o kai man buvo astuoniolika, drauges padare toki atsisveikinima su vaikyste...ciulptukas, sauskelnes, zaislai ir kitokie niekuciai...

as savo mergaite galvoju ka nors. zadam su sraigtasparniu, o is vakaro 24 h zibintu dangaus paleist, sukvietus draugus. tik nzn ar pavyks ziema sako nlb kyla
 as savo mergaite galvoju ka nors. zadam su sraigtasparniu, o is vakaro 24 h zibintu dangaus paleist, sukvietus draugus. tik nzn ar pavyks ziema sako nlb kyla    o kita diena kai gris is m-klos kad is kambario islystu klasiokai su staigmenom..
 o kita diena kai gris is m-klos kad is kambario islystu klasiokai su staigmenom..   dartobulinu scenariju
 dartobulinu scenariju kad man kada kas tokią dovaną būtų sugalvojęs... nepamirščiau visą gyvenimą
 kad man kada kas tokią dovaną būtų sugalvojęs... nepamirščiau visą gyvenimą  mano tėvai nebuvo tokie išradingi
 mano tėvai nebuvo tokie išradingi  

tai su teciu ir kriksto teveliais susitarem duoti pinigu ir kad issilaikytu teises vairavimo
  tai su teciu ir kriksto teveliais susitarem duoti pinigu ir kad issilaikytu teises vairavimo  labai ji nori, o tas ir neprapuls. tai gerai ar blogai-nezinau. tiesiog irgi viska turi, o kuo jaunesne issilaikysi tuo geriau
  labai ji nori, o tas ir neprapuls. tai gerai ar blogai-nezinau. tiesiog irgi viska turi, o kuo jaunesne issilaikysi tuo geriau  cia mano nuomone
  cia mano nuomone  

Dabar ieškau, kas tokiais dalykais Vilniuje užsiima, nes šiauliečiai bent jau man nepatikimi pasirodė
 Dabar ieškau, kas tokiais dalykais Vilniuje užsiima, nes šiauliečiai bent jau man nepatikimi pasirodė