QUOTE(Dilma @ 2006 10 25, 12:22)
Vat būtent dėl to nepasitikėjau vieno gydytojo nuomone, ir vežėm dukrą pas Kairienę. Ši nustatė visai kitas dioptrijas, visai kitokio laipsnio toliaregystę
Mums irgi tas pats...Du gydytojai dvi dioptrijos dvi nuomonės. Tik paskui aš sužinojau,kad tas pirmasis, kurs buvo dtipresnius išrašęs akinius, tai jis dažnai kam išrašo į stipresnę pusę, ir man jis pasakė kad išrašom stipriausius kokius galima, o ar taip reikia čia jau kitas klausimas?

Tai po Klaipėdos palikom silpnesnius akinukus. Klaipėdoje , kai rodė paveikslėlius geriau , nes buvo rytmetys(čia pati taip nusprendžiau), o pas tą kitą vakare lankėmės. Ir vadinasi po to tikėk kuo nori...
Papildyta:
QUOTE(murzinyte @ 2006 10 25, 11:46)
Astigmatizmą turėjo jau pastebėti, kai tikrinom akytes vienerių metukų (dabar 4 ); dabar jau gal net būtų ir išsitaisęs....
Nu žinot....
Ir pyktis ima ir verkti norisi....
Ta Lietuvos medicina tai jau į neviltį varo iš tikrųjų...
Mums irgi pasakė kad akinukus nuo 10 mėn. turėjom nešioti

, bet sakė, kad dar įmanoma pataisyti iki to laiko kol akytė auga iki 15-18 metų... Tiesa rekomendavo darželį lankyti, kur gydytojai atėję pratimukus visokius daro su akytėm. Ir kai gydytojai uždavėm klausimą kodėl niekas anksčiau nepasakė apie blogą regėjimą, pasakė juk jūs žinot kokia pas mus dabar sutuacija su profilaktika - visiems dzin, o paskui klausimai kodėl nematęt kodėl nenešiojot, man irgi dėl to laaabai pikta.
Na bet laikykimės mamytės, ir tikėkim kad mažos akytės mūsų vaikučių pasveiks...