Įkraunama...
Įkraunama...

Marketingistės plepa čia!

QUOTE(AlKi @ 2009 01 28, 09:27)
Actimel neperkamm nors ženklą tai ir pusantrų metų vaikas jau žino. Tai, kad tikslas pasiektas

O pirma raidė vaikų išmokta yra.... ne A, neatspėjot tongue.gif Kita raidė - M, nes tai yra McDonalds raidė ir ją visi vaikai pažįsta - iš toli perskaito lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reklamiste @ 2009 01 28, 07:36)
O pirma raidė vaikų išmokta yra.... ne A, neatspėjot tongue.gif Kita raidė - M, nes tai yra McDonalds raidė ir ją visi vaikai pažįsta - iš toli perskaito lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kadangi tuo metu gyvenau Utenoj ir nebuvo McDonaldo, bet tikrai, pirma raidė buvo M lotuliukas.gif lotuliukas.gif Maxima lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Reklama,kuri spėju neliks be apdovanojimo smile.gif Bent man tai ji originali smile.gif
http://www.youtube.c...ka4-tUN3ms&NR=1

Atsakyti
sveikos,

na as gan retai cia pasirodau....

monrute - buvau ir as tam pokalbyje. tai galiu pritarti del atrankos firmu, ir kriteriju jiems reikia daugiau....kadangi as tinku ideliai aprat vieno t.y. anglu kalbos, tai nepraeisiu.

del "medaus" zenklo - gal ir supainiotas, bet atitinka "tradicinis", "lietuviskas", "tikras", "senas", "seimyniskas" t.y. pagr vaistiniu lankytojams t.y. sergantiems ir pensininkams laaabai netgi limpa. be to pasirode labai tinkamu laiku - kaip tik pries gripus.
p.s. del lojalumo koncepsijos - nesigilinau, tad nelabai ka pasakysiu.

del "actimel'io" - gerai atidirbatas rinkoje reklaminis produktas,kaip naujadaras maisto produkta perkeliantis i "vaisto" pozicija. bet uztat tai leidzia kitiems po juo palysti.
Atsakyti
Žiūriu nemažai kolegių ieškotės darbuko.Kažin ar palankus laikas tam g.gif Ar gal tiesiog pritariate tai minčiai, kad geras marketingistas turi keisti darbą kas keleris metus, kad neužsisėdėtų, vis dar turėtų idėjų ir t.t ?????

O čia dar įmetu vieną int.svetainę kuri įdomi bus toms, kurios domisi socialine reklama http://www.nomoshiti...gory/nomoshiti/
Atsakyti
laba visoms,

QUOTE(friculis @ 2009 02 06, 13:43)

monrute - buvau ir as tam pokalbyje. tai galiu pritarti del atrankos firmu, ir kriteriju jiems reikia daugiau....kadangi as tinku ideliai aprat vieno t.y. anglu kalbos, tai nepraeisiu.

o tai tu supratai, kiek jiems to anglų k. reikės?
aš nesupratau....atseit reikalavimas didelis dėl jos, bet...
pokalbio pabaigoje paklause: ar nebus problemų interviu angliškai...
suprasi, ar tik susikalbėti, ar daud jos darbe reikės g.gif
beje, jie vėl pratęsė skelbimą....
Papildyta:
QUOTE(KristinaP12 @ 2009 02 06, 14:15)
Žiūriu nemažai kolegių ieškotės darbuko.Kažin ar palankus laikas tam  g.gif  Ar gal tiesiog pritariate tai minčiai, kad geras marketingistas turi keisti darbą kas keleris metus, kad neužsisėdėtų, vis dar turėtų idėjų ir t.t ?????

O čia dar įmetu vieną int.svetainę kuri įdomi bus toms, kurios domisi socialine reklama http://www.nomoshiti...gory/nomoshiti/

laikas tikrai nepalankus, bet aš pvz esu priversta......
Atsakyti
[quote=Monrutė,2009 02 06, 15:51]
laba visoms,
Papildyta:

siaip zinok reikes, nes pradzia nuo paruosimo, kuris bus anglijoje ir t.t. kadangi naujas tyrimas lietuvoje tai konsultacijos ir projekto kontrole iš centro, t.y. anglijoj.

p.s. sorri uz klaidas...vienu pirstu baksnoju...bu abu vaikai ant galvos lipa ir nori "rasyt"
Atsakyti
[quote=friculis,2009 02 06, 16:02]
[quote=Monrutė,2009 02 06, 15:51]
laba visoms,
Papildyta:

siaip zinok reikes, nes pradzia nuo paruosimo, kuris bus anglijoje ir t.t. kadangi naujas tyrimas lietuvoje tai konsultacijos ir projekto kontrole iš centro, t.y. anglijoj.

p.s. sorri uz klaidas...vienu pirstu baksnoju...bu abu vaikai ant galvos lipa ir nori "rasyt"
[/quote]
vat vat
o paklausimas: ar nebus problemų susikalbėti - tikrai keistas......
Atsakyti
sveikos,

šiandien pamačiau žurnala idiotiškiausiu pavadinimu....žurnalas skirtas namams...bet pavadinimas "Meistras ir margarita" [FONT=Courier][SIZE=7]!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo friculis: 09 vasario 2009 - 17:33
QUOTE(friculis @ 2009 02 09, 18:32)
sveikos,

šiandien pamačiau žurnala idiotiškiausiu pavadinimu....žurnalas skirtas namams...bet pavadinimas "Meistras ir margarita" [FONT=Courier][SIZE=7]!!!!!!!!!!!!!

blink.gif
Atsakyti
Friculis, turbūt Bulgakovo gerbėjai tavo matyto žurnalo leidėjai smile.gif

O mane prajuokino topshopo reklama, kur rekomenduoja Valentino dienos proga JAI padovanoti aparatą nuo celiulito...Šiaip gal ne reklamoje čia bėda, nes gi gražu, širdelių pilna...bet išsivaizduoju bet kurios motes veidą kaip išvynioja lauktą dovaną, o ten tokia staigmena lotuliukas.gif

O šiaip visoms gero uždarbio šios šventės dėka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KristinaP12 @ 2009 02 12, 12:13)
Friculis, turbūt Bulgakovo gerbėjai tavo matyto žurnalo leidėjai  smile.gif

O mane prajuokino topshopo reklama, kur rekomenduoja Valentino dienos proga  JAI padovanoti aparatą nuo celiulito...Šiaip gal ne reklamoje čia bėda, nes gi gražu, širdelių pilna...bet išsivaizduoju bet kurios motes veidą kaip išvynioja lauktą dovaną, o ten tokia staigmena  lotuliukas.gif

O šiaip visoms gero uždarbio šios šventės dėka  biggrin.gif

Prieš kokius 5-6 metus, per sveikatos laidą (berods per LNK), tai prieį Valentino dieną pristatinėjo vaistus Prostamol Uno. Tai iki dabar kaip bajerį mėtau tuo metu laidos vedėjos ištartą: Tai gali būti geriausia dovana Valentino dienos proga Jūsų brangiajam cool.gif
Atsakyti