[quote=catyte,2009 09 19, 22:30]
o tie baisieji lietuviai yra tokie kaip tu,
neispruse,siauro akiracio dvasios ubagai, pastoviai kazkuo nepatenkinti,
rasistiniu paziuru, komunistinio mastymo,
nemandagus , apsisike iki ausu... tas tavo pasakymas l-lietuva apsivale
mano gimtine yra sitas visas pasaulis, mano broliai ir seserys yra visi sitos zemes zmones, su tom paciom problemomis, laimemis, nelaimemis...
as esu kosmopolite, todel su tokia ziurke kaip tu as man nebera apie ka sneketi. full stop
Papildyta:
[quote=catyte,2009 09 19, 20:26]
o tie baisieji lietuviai yra tokie kaip tu, neispruse,siauro akiracio dvasios ubagai, pastoviai kazkuo nepatenkinti, rasistiniu paziuru, komunistinio mastymo, nemandagus , apsisike iki ausu...ir prasigere, tas tavo pasakymas l-lietuva apsivale
mano gimtine yra sitas visas pasaulis, mano broliai ir seserys yra visi sitos zemes zmones, su tom paciom problemomis, laimemis, nelaimemis...
as esu kosmopolite, todel su tokia ziurke kaip tu man nebera apie ka sneketi. full stop
[/quote]
Na, issivemet matau stipriai, net zarnyno turiniu trenkia is jusu rasliavos. Kadangi tamsta buvot kitoj temoj pati isvadinta turinti siaura akirati, tai savo etikete dabar man bandot prilipdyti? Pasilaikykit sau, suriu prakaitu uzsitarnavot.
Suprantu, nelengva irodyti,kad esat ne ta baisioji lietuve, bet ne tas priemones vartojat, nei vienas zmogus nesusizaves viesai besitustinancia kosmopolite.
Nekeista, kad jusu isprusimo lygis toks varganas, ne kiekviena sugeba velyvoj paauglystej uzsitvot vaika ir nesulaukus pilnametystes pagimdyt. Tam reikia moketi gerai uodega pavizginti. Kada ir mokytis, kai neisaugus is vaikystes staiga su trenksmu atsiduri suaugusiu pasaulyje?
Ir neirodinekit, kokia esat kosmopolite, geriau nereikia.. Situo klausimu tyliai pabukit.
Nesupratau ,prie ko cia rasizmas? Siaip is kosmopolitiskumo issprudo?