Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylių akutės

QUOTE(Momė @ 2007 07 30, 18:22)
Noriu paklausti apie "nosiukus" ant akinuku (optikoje tuos 'judrius' plastmasiukus, kur prie nosytes lieciasi, taip vadina).
Ar visi akinukai juos turi? Ar nepastebejot - ar nuo ju vaikams nera erzinancio poveikio? Nes man paciai tai dazniausiai yra - o mazas vaikas gal ir nepasakys, kas jam blogai  unsure.gif
Gal verta ieskoti akinuku be tu nosiuku?

mūsų pirmi akinukai buvo be"nosiukų", o kai gavom naujus su "nosiukais" tai po pirmos dienos buvo paraudė tose vietose, gyditoja liepė kelias dienas paklijuoti " popierinį pleistrą" tose vietose (jis nesunkiai po to nusiklijuoja)
bet per savaitę apsiprato ir jokių prolemu nebekėlė smile.gif

Atsakyti
QUOTE(mantuciukas @ 2007 09 06, 13:00)
Ačiū už atsakyma, manu kitą kartą registruosiuos pas kitą gydytoją.
O dėl akinukų tai klausiau vis sakė, kad nereikia. Bet dabar vėl taip suaktyvėjo tas žvairavimas, kad bijoti pradedu, kad nebūtų blogiau palikę. Pradėjom vėl akytę dangstyti, dabar jau jis didesnis galime susitarti.

Sėkmės jums, jetau, įsivaizduoju, kaip baisu. Stiprybės  4u.gif

aciu.
registruokites pas Zukauska.jis kaip gydytojas thumbup.gif ismanantis savo darba,bet kaip zmogus doh.gif .daug mamu iseina asaromis apsipylusios.reik turek gerus nervus ir kantrybas einant pas ji.bet as kazkaip viska atlaikiau.tai paskutini karta kai buvom,tai buvo geros nuotaikos,net paklause kaip man sekasi.

QUOTE(kuckudu @ 2007 09 12, 11:54)
mūsų pirmi akinukai buvo be"nosiukų", o kai gavom naujus su "nosiukais" tai po pirmos dienos buvo paraudė tose vietose, gyditoja liepė kelias dienas paklijuoti    " popierinį pleistrą" tose vietose (jis nesunkiai  po to nusiklijuoja)
bet per savaitę apsiprato ir jokių prolemu nebekėlė  smile.gif

o mums nuspaudzia ne tik nosyte bet ir virs akytes.o kos tas popierinis pleistras blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paola: 12 rugsėjo 2007 - 12:53
QUOTE(paola @ 2007 09 12, 13:52)
aciu.
registruokites pas Zukauska.jis kaip gydytojas thumbup.gif ismanantis savo darba,bet kaip zmogus doh.gif .daug mamu  iseina asaromis apsipylusios.reik turek gerus nervus ir kantrybas einant pas ji.bet as kazkaip viska atlaikiau.tai paskutini karta kai buvom,tai buvo geros nuotaikos,net paklause kaip man sekasi.

Tai tikra reiks iškarto nusiteikti, kad kaip žmogus jis nelabai, tai gal tada nesusinervinsiu ir reikia registruotis. O kur geriau tada privačiai ar KMUK'e O gal galit kas tiksliau parašyti kur rasti jo privatų Kaune ir Vilniuje kur jis atvažiuoja. O kainos nesiskiria Kauno ir Vilniaus????
Atsakyti
QUOTE(paola @ 2007 09 12, 13:52)
aciu.
registruokites pas Zukauska.jis kaip gydytojas thumbup.gif ismanantis savo darba,bet kaip zmogus doh.gif .daug mamu  iseina asaromis apsipylusios.reik turek gerus nervus ir kantrybas einant pas ji.bet as kazkaip viska atlaikiau.tai paskutini karta kai buvom,tai buvo geros nuotaikos,net paklause kaip man sekasi.
o mums nuspaudzia ne tik nosyte bet ir virs akytes.o kos tas popierinis pleistras blush2.gif

Va va, mano merginai rgi dirgina vieną pusę. Net nežinau, ką daryt - ir Bepantenu tepu, ir cinko tepalu unsure.gif . O tą pleistrą klijuot ant odelės ar nosiukų g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(mantuciukas @ 2007 09 12, 22:40)
Tai tikra reiks iškarto nusiteikti, kad kaip žmogus jis nelabai, tai gal tada nesusinervinsiu ir reikia registruotis. O kur geriau tada privačiai ar KMUK'e O gal galit kas tiksliau parašyti kur rasti jo privatų Kaune ir Vilniuje kur jis atvažiuoja. O kainos nesiskiria Kauno ir Vilniaus????

