Įkraunama...
Įkraunama...

Šarvuotos durys

QUOTE(SoJa @ 2007 10 26, 10:07)
. dabar užsisakėm iš Plieninio skydo. Sutartis sudaryta rugsėjo 14 d. Pamatavo rugsėjo 18 d. Pagaminti turėjo per 15 darbo dienų nuo matavimo. 15 darbo dienų baigėsi spalio 10 d. Nei durų nei kokios nors info. Skambinu, manęs vis paklausia sutarties numerio, durų spalvos doh.gif  ir kitokių nesąmonių ir pažada paskambinti dienos bėgyje, bet vis kažkaip neatskambina, nors visą tą "registravimosi" procedūrą jau praėjau 3 kartus. Visi darbai sustojo, nes kaip tik jau koridoriaus apdailą meistrai turi daryti, o PS vis dar man skambina  gun_bandana.gif

va va situacija man visiskai analogiska doh.gif irgi uzsisakem is Plieninio skydo tik per tarpininkus, iskart sutartyje numatytas 35 darbo dienu gamybos terminas..sutartis pasirasyta rugpjucio 28, terminas su montavimu baigesi spalio 23 diena..siandien duru vis dar neturiu doh.gif skambinau tiesiai i gamyba..tai atsakymas mazdaug toks..gal iki lapkricio 9 ir baigs gamyba..tada net neisiviazduoju kiek truks montavimas, nes kaip ir visur montuotoju truksta doh.gif doh.gif

taigis name dabo nedaug belike, sildomom beveik ora, nes per laikinas duris biski vejai svilpia, o kurentai tai reikia, nes visi baldai jau sustatyti doh.gif
Atsakyti
nežinau čia jau turbut kaip kam pasiseka, mum "plieninis skydas" duris padare per 6 dienas, nors turejo padaryt per 10 4u.gif
Atsakyti
Kol neturėjo užsakymų tai per tiek ir darė. o dabar prisirinko sutarčių kokiam pusmečiui, skelbdami, kad per 15 darbo dienų padaro (man pavyzdžiui buvo aktualus terminas ir kadangi jų buvo trumpas tai tik dėl to ir pasirinkau, o gavosi, kad jau ilgiau nei visos kitos firmos daro). Darbu apsirūpinę, geriau klijentui sumokės 3 litus delspinigių ir padarys kada norės.
Dabar tiek išlaukus tai nei tos sutarties nutraukinėt, nes vis dar viltis rūsena, gal jau greitai, o nutraukus vėl kokį mėnesį reikės laukti pas kitus doh.gif
Nu žodžiu šiais laikais statosi ir remontuojasi tik labai stiprūs žmonės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 11 08, 10:35)
Kol neturėjo užsakymų tai per tiek ir darė. o dabar prisirinko sutarčių kokiam pusmečiui, skelbdami, kad per 15 darbo dienų padaro (man pavyzdžiui buvo aktualus terminas ir kadangi jų buvo trumpas tai tik dėl to ir pasirinkau, o gavosi, kad jau ilgiau nei visos kitos firmos daro). Darbu apsirūpinę, geriau klijentui sumokės 3 litus delspinigių ir padarys kada norės.

va va butent doh.gif as paskaiciavau jiems uz viena diena 0,56 ltdelspinigiu gaunas , taigis man veluos minimus 20 dienu, tai tik suknisti vagani 11 litu doh.gif o nervu kiek, o darbai stringa ir pan doh.gif blaimba ne ziema ant nosies stop udovai traukciau sutarti del ju kaltes - velavimo, ir dar moralines zalos reikalauciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 11 08, 12:31)
va va butent  doh.gif as paskaiciavau jiems uz viena diena 0,56 ltdelspinigiu gaunas , taigis man veluos minimus 20 dienu, tai tik suknisti vagani 11 litu  doh.gif o nervu kiek, o darbai stringa ir pan  doh.gif blaimba ne ziema ant nosies stop udovai traukciau sutarti del ju kaltes - velavimo, ir dar moralines zalos reikalauciau  ax.gif

dar pabandyk su jais sutartį nutraukti doh.gif paskambinau šiandien eilinį kartą, kad pakalusčiau kur mano durys. Nutrenkė ragelį. Pakambinau dar kartą pasakiau, kad noriu nutraukti sutartį ir, kad duotų vadovo tel numerį, vėl nutrenkė ragelį. Nu žodžiu, tapau įkaite kvailiausioj istorijoj savo gyvenime doh.gif
Atsakyti
Man reikia lauko duru, bet dabar nezinau kur uzsakineti doh.gif Daug geru atsilepimu radau apie Total, jau norejom uzsakineti, paskambinom draugui, kuris turi savo firma ir buvo pasidares sutarti su jeis, tai sake kad nori i teisma paduoti, pries pora metu istate i savo nama durys, o dabar isbrinko blink.gif , o dar ir termenu nesilaiko, sake su Plieniniu skydu dabar dirba. unsure.gif
Papildyta:
Tiesa, dar sake, kad kai jis pirko pries pora metu jie neturejo sertifikato blink.gif
Atsakyti
doh.gif Vietoj TOTUM TOTAL parasiau biggrin.gif

Dabar vyras isvis ikalbineja kiniskas pirkti, bet as visai nepasitikiu kino produkcijai doh.gif
Gal kas nors ka girdejote? unsure.gif
durys
Atsakyti
QUOTE(Lidija:) @ 2007 11 13, 10:35)
doh.gif  Vietoj TOTUM TOTAL parasiau  biggrin.gif

Dabar vyras isvis ikalbineja kiniskas pirkti, bet as visai nepasitikiu kino produkcijai  doh.gif
Gal kas nors ka girdejote?  unsure.gif
durys

Nu man jos laaaabaaaai negražios, nu labai negražios doh.gif schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Bazėse įsikūrę yra, savininkas - kinas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gruoda: 13 lapkričio 2007 - 09:44
duris tipo gamybos procese, is pradziu sako lapkricio 28 dienai turetu buti doh.gif paskui dar popieriuose pasitikslino tai sako gal visgi lapkricio 22 dienai doh.gif o turejo juk spalio 23 buti, kaip jums procesas - maziausiai menesi bus velavimas doh.gif as keksas as ziauriai piktas keksas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(okkey @ 2007 11 13, 09:52)
kaip jums procesas - maziausiai menesi bus velavimas  doh.gif

Nu žodžiu aš laukiu iki šios savaitės vidurio, jeigu nebus durų rašau pareiškimą policijai. Nes man jau įtarimas, kad jie tik avansus renka, o jau durų niekam nedaro.
Atsakyti
QUOTE(SoJa @ 2007 11 13, 11:42)
Nu žodžiu aš laukiu iki šios savaitės vidurio, jeigu nebus durų rašau pareiškimą policijai. Nes man jau įtarimas, kad jie tik avansus renka, o jau durų niekam nedaro.

thumbup.gif thumbup.gif teisingai, as palaukiu dar bala nemate iki lapkricio 22 dienos ir tada copijuoju tavo pareiskima ir einu tavo pedom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gruoda @ 2007 11 13, 09:43)
Nu man jos laaaabaaaai negražios, nu labai negražios  doh.gif  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif
Bazėse įsikūrę yra, savininkas - kinas.

Man irgi schmoll.gif , noriu su stiklu.
Atsakyti