Oi, Rena kokia kalėdinė - net nepažinau

MB šiandien jau girliandas namui sutvarkė, tik uždėt bereikės.

QUOTE(Knifofija @ 2007 11 24, 12:05)
kaip grazu bus

o as geda peleda

QUOTE(rita-x @ 2007 11 24, 13:35)
Pas mane jau viskas savo vietose sutvarkyti, tik liko keletas tulpių svogūnėlių, buvo užsisakę, bet nepasiėmė, tai lėksiu vėliau į vazonus sukišiu.
Papildyta:
QUOTE(aliona40 @ 2007 11 23, 17:04)
Na daug idomiu patarimu radau, gal kas susidurete su aplinkos tvarkymu. Na namukas jau i pabaiga ir liko tik kiemas sutvarkyti. Tad noriu paklausti gal zinot koki projektuotoja kuris braizo planelius, gal ir igyvendina.
Laisvo ploto apie 10 aru. Esame Kaune.

Būtų arčiau Šiaulių būtų be problemų. Kaune būsiu tik pavasarį per mugę, tai galėsiu pakonsultuot.
Kazin ar nesugalvos musu tulpes, narcizai ir krokai sudygt, kai taip silta?

QUOTE(Tina* @ 2007 11 24, 21:04)
Kad ir sudygs nieko baisaus. Jos moka prisitaikyti.
QUOTE(Knifofija @ 2007 11 24, 15:22)
Pas mane jau viskas savo vietose sutvarkyti, tik liko keletas tulpių svogūnėlių, buvo užsisakę, bet nepasiėmė, tai lėksiu vėliau į vazonus sukišiu.
O kur laikyti į vazonus sukišus? Į kokią žemę sodinti? Pas mane irgi dar liko tulpių ir narcizų svogūnėlių. Labai būtų šaunu, pvz. Velykoms prasižydinti.
Tikiu, kad apie tai jau buvo kalbėta, labai atsiprašau, kad ko gero n-tąjį kartą užduodu tokius klausimus

Būsiu labai dėkinga, jei atsakysite

QUOTE(Tina* @ 2007 11 24, 21:04)
mano krokai jau sudygo...nors ir velokai sodinau
QUOTE(Gaurė @ 2007 11 24, 23:49)
O kur laikyti į vazonus sukišus? Į kokią žemę sodinti? Pas mane irgi dar liko tulpių ir narcizų svogūnėlių. Labai būtų šaunu, pvz. Velykoms prasižydinti.
Tikiu, kad apie tai jau buvo kalbėta, labai atsiprašau, kad ko gero n-tąjį kartą užduodu tokius klausimus

Paprasta daržo žemė, gali įmaišyti truputį kompostinės. Vazonus laikyk lauke ir nešk į patalpą tik prieš mėnesį prieš sužystant, krokus prieš dvi savaites. Jei lauke bus daugiau negu -10 reikia įnešt į patalpą su minusine temperatūta.
QUOTE(Knifofija @ 2007 11 25, 13:19)
Paprasta daržo žemė, gali įmaišyti truputį kompostinės. Vazonus laikyk lauke ir nešk į patalpą tik prieš mėnesį prieš sužystant, krokus prieš dvi savaites. Jei lauke bus daugiau negu -10 reikia įnešt į patalpą su minusine temperatūta.
Ačiukas