Ieskok kitose nestukiu parduotuves gal ten rasi savo dydzio
As jau atmaitinau savo Maziuka su paprasciausiom kiniskom pirktos is turgaus uz 10Lt liemenelem (Pirkau Kalvariju turgavieteje). Likau labai patenkinta. Turejau 2, man ju uzteko. Maitinau menesi. Liemeneles skalbiau labai daznai, nes pratekedavo pienukas, ir siaip kai maitini, vaikas prisiliecia, reikia ypac palaikyti higiena. Liemeneles neissitampe, plastmasiniai uzsegimai nesuluzo, buvo labai patogios, medvilne maloni kunui, miegojau su jom
Nesiojau jas tik namuose, o jei kur nors eidavom, devejau paprastas liemeneles, nes kurios skirtos maitinancioms, be vadinamu "kauliuku" neprilaikydavo taip graziai krutynes.

QUOTE(Lena.lt @ 2008 09 23, 23:12)
As jau atmaitinau savo Maziuka su paprasciausiom kiniskom pirktos is turgaus uz 10Lt liemenelem (Pirkau Kalvariju turgavieteje). Likau labai patenkinta. Turejau 2, man ju uzteko. Maitinau menesi. Liemeneles skalbiau labai daznai, nes pratekedavo pienukas, ir siaip kai maitini, vaikas prisiliecia, reikia ypac palaikyti higiena. Liemeneles neissitampe, plastmasiniai uzsegimai nesuluzo, buvo labai patogios, medvilne maloni kunui, miegojau su jom
Nesiojau jas tik namuose, o jei kur nors eidavom, devejau paprastas liemeneles, nes kurios skirtos maitinancioms, be vadinamu "kauliuku" neprilaikydavo taip graziai krutynes.

tai labai trumpai maitinot

aš pirkau brangų liemenuką, Triumpho, tikiuosi bus geras, ir galėsiu pasilikti ir antram vaikui

beje, jūsų paraše yra klaida, žodyje "gimdymo" turi būti Y, o ne I
pirkau turguje, nes parduotuvese atitinkamo dydzio nerasdavau arba budavo su sintetika (pirmenybe teikiu neturalesnems medziagoms) is specialiu nestukiniu parduotuviu nepirkau nei vienos
as irgi maitinant pirmaji is turgaus pirkau paprastas,po 10-15 lt liemeneles.aisq,jos greitai apsibumbuliuodavo nuo rubu,bet tiek jau tos.turejau kelias.maitinau beveik pusantru metu,nepirkau jokios firmines,geros
dabar vel reikes,tai irgi tokiu nusipirksiu pradziai 2 ir nesiosiu

dabar vel reikes,tai irgi tokiu nusipirksiu pradziai 2 ir nesiosiu

Nematau nieko blogo pirkt turguj- pirkciau tikrai, jei butu normaliu dydziu. ir keist daznai gali tada liemeneles

as irgi pirkciau turguj ,jai butu reikiamo dydzio. nusipirkau Triumpho uz 65 lt. tikiuosi nenuvils

As su kai laukiausi pirmosios paskubejau, isivaizdavau, kad pieno upes tekes
nusipirkau dydziu didesne, o pasirodo kaip buvo A
taip ir liko A
.Maitinau 10 men, o krutys nepakito
Nors taip tikejausi, kad nors kol maitinsiu papuciais dziaugsiuos, deja...
Tiesa, liemeneles prikdavau Kauno bazej apie 15 Lt, tikrai nenuvyle. Zinoma nerinuku nera, bet pagrindine funkcija tiksliai atlieka

Tiesa, liemeneles prikdavau Kauno bazej apie 15 Lt, tikrai nenuvyle. Zinoma nerinuku nera, bet pagrindine funkcija tiksliai atlieka

Reikes ir man nuvaziuoti i turgu pasidairyti liemeneliu ir medvilnes:) O tai jauciu reikia nueiti ir klausti ar turi medvilniniu ir viskas, ane?
QUOTE(vilmutute @ 2008 10 08, 15:35)
Reikes ir man nuvaziuoti i turgu pasidairyti liemeneliu ir medvilnes:) O tai jauciu reikia nueiti ir klausti ar turi medvilniniu ir viskas, ane?
as bazej gana kokybiska nusipirkau.anksciau pirkdavau po 14 lt tokias baltas,kitaicu.medvilne su sintetika.tai kaip apsibumbuliuodavo nuo rubu

o dabar nusipirkau uz 18 lt

O tai bazeje paprastame apatinio trikotazo skyriuje perki?

QUOTE(Olaiva @ 2008 10 09, 12:38)
as bazej gana kokybiska nusipirkau.anksciau pirkdavau po 14 lt tokias baltas,kitaicu.medvilne su sintetika.tai kaip apsibumbuliuodavo nuo rubu
tipo prancuziska,bet sudetis vien tik medvilne.ir kokybe matosi geresne,ir spalvu buvo.paziuresim,kaip skalbsis