QUOTE(Reklamiste @ 2008 01 28, 07:01)
Kadangi visos kitos miega, tai šita tema greitai išsivystys į
Reklamistės ir
Borrūūūžėlės dialogą
Dėl tavo klausimo - teko susidurt. SuperNova naudoji TV planavimui, Galileo - spaudai. Abi programos yra TNS Gallup kūrinys jų duomenims apdoroti. Visos media agentūros naudoja. O tau irgi teks?
Tai gi vat, Senukuose šiek tiek buvau prisilietus prie jų...Čia nesenai manęs klausė ar moku..Tai atsakiau, kad nėr ko mums mokėt, nes jeigu užsakinėsi media reklamą, tai paaskysi ko nori, kiek pinigų turi, o visa kitą sudarys pas ką užsakinėsi...
Bet prieš porą dienų pradėjau abejot, ar tikrai tarkim M-1 media planeriai su tom programom dirba, ar rankiniu būdu tinklelius usdarinėja, atsižvelgiant į TNS duomenis
QUOTE(Lune @ 2008 01 28, 10:28)
Nemiegam, nemiegam
Bet pas mane dabar vien tik klausimai

nieko dar nežinau ir nieko nesuprantu
Domiuosi nuo tokių smulkmenų kaip ir kur geriausiai sumaketuoti, atspausdinti reklaminę medžiagą iki to kaip daryti ir nuo ko pradėti daryti rinkos tyrimus
Kaip sakant "tamsus miškas"
Aš pati žalia, bet ko gero ieškočiau IT dizaino studijų studentų, kad ir per www.skelbiu.lt....Ir pigiau, o jau darbų originalumas
Kai pradėja udirbt taip ir dariau, nes turėjau kelais paskaitas Utenos kolegijoje ir studentų turėjau...Tai tokių idėjų ir sprendimų pasiūlė, kad specams toli gražu...
O ir finansine prasme kur kas pigiau..Aišku, dar nuo įmonės politikos priklauso, bo reikės autorinę kurt