QUOTE(VidaT @ 2006 09 06, 07:43)
Labas rytas

.Norėjau paklausti ar pas jus viena akytė žvairuoja savaime ar nuo akių ligos? Nes mano vaikiukams yra darytos dvi operacijos, ir vienam taip pat kaip ir jūsų vaikiukui suka į vidų, o kita normaliai.Mes nuo gimimo sergame retinopatija.Kaip man paaiškino , kad ta akytė nemato, ir bus reikalingi akinukai tik neaišku nuo kokio amžiaus.Kada jums priskyrė akinukus?Mes dabar esame 7 mėn.Labai norėčiau , kad parašytumėte , nes labai neramu.
Pamaciau apie operacijas

Ji mums artejo artejo, bet susirgo vaikiuks ir teko dviems menesiams atideti. Pasakykit prasau kaip po operacijos akyte - vis dar zvairuoja?
QUOTE(Dilma @ 2006 09 06, 11:16)
Priprasit

, ne taip tai baisu, kaip atrodo.
Beje, ne į temą, bet mačiau, kad lankot Želmenėlį

. Mes irgi ruošėmės su dukra į Šnekučius vietoj brolio, bet akinukai viską pakoregavo - eisim į Pelėdžiuką. Gal prisijungsit?

o, o kas tas Peledziukas?

ir kodel akinukai pakoreagavo i ji eiti ? Jeigu jis Vilniuje, gal ir mus priimtumet i kompanija
Kasparas akinuku nenesioja

Padarem antrus metalinius, grazus remeliai, graziai ziurisi, lankstosi, bet slysta nuo nosytes, supyksta ir meta lauk. Man jau plaukai siausiasi, nejaugi nera normaliu akinuku vaikams, kad ant noseles gerai sedetu? Maciau kai kurios mamytes deda tuos plasmasinius akinukus, kaip jie laikosi? As vis nedristu juos daryti, nesupykit, man labai jie darko vaikiuko veideli
labai lauksiu atskymu