Įkraunama...
Įkraunama...

Marketingistės plepa čia!

QUOTE(Reklamiste @ 2008 07 29, 10:49)
Ha ha ha lotuliukas.gif Ir tave Blinkevičiūtės įstatymai paveikė, kad nusprendei du metus ilsėtis apmokamai?... Sveikinu 4u.gif

Nežinau kas čia nusprendė ar aš ar kas už mane. bet pasiilsėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 07 29, 07:39)
O uniformą nešioti reikės? biggrin.gif

nea, išstatutinta. Pareigybė valstybės karjeros tarnautojui.

QUOTE(populi @ 2008 07 29, 10:51)
Nežinau kas čia nusprendė ar aš ar kas už mane. bet pasiilsėsim  mirksiukas.gif

na ir teisingai - nėr čia ko plėšytis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2008 07 29, 08:28)
Na va pagaliau paaiškėjo kas man čia per krizė  tongue.gif  Taigi iš darbo neišeinu dar kiek padirbsiu ir eisiu ilgų atostogų  mirksiukas.gif

O gal pradėsi pagalbininkės pamažu ieškotis?
Atsakyti
QUOTE(Janike @ 2008 07 30, 17:08)
O gal pradėsi pagalbininkės pamažu ieškotis?

Tai ne aš sprendžiu 4u.gif
Aš dar darbe nenoriu sakyti, nes tikrai dar labai anksti, bet kai pradės ieškoti žmogaus tai butinai čia paskelbsiu. smile.gif
Nors mano darbelis tikrai ne auksinis, manau , kad buna geresniu. Nes darbe mažai vietos pasireikšti, darbas daugiau susijęs su pardavimais, o ne su marketingu. Ir pinigėliai galėtu buti didesni. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, reklamistės,

Gal kuri esate užsakinėjusi reklamą ant autobusų?
Tampausi su ŽVK, bet labai nesėkmingai... Maketus kažkokia sekretorė ten pas juos daro tikriausiai - jau beveik pusmetį tampomės, atsiunčia jau (?!) trečią maketą, bet toookį, kad... doh.gif Na bet be jokio žalio supratimo - juk net durniui aišku, kad užrašas autobuso "papilvėj" bus nuolat nutaškytas ir iš jo 0 naudos (taip pat kaip ir iš to, kur ant grotelių ir kt jungiamųjų dalių) verysad.gif
Galvoju, gal jūs esate susidūrusios su tuo? Na gal kas žmogiškai pamaketuotų... Tą plėvelę tai tikiu, kad ir ŽVK kokybiškai užklijuoja, bet esmė juk ne tame.
Atsakyti
QUOTE(Nerukanti @ 2008 08 19, 15:27)
Sveikos, reklamistės,

Gal kuri esate užsakinėjusi reklamą ant autobusų?

Neteko ax.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Gal kuri nors zinote apie kokius gerus rinkodaros ar rinkos analizes kursus ar moduli (lietuviu ar anglu kalbomis).

Labai buciau dekinga uz informacija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktooorija: 29 rugpjūčio 2008 - 08:38
QUOTE(viktooorija @ 2008 08 29, 08:37)
Gal kuri nors zinote apie kokius gerus rinkodaros ar rinkos analizes kursus ar moduli (lietuviu ar anglu kalbomis).

Man pats geriausias marketingo kursas buvo ISM dėstoma K.Maikštienienės rinkodaros programa, bet čia nenueisi kaip į seminarą.... reikia stoti į universitetą. Ir kainos didelės doh.gif

Gal jau laikas atgaivinti temą? Ruduo, naujas sezonas, kursai ir mokymai, krizės pranašai..... tiek įdomių dalykų aptarti reikia.

Man šiuo metu didžiausias galvos skausmas - naujo žmogaus paieška. Ieškom gero marketingisto. Kiek kalbinom: arba neturi patirties, arba super dideli lūkesčiai doh.gif Vis dar ieškom.
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 09 08, 09:50)
Man pats geriausias marketingo kursas buvo ISM dėstoma K.Maikštienienės rinkodaros programa, bet čia nenueisi kaip į seminarą.... reikia stoti į universitetą. Ir kainos didelės doh.gif

Gal jau laikas atgaivinti temą? Ruduo, naujas sezonas, kursai ir mokymai, krizės pranašai..... tiek įdomių dalykų aptarti reikia.

Man šiuo metu didžiausias galvos skausmas - naujo žmogaus paieška. Ieškom gero marketingisto. Kiek kalbinom: arba neturi patirties, arba super dideli lūkesčiai doh.gif Vis dar ieškom.

Aha būtų laikas atgaivinti temą 4u.gif
Pora klausimų:
Kas yra Jums geras marketingistas?
Ir kas yra "super dideli lūkesčiai" geram marketingistui?
jei nenori neatsakyk 4u.gif Man tik įdomu ar aš gera maketingistė ir kokie mano lūkesčiai.
Atsakyti
QUOTE(populi @ 2008 09 08, 13:13)
Kas yra Jums geras marketingistas?
Ir kas yra "super dideli lūkesčiai" geram marketingistui?
jei nenori neatsakyk  4u.gif  Man tik įdomu ar aš gera maketingistė ir kokie mano lūkesčiai.

Geras marketingistas? Tas, kuris gerai suvokia visą marketingo kompleksą, o ne tik pavienes dalis. Dažniausiai kandidatai gerai pavaro vienoj srity, pvz.: komunikacija ar spaudos darbai ar media, bet neturiu jokio suvokimo apie kitas. Silpniausios vietos (bent jau mums taip pasirodė): produktas ir kainodara, nes su šiais dalykais mažais kas dirba.
O lūkesčiai, kurie viršija 7.000 lt tai jau didoki ax.gif Bent jau mūsų įmonei. Nekalbu apie bankus ir farmacininkus tongue.gif
Atsakyti
Tada aš nesu gera marketingistė unsure.gif
O čia tokios sumos Vilniuje ar Kaune?
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2008 09 08, 09:50)

nu vat as ir nesu gera marketingiste sad.gif neteko su kainodara dirbt, su produktais minimaliai..
o jau galvojau siulysiuos ateiti dirbt biggrin.gif
Atsakyti