Įkraunama...
Įkraunama...

Šarvuotos durys

QUOTE(moteris-ne-indaplove @ 2010 01 12, 17:11)
neseniai pakeitem buto duris i sarvuotas, kainavo 1800lt su idejimu ir spynom. firmoj sake, kad tokios durys 4 laipsnio saugumo (kad ir kas tai bebutu). po uzsakymo praejus 2d.d. jau durys buvo istatytos. kol kas esu labai patenkinta  4u.gif

Sveiki,
Mes ir ieškomės buto durų. pas mano mamą idėtos OHO durys, bet dėtos seniai prieš kokius 6 metus. smile.gif problemų jokių neturėjome pakolkas. mirksiukas.gif
gal kas neseniai dėjotės i būtą duris, būtų įdomu suinoti kainas ir firmas smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merilda: 14 balandžio 2010 - 12:09
Mes irgi planuojam įsidėt šarvo duris. Įdomu, į ką labiausiai reiktų atkreipt dėmesį dedantis?

Atsakyti
i spynas ir i skarda kad nebutu taip http://www.youtube.c...h?v=XoUg94gvLdM
Atsakyti
QUOTE(Ihmantas @ 2010 06 27, 14:06)
i spynas ir i skarda kad nebutu taip http://www.youtube.c...h?v=XoUg94gvLdM

Va cia ir yra SARVUOTOS durys ir ju privalumai
Atsakyti
QUOTE(zojux @ 2010 07 10, 21:03)
Va cia ir yra SARVUOTOS durys ir ju privalumai

kaiptik sendien senukuose maciau sarvuotos durys made in china kaina 560 lt.manau viska pasako apie kokybe
Atsakyti
Laiptines durys man kainavo 1500 Lt. Laukeme gal savaite, bet manau, jog tai tikrai neilgai. Toje pacioje firmoje buvome uzsake lauko duris i nama- stovi ir nebraska, nesipucia thumbup.gif Nors uz jas suklojome nemazai (okunio plokste, stiklo paketas) tai 2500 Lt
Atsakyti
QUOTE(moteris-ne-indaplove @ 2010 01 12, 16:11)
neseniai pakeitem buto duris i sarvuotas, kainavo 1800lt su idejimu ir spynom. firmoj sake, kad tokios durys 4 laipsnio saugumo (kad ir kas tai bebutu). po uzsakymo praejus 2d.d. jau durys buvo istatytos. kol kas esu labai patenkinta  4u.gif

renkuosi ir niekaip neišsirenku,jei man patinka komplektacija ,tai nepatinka kaina doh.gif ,jei patinka kaina-nepatinka komplektacija,nu žodžiu ,kuo toliau į mišką tuo daugiau medžių ,.todėl kiekvienas realus pavyzdys džiugina ir leidžia apsispręst.Ačiū!

QUOTE(1juraciukas @ 2010 07 20, 11:38)
Laiptines durys man kainavo 1500 Lt.  Laukeme gal savaite, bet manau, jog tai tikrai neilgai. Toje pacioje firmoje buvome uzsake lauko duris i nama- stovi ir nebraska, nesipucia  thumbup.gif  Nors uz jas suklojome nemazai (okunio plokste, stiklo paketas) tai 2500 Lt

o tai firma kokia?
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 07 20, 20:21)
o tai firma kokia?

"Aurum Cyti Estate" , www.eurogaminiai.lt
Atsakyti
Žiūrinėjau ir aš tas duris, tai iškilo klausimų, kuri apdaila geriau. Vienos durys dengtos faneruote, kitos PVC danga. Rašau apie šarvo duris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 09 07, 16:36)
Žiūrinėjau ir aš tas duris, tai iškilo klausimų, kuri apdaila geriau. Vienos durys dengtos faneruote, kitos PVC danga. Rašau apie šarvo duris smile.gif

Jei tai laiptines durys, tai mazas skirtumas. Tik, kad PVC plevele dailiau, idealiau apgaubia krastelius ir yra atsparesne dregmei. Leidzia rasta issiraizyti. Krasteliai duru apvalesni, mazesne tikimybe aptrupejimams, apluzinejimams, atsiklijavimams.
Atsakyti
Dėkui Juračiukai, nes esu iš tų, kurie mėgsta viską sužinot prieš perkant, nors kartais ir apsišaunu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jurda @ 2010 09 08, 11:45)
Dėkui Juračiukai, nes esu iš tų, kurie mėgsta viską sužinot prieš perkant, nors kartais ir apsišaunu smile.gif

Analogiskai ir man. Ir manydama, kad esu labai protinga kokiu klausimu taip apsisaunu..... Kad po to paciai pries save geda doh.gif Tik zinau viena, as megstu "paciupineti" daikta kuri perku biggrin.gif o kai matai pavizdi, ji palieti... Na nebent spynos, va cia tai man gali daug pasakoti, neisaiskins. Aplankeme 4 firmas ir kiek nuziurejome, visur tas pats per ta pati, o kurie bande siulyti isskirtinio....nesugunde musu, nes manau, firmose per tiek metu yra atidirbti geriausi, einamiausi varijantai ir valio. Viduriuka, nei pigiausia, nei brangiausia varijanta -niekada nepralosi cool.gif
Atsakyti