Įkraunama...
Įkraunama...

Marlė vystyklams

parduotuveje "Vaikutis"maciau, pasilaiciuose.
Atsakyti
Sveiki,
as Akropolio Eurovaistineje nupirkau 10 m. merliaus uz gal 13 lt. Susikarpiau ivairiais gabalais ir thumbup.gif
Atsakyti
jei kam kaune reiktu, tai bazeje rytu rampoje yra - tikrai nebrangiai smile.gif
ir vaistinese kai kuriose buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasosmama @ 2008 02 01, 15:44)
Sveiki,
as Akropolio Eurovaistineje nupirkau 10 m. merliaus uz gal 13 lt. Susikarpiau ivairiais gabalais ir  thumbup.gif

O tas marlis Eurovaistinėje toks plonas labai (skystas) ar storesnis?
Atsakyti
Prie Kalvariju turgaus audiniu parduotuveje metrais pardavinejamo keliu rusiu merliaus yra.
Atsakyti
As tiesiog vaistinei pirkau ir sukirpau reikiamo dydzio mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau šiandien prie Kalvarijų turgaus audinių pard., tai marlis buvo dviejų rūšių. Vienas 80 cm pločio po 3 Lt toks kvadratėliais, storesnis. O kitas po 1 Lt, tik pločio nepamenu, gal 1 m g.gif , bet jis labai jau skystas...
Vat ir nepirkau nei vieno schmoll.gif Nes mačiau pardavinėjamus merliukus tuos su kvadračiukais, jau apsiūtus CUP'e, kažkurioje vaikiškų prekių parduotuvėje, kainavo 2.60 Lt už vnt. Tai kaip ir neapsimoka pirkti schmoll.gif
O tas kitas tai labai jau skystas, su savo "firmine" mašina ir neapsiūčiau jo... doh.gif

Tai koks tas marliukas Eurovaistinėse? Ar tas pats skystasis?
Atsakyti
o kur pirkti to "muslino" kur būna iš jo vystyklai pasiūti tose "natur" pardėse?
Atsakyti
QUOTE(Žm♥nytė @ 2008 02 22, 22:23)
o kur pirkti to "muslino" kur būna iš jo vystyklai pasiūti tose "natur" pardėse?

Aha, aš irgi jo mielai nusipirkčiau, bet kad niekur nemačiau..
Atsakyti
QUOTE(zmogs @ 2008 02 23, 11:19)
Aha, aš irgi jo mielai nusipirkčiau, bet kad niekur nemačiau..

Hmmm... blush2.gif O kas tas muslinas? Kaip jis atrodo? Jeigu natūralus, tai gal medvilninis?
Atsakyti
QUOTE(Raideles @ 2008 01 08, 23:46)
Būtent ten ir pirkau marlę. Tik reikia pirkti tą, kur tankesnė, ji brangesnė, apie 3 lt už metrą kainavo prieš metus.

prie kalvariju turgaus kaina nepasikeite. jei plonesnis merliukas(na, ir tai storesnis nei teko pirkti vaistinej) tai 1Lt uz metra, o tas tankus, kaip medziagyte tai labai super, jis 3Lt uz metra. praeita savaite uzsipirkau ir merliuku ir falneles vystyklam. oi kiek ten visko yra, sunku iseit uzsukus ax.gif
Papildyta:
QUOTE(geltoniausia @ 2008 02 22, 22:47)
Buvau šiandien prie Kalvarijų turgaus audinių pard., tai marlis buvo dviejų rūšių. Vienas  80 cm pločio po 3 Lt toks kvadratėliais, storesnis. O kitas po 1 Lt, tik pločio nepamenu, gal 1 m  g.gif , bet jis labai jau skystas...
Vat ir nepirkau nei vieno  schmoll.gif  Nes mačiau pardavinėjamus merliukus tuos su kvadračiukais, jau apsiūtus CUP'e, kažkurioje vaikiškų prekių parduotuvėje, kainavo 2.60 Lt už vnt. Tai kaip ir neapsimoka pirkti  schmoll.gif
O tas kitas tai labai jau skystas, su savo "firmine" mašina ir neapsiūčiau jo...  doh.gif

Tai koks tas marliukas Eurovaistinėse? Ar tas pats skystasis?

vat butent minetoj parduotuvej prie turgaus ta storesne marle ir yra su kvadraciukais (labai atogu vienodai susikarpyti blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(evax @ 2008 03 03, 17:08)
prie kalvariju turgaus kaina nepasikeite. jei plonesnis merliukas(na, ir tai storesnis nei teko pirkti vaistinej) tai 1Lt uz metra, o tas tankus, kaip medziagyte tai labai super, jis 3Lt uz metra. praeita savaite uzsipirkau ir merliuku ir falneles vystyklam. oi kiek ten visko yra, sunku iseit uzsukus  ax.gif
Papildyta:
vat butent minetoj parduotuvej prie turgaus ta storesne marle ir yra su kvadraciukais (labai atogu vienodai susikarpyti  blush2.gif  )

Tai vat aš ir primečiau - kainuoja metras 3 Lt, dar reikia susikarpyti ir apsiūti, o jau pagaminti marliniai vystykliukai (tie kvadratėliais) kainuoja 2.60 Lt cool.gif , tai kam vargti, siūti, juk brangiau gaunasi doh.gif
Su flanele kitaip, gaunasi 2-3 kartus pigiau pirkti medžiagą ir siūtis pačiai, nei pirkti jau gatavus vystykliukus cool.gif
Atsakyti