Įkraunama...
Įkraunama...

lauktas ir sulauktas

o as va ir apsiverkiau, kaip grazu 4u.gif musu maziukas va jau 5 dienos veluoja, mes jo taip laukiam wub.gif taip mylim wub.gif o kai paskaitau tokias grazias istorijas asaros rieda...sekmes... thumbup.gif
Atsakyti
Oi ir as susigraudinau baisiai, net sirdis suvirpejo beskaitant, sveikatos Jums visiems trims 4u.gif
Atsakyti
Na va,sakau užsuksiu pažiūrėti,kaip temukė gyvuoja blush2.gif Balandį bus antra Justynkos istorija wub.gif Laukiam broliuko,arba sesutės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Justynka @ 2009 09 21, 09:43)
Na va,sakau užsuksiu pažiūrėti,kaip temukė gyvuoja blush2.gif Balandį bus antra Justynkos istorija wub.gif Laukiam broliuko,arba sesutės wub.gif

Labai grazi istorija pirmoji,bet antra karta tai gal jau nebelauksit namuose taip ilgai lotuliukas.gif
Atsakyti
susigraudinau cray.gif
dziugiuosi uz grazia seima
SVEIKINIMAI !
Atsakyti
Pagaliau...Pagaliau turiu ta šviesos spindulėlį,kuris yra dalis manęs,dalis tėcio,ir visada bus su mumis...Mylėjau,myliu ir mylėsiu tave,mano sūnau...Apkabinsiu,kai bus sunku,bausiu,kai to nusipelnysi,ir žinau,kad stengsiuos padaryti tave geru žmogum,kad galėčiau didžiuotis.Tu esi pati didžiausia dovana,kuria man dave gyvenimas...
Akušere su pasitenkinimu konstatuoja 9.9 pagal Apgar,3300g ir 48cm!!!JIS guli šalia manęs ir bando apžioti kruti...šios akimirkos visada liks atminty kaip tos,kurios skirtos tik man ir jam...Tai musu,mano laikas,kurio daugiau nebus..jis augs,turės savo gyvenimą,bet kol kas jis mano.Ir mes reikalingi vienas kitam kaip oras...
štai tokia mano istorija,kuria išpleciau iki begalybes.Turiu maža sūneli,kuriam beveik 2 mėnesiai,kas diena stebina mane savo šypsena,jis nuostabus wub.gif iš ties,galiu pasakyti,kad gimdymo ir tos akimirkos,kai pagimdai,nenupasakosi jokiais žodžiais,tai reikia patirti...ir tik tada galėsi didžiuotis,kad esi mama,kad turi gražiausia,ką gali dovanoti gyvenimas smile.gif
wub.gif wub.gif wub.gif aukit dideli

Atsakyti
labai grazi istorija 4u.gif
Atsakyti
Labai šilta ir graži istorija,o jau ir apie antrają galite pagalvoti thumbup.gif
sėkmės mažajam ir ramaus laukimo 4u.gif
Atsakyti
begalo grazi istorija,galesi ta laime pajausti antra karta wub.gif 4u.gif kuo dideliausios sekmes jusu seimai
Atsakyti
4u.gif lengvo antro leliuko atejimo, grazi istorija
Atsakyti
QUOTE(Liutas karalius @ 2009 09 22, 20:18)
4u.gif lengvo antro leliuko atejimo, grazi istorija

Tikrai labai gražiai aprašyta ir geraio baigiusi istoriją ,o mamuk tau paminkla galima statyt,jeigu mašinoi ir namuose tiek kentejai thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif sveikatytes tau ir mažiukams drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ir šitą radau labai gražią istoriją wub.gif Man jūsų visų šypsenos labai gražios 4u.gif
Atsakyti