geriau privaciai kreiptis mirksiukas.gif Kaune Daukšos 53

tel. 321012 mobilus : 868677396
Atsakyti
labukas visoms mamytėms
gal kuri žinote kur galėtu nustatyti 2-jų metukų vaikučiui, kalbančiam tik sava kalba, regėjimą. Kauno klinikose mus patikino, kad turime sulaukti kol, jis pradės kalbėti tada ir sužinosime kiek jis mato. g.gif
Atsakyti
QUOTE(aastrikė @ 2007 09 13, 22:38)
labukas visoms mamytėms
gal kuri žinote kur galėtu nustatyti 2-jų metukų vaikučiui, kalbančiam tik sava kalba, regėjimą. Kauno klinikose mus patikino, kad turime sulaukti kol, jis pradės kalbėti tada ir sužinosime kiek jis mato.  g.gif

na mums Zukauskas nustate regejima kai dukrai metu nebuvo ...akinukus sekmingai nesiojam smile.gif ...neysivaizduoju kokiu budu jis tai daro ,bet su tokiu aparatu jei akytes tyrinejo g.gif
Atsakyti
QUOTE(aastrikė @ 2007 09 13, 21:38)
labukas visoms mamytėms
gal kuri žinote kur galėtu nustatyti 2-jų metukų vaikučiui, kalbančiam tik sava kalba, regėjimą. Kauno klinikose mus patikino, kad turime sulaukti kol, jis pradės kalbėti tada ir sužinosime kiek jis mato.  g.gif

O ar nezinai, kaip vaikas sako masina, lektuvas, gele ir kiti paveiksliukai, kokie būna tikrinant, maniškis pirmą kartą dar ir tiksliai nemokėjo pasakyti, bet sake savo kalba(pipi-mašina, brrrr - motociklas), o aš išversdavau. O ir šiaip tikrai yra kaip nustatyti.
Keista, kad KMUK, taip pasakė, o pas kokią gydytoja buvote????

Man tai miestelio gydytoja negalėjo metinukui patikrinti su kompu, nes baisiai pati jį išgąsdino,kai bandė per jėgą galvytę prikišti prie pat, tai net antsiuntimo į KMUK buvo parašiusi, kad vaikas nesileidžia patikrinamas. O man tai dar pasakė, kad tipo gal ten narkozę duos, kad patikrintų doh.gif Bet kuo puikiausiai KMUK patikrino ir net nesipriešino ir neverkė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mantuciukas: 14 rugsėjo 2007 - 14:49
QUOTE(GELALA @ 2007 09 13, 16:09)
geriau privaciai kreiptis  mirksiukas.gif Kaune Daukšos 53

tel. 321012 mobilus : 868677396

Ar čia to Žukausko tel.ir kokia ta privati klinika? Dar karta pasakykit kas jis per vienas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aastrikė: 14 rugsėjo 2007 - 21:05
Mano dukrai nebuvo dvejų, kai mums KMUK Kairienė be jokių problemų patikrino akytes. pradžioj rankiniu būdu, su tom lupom, o paskui pabandė ir kompiueriu tai padaryt - viskas puikiai pavyko. net kalbos tokios, kad reikia laukti, kol pradės aiškiai kalbėt, nebuvo. Vat nuo rada mes ir nešiojam akinukus.
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2007 09 14, 22:23)
Mano dukrai nebuvo dvejų, kai mums KMUK Kairienė be jokių problemų patikrino akytes. pradžioj rankiniu būdu, su tom lupom, o paskui pabandė ir kompiueriu tai padaryt - viskas puikiai pavyko. net kalbos tokios, kad reikia laukti, kol pradės aiškiai kalbėt, nebuvo. Vat nuo rada mes ir nešiojam akinukus.

Tai čia jums ne regėjimą nustatė, o dugną patikrino iš jo žinoma taip pat daug ką gali sužinoti ir pasakyti. Mums jį taip pat tikrino ir ne kartą ir su kompiuteriu žiūrėjo,bet akinukų nė vienas nepasiūlė. Visi liepė laukti kol pradės kalbėti.
Atsakyti
QUOTE(aastrikė @ 2007 09 15, 10:48)
Tai čia jums ne regėjimą nustatė, o dugną patikrino iš jo žinoma taip pat daug ką gali sužinoti ir pasakyti. Mums jį taip pat tikrino ir ne kartą ir su kompiuteriu žiūrėjo,bet akinukų nė vienas nepasiūlė. Visi liepė laukti kol pradės kalbėti.

schmoll.gif - patikrino ir akių dugną, ir nustatė toliaregystę - dešinė akytė - +5,5, kairė - +4,5. Šito pasekoje nešiojame akinius, kurių stiprumas - +3,5 ir +2,5. O jei jums akinių nesiūlo, tai galbūt jų ir nereikia mirksiukas.gif
Kūdikiams, o taip pat iš neišnešiotiems naujagimiams regėjimas nustatomas būtent naudojant tas lupas ir apapratūra. Tikrai nei vienai neišnešioto leliuko mamai niekas niekada nelieps laukti, kol vaikelis užaugs ir pradės kalbėt tam, kad patikrintų regėjimą - per du metus ragenoje gali įvykti negrįžtamų pakitimų 4u.gif . O viena silpniausių vietų neišnešiotukams - rega 4u.gif
Atsakyti