registruodavo iki galutinio taško.
Į tas salas iš ko Lantos ir aš planuoju
, viešbutukas kurį esam nusižiūrėję organizuoja tokią ekskursiją, tai ten vietoj užsisakysiu.
Kada jūs skrendat?
Papildyta:
Man tinka ir rusų ir anglų
.

Į tas salas iš ko Lantos ir aš planuoju

Kada jūs skrendat?
Papildyta:
Man tinka ir rusų ir anglų

Informacija apie nauja Dubajaus terminala www. emirates. Jie skelbia ...From 13:15 on 11th November 2008 all Emirates flights will depart from the new Emirates Terminal 3." Toliau: norint pasitikrinti savo atvykimo/isvykimo laikus, bei terminalus pasirinkite skiltyje Plan&Book - Booking Manager. Iveskite savo Reference No ir pavarde. Tai atlikus matote visa savo bilieto isklotine su jusu personaliniais duomenimis, terminalais, laikais ir pan, taip pat tenai galima uzsisakyti vietas lektuve, maisto tipa, atsispausdinti bilietus ir pan. Tiesa kiek teko dometis apie DXB 3 terminala, tai nemenkas turetu buti. Mes iskrendame gruodzio 03d.