Įkraunama...
Įkraunama...

Liemenėlės nėščioms ir maitinančioms

man geriausia liemenele Triumph Mamabel, lb gerai laiko krutine (nes mano gan didele), tvirta ir gan grazi biggrin.gif dar turejau is Ortopedijos technikos tai nepalyginsi, nieko nepakelia krutines, vis atsilaisvina sleikos ir seip nelabai kokia doh.gif
Atsakyti
Pradžiai nusipirkau dvi paprastas. Pakui kai matysiu tikrą dydį, nusipirksiu dailesnių pasinaudojus jūsų patarimais smile.gif
Atsakyti
gelbėkit, nerandu niekurliemenėlių maitinimui pradedant nuo E g.gif
Atsakyti
QUOTE(SheMe @ 2009 12 15, 19:51)
Na dar nemaitinu, bet liemenėle jau pasirūpinau. Pirkausi Triumph liemenėlę
user posted image
Net dabar kartais ją užsidedu nes su ja jau labai patogu, labai švelni medžiaga, nedirgina spenelių ir puikiai prilaiko (dydis C), o ir neatrodo baisiai. Norėjau pirkti tokia nėriniuotą, ale gražesnę, bet buvo labai jau nepatogu, kažkaip keistai atrodė ir griaužė, o šitoji tiko puikiausiai. thumbup.gif  Tad rekomenduoju, turėtumėte ja nenusivilti ax.gif O ir vyrui patiko, labai gražią krutinės formą padaro, nors ir be kaušelių ar kokiu pakietinimų blush2.gif

thumbup.gif sita irgi nusipirkau ir esu patenkinta labai, tik kartais biski spaudzia po krutine guma, bet atrodo kad apimtis gera g.gif cia gal pilvukas jau trukdo ax.gif

Snd dar nusipirkau paprasta medvilnine Buk mama parduotuveje, tai irgi tokia svelnute biggrin.gif manau pradziai dvieju uzteks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 12 22, 18:02)
gelbėkit, nerandu niekurliemenėlių maitinimui pradedant nuo E  g.gif

va man ir ta pati bėda.... Na krūtys kaip balionai jau, o po krūtimis mano dydis 70 iš bėdos 75, tai ir kankinuosi. Nusipirkau 2 kažkokias turgines po 16 Lt, norėtūsi ko gražesnio ir nebūtinai balto, o nerandu, dažniausiai jei dideli kaušeliai tai ir apimtis po krūim būna 80 ir pan. doh.gif

Dar kas dar laukiatės, tai pasirūpnkit ir pieno sugertukais į liemenėles. Nes bent jau man tai pienai žiauriai taškosi. Pradeda bėgti bet kada. O jei miegodama dar užgulu, tai išvis.
Atsakyti
užsisakiau iš www.emama.lt ten didžių nemažų radau
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2009 12 23, 18:32)
užsisakiau iš www.emama.lt  ten didžių nemažų radau

baisu kažkaip nematavus... nors ten jau ne vieną kartą žiopsojau
Atsakyti
laukiu, kada atsius, tada tikrai pasakysiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute:) @ 2009 12 22, 23:29)
thumbup.gif  sita irgi nusipirkau ir esu patenkinta labai, tik kartais biski spaudzia po krutine guma, bet atrodo kad apimtis gera  g.gif  cia gal pilvukas jau trukdo  ax.gif

O kam nėštumo metu reikalinga nešioti liemenėlę maitinimui? ax.gif
Atsakyti
Pirma nestuma turejau pora pigiu liemeneliu is bazes, nu nieko ligoninej tiko, bet negrazios tos baltos bobutiskos tokios atrodo. Dabar jau planuoju ka nors mandresnio isigyt, vartau lietuviskas internetines parduotuves, su uzsieniu kazkaip nelabai moku elgtis ir nenoriu, o vazinet po pardas nebus labai laiko. Tai va tokia atradau, http://shop.laukiuos....php?3072657098 dabar vartau, brangokos liemeneles, nu bet isvaizda nieko ir atrodo patogios, gal kas pirksit ir pasakysit kaip kokybe, nes man tai dar daug laiko iki gimdymo. Dar naktinukus tokius sexy radau, nebrangiai sakyciau http://shop.laukiuos....php?2111404554
Atsakyti
Galiu parduoti nauja MOTHERCARE LIEMENELE NESTUKEI, dydis 36(80)C, kaina 72 Lt thumbup.gif

user posted image

Vilnius, bet galiu siusti smile.gif

rasykit i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2009 12 26, 19:00)
O kam nėštumo metu reikalinga nešioti liemenėlę maitinimui?  ax.gif

Patogiau negu paprastos - ir sleikutes platesnes, ir lankeliu tokiu kietu nera, o ir krutine padideja nestumo metu, tai paprasta liemenele tokio dydzio, kurio po nestumo nebeprireiks pirkti irgi nelabai turbut apsimoka... Bet ir dar patarimas, nepirkit maitinimui skirtu labai anksti, nes kai maitinsit i jas galit ir nebetilpt biggrin.gif Turiu dabar viena tokia...
Atsakyti