Įkraunama...
Įkraunama...

Šarvuotos durys

QUOTE(rut79 @ 2008 08 20, 14:33)
O kokio dydzio durys, mes vakar irgi buvom skyde tai mums duris priskaiciavo kazkur apie 4100 lt  g.gif

ten kazkaip labai kaina iskyla jeigu ne standartas durys. daba ismatavimu nepamenu, bet mes i ta ju "standarta" tilpom.
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2008 08 20, 13:41)
ten kazkaip labai kaina iskyla jeigu ne standartas durys. daba ismatavimu nepamenu, bet mes i ta ju "standarta" tilpom.

Nu ir mes sakem kad skaiciuotu kaip standartines nes dar galim keisti anga jei neatitinka sandarta ir prie ju taikytis, o duris pasirinkom skydas 2000 gal del to skiriasi g.gif paskaiciavo pagal tokius ismatavimus 2100x1000
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rut79: 20 rugpjūčio 2008 - 12:50
QUOTE(rut79 @ 2008 08 20, 14:44)
Nu ir mes sakem kad skaiciuotu kaip standartines nes dar galim keisti anga jei neatitinka sandarta ir prie ju taikytis, o duris pasirinkom skydas 2000 gal del to skiriasi  g.gif paskaiciavo pagal tokius ismatavimus 2100x1000

o as nepamenu kas ten per modelis. ziurejom kad lauko salygoms butu tinkamos. ir rinkomes medienos imitacija - ne dazytas, tai ir del to kaina kazkiek pamazejo.
Atsakyti
tai pas mu ir reikia i daugiabuti, tai tada pigiau?
ir as tai nenoriu kaip kazkur maciau grynai vos ne seifo durys-metalines kazkokios buvo. reiketu saugesniu ir kad nepraleistu garso ir silumos.
Atsakyti
Aš neseniai pakeičiau buto duris įsidėjome Skydo duris su dviem spynom,durys yra apsauginės nuo įsilaužimo ir setifikuotos vokietijoje,durys gražios ir storos ir labai gerai sulaiko triukšmą, garsus iš laiptinės,praktiškai nieko nesigirdi esu labai patenkita.
Atsakyti
QUOTE(*Livija* @ 2008 09 15, 17:18)
Aš neseniai pakeičiau buto duris įsidėjome Skydo duris su dviem spynom,durys yra apsauginės nuo įsilaužimo ir setifikuotos vokietijoje,durys gražios ir storos ir labai gerai sulaiko triukšmą, garsus iš laiptinės,praktiškai nieko nesigirdi esu labai patenkita.

jei nepaslaptis tai kiek kainavo su viskuo?
Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2008 06 12, 11:26)
O dabar su vienu draugu pasikalbejau, o jis man sako "o kam i nama deti sarvuotas duris, kai visur langai didziausi?", tai as vat ir susimasciau. tikrai - ar verta?

Deti verta nes jos nevaiksto , tik neverta deti spynos kur islenda kaisciai virsui ir apacioi , nes daznai pasitaiko , kad jie ziema uzsala , na ir zinoma pakelia duru kaina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Waidosas @ 2008 09 16, 21:04)
Deti verta nes jos nevaiksto , tik neverta deti spynos kur islenda kaisciai virsui ir apacioi  , nes daznai pasitaiko , kad jie ziema uzsala , na ir zinoma pakelia duru kaina  smile.gif

del tos priezasties mes jas ir dejomes smile.gif
spynos rakinasi ir i apcia ir i virsu, tai zuresim kaip cia ziema bus... seip kadangi namas rastinis tai bedos su tom durikem... tik idejo ir sureguliavo - spynos rakinosi (bet nepurskem makroflekso), veliau jas sutvirtinus ir apipurskus - vel nesirakino... sureguliavom, daba sudejom isorinius apvadus ir vel pagrindine spyna nerakina......... bet matyt cia todel kad tas namas visas kraiposi... sakem kai sudesim ir vidinius apvadus tada galutinai sureguliuosim... o kol kas rakinam tik viena spynuke smile.gif itariu tas pat butu buve ir ne su sarvuotom durim, blogai kai viskas po ciuciuka vyksta tai ir reguliuoti reikia daug...
Atsakyti
QUOTE(*kitty @ 2008 09 15, 18:03)
jei nepaslaptis tai kiek kainavo su viskuo?

Su viskuo mokėjome nemažai apie 2800, bet labai sustiprinta konstrukcija,plati stakta įtvirtinta berods 16 taškų,davė visus sertifikatus,žodžiu labai rimtos durytės, buvome dar altas įmonėje tai tokias ten priskaičiavo kažkas apie 3500 Lt gamintos sakė vokietijoje,o Plieninis skydas patys gamina,tai ir pigiau,žodžiu jei reikia rimtų durų ieškokite skyde.
Atsakyti
kiek susiduriau kol kas lietuvoje plieninis skydas pirmauja pagal kokybe ir grozi
Atsakyti
Sveikos (-i) wink.gif

Su praejusiom sventem drinks_cheers.gif

Gal kam nors teko susidurt su Plieninio Skydo durim "Skydas Standart 2"? Kokie atsiliepimai butu? Reikia i buta.

Aciu.
Atsakyti
Na ka, isidejom mes skydo duris specialias kurios skirtos lauko salygomis, sumokejom tikrai nemazai, isvaizda tai tikrai grazi, bet siaip tas dazytas pavirsius gan lepus visokiems braizymamas, be to prie rankenos aplink metaliuka jau dazai atsilupe ir dar vienas dalykas is vidaus vienas varztas surudija taip kad nelabai esu patenkinta siomis durimis 4u.gif
Atsakyti