Įkraunama...
Įkraunama...

Pleiskanėlės galvytėj

Sveikos mamytes... 4u.gif
pirma karta mazytei pleiskanytes atsirado, kai ji buvo 4 menesiuku..dabar vel buvo atsirade..isnaikinom su naturaliu ALYVUOGIU aliejumi thumbup.gif kai buvo mazyte, tai as jai sutepiau galvyte, uzdejau kepuryte ir palaikiau taip kokias 3-4 val..atmirko ir issukavau, o dabar sutepus palaikiau kokia vanadike ir jai besimaudant gerai issukavau thumbup.gif uzteko thumbup.gif nors sikart tikrai daug buvo..visas priekis doh.gif galvojau taip lengvai neissisuksim.. schmoll.gif bet thumbup.gif svarbiausia leisti aliejui gerai susigerti..ir sukytes geras tureti! thumbup.gif sekmes visoms! thumbup.gif
Atsakyti
Dėkui Kameja111, ANGELIUKSTE smile.gif ...

Na bandysim dar tuo aliejuku tepliotis, turbūt aš per trumpai palaikau, bandysim ilgiau...

O alyvuogių aliejuką aš sumaišau su šiek tiek Balmandol'io viską pašildau, ištepu galvytę ir palaikau gal kokia 20 min., nes lelius ima pykti unsure.gif ... Bandysim ilgiau laikyt doh.gif ...

O kas kiek laiko taip tepat? Nes aš kas trečią dieną leliuką maudau, tai gal per retai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tulpytė: 08 birželio 2010 - 22:03
gal ir padeda tie aliejai, kai plauku visai nera, pas mum,kai labai ilgi buvo, tai sunku. dabar dar truputis ant maumenelio yra, palauksiu kol uzaugs ir nukrapstysiu, labai mazuliukas likes plotelis
Atsakyti
QUOTE(Tulpytė @ 2010 06 09, 00:01)
Dėkui Kameja111, ANGELIUKSTE  smile.gif ...

O kas kiek laiko taip tepat? Nes aš kas trečią dieną leliuką maudau, tai gal per retai  g.gif

mes irgi kas 3-4 dienukes 4u.gif
Atsakyti
jeigu atsinaujina tai gali jau buti seborėja. o cia jau vargelis. as vargstu su vyresniaja, ziuriu kad ir jaunesniai tas pats. doh.gif
Atsakyti
Sveikos.
Niekur nerandu informacijos, ar galima issukavimo procedura daryt 1men lialiukui?
Kazkaip visiems pleiskanytes atsiranda 3-4men, o pas mus jau atsirado. g.gif
Atsakyti
galima šukuoti nežiūrint į amžių, išmirkyti galvytę su aliejuku ir vėliau šukuoti, tikrai išsišukuoja viskas, jei ne iš pirmo karto, tai po keletos dienų pakartot
Atsakyti
QUOTE(Smagute @ 2010 08 19, 18:29)
Sveikos.
Niekur nerandu informacijos, ar galima issukavimo procedura daryt 1men lialiukui?
Kazkaip visiems pleiskanytes atsiranda 3-4men, o pas mus jau atsirado.  g.gif

aš kaip tik kažkur 1 mėnesiuko mažiui ir šukavai luobelį. Nebijokite. Sudrėkinkite kūdikio aliejumi, palaukite pusdienį, kol luobelis suminkštės, o tada iššukuokite 4u.gif
Atsakyti
as taip pat tepdavau aliejuku iš šukuodavau, kiek išsišukuodavo tiek kita karta procedura kartodavau po maudymo. bet sakyčiau ilgai valėsi kol visiškai švaru liko
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Mano leliukui taip pat buvo pleiskaneles. Puikiai padejo Sebamed baby linija thumbup.gif Aliejuku patepdavau plaukuciu, po valandeles issukuodavau ir isplaudavau su Sebamed šampunu rolleyes.gif
Siaip naudoju visa Sebamed baby linija ir labai patenkinta rolleyes.gif Ypač noriu pagirt švelnų kremuką, ir apsaugini vaido kremuka thumbup.gif
Beto, ar girdejot, kad visa splio mėn. Eurovaistinėse visam SEBAMEDUI ne 30 proc. nuolaida biggrin.gif thumbup.gif VISI I EUROVAISTINE!!!!!! biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena,
Paskaiciau temele truputeli, nes mum jau 1m7men o luobele baisine. buvom issivale bet vel atsinaujino, o sukuot neleidzia.
Tai noriu pasakyti neapsakoma ACIU mamytei kuri pasidalino ideja valyti su bintu apsivyniojus pirsta thumbup.gif binto neturejau po ranka tai merliuka dviguba pasiemiau. ikelus i vonia tik istepiau aliejuku, tai va kol susiradau merliuka, nu pabuvo aliejukas gal 5-10min maximum. ir su tuo merliuku taip puikiai isvaliau visa galvyte thumbup.gif thumbup.gif bigsmile.gif ir vaikas nesimale, pavalau pavalau, sukytem svelniai pratraukiu plaukucius ir vel i darba. nu esu neapsakomai patenkinta rezultatu. Aciu labai dar karteli clap.gif notworthy.gif friends.gif

Radau mamytes varda - tai happy notworthy.gif
o pasisakymas antrame psl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ozkutas: 02 spalio 2010 - 10:07
QUOTE(edituk8 @ 2010 09 30, 11:39)
Sveikos mamytes smile.gif  Mano leliukui taip pat buvo pleiskaneles. Puikiai padejo Sebamed baby linija  thumbup.gif  Aliejuku patepdavau plaukuciu, po valandeles issukuodavau ir isplaudavau su Sebamed šampunu rolleyes.gif
Siaip naudoju visa Sebamed baby linija ir labai patenkinta  rolleyes.gif  Ypač noriu pagirt švelnų kremuką, ir apsaugini vaido kremuka thumbup.gif
Beto, ar girdejot, kad visa splio mėn. Eurovaistinėse visam SEBAMEDUI ne 30 proc. nuolaida biggrin.gif  thumbup.gif  VISI I EUROVAISTINE!!!!!!  biggrin.gif

kad nera sebamed sveika linija, taip sakant. siaip odos gydytoja sake nenaudoti nieko kas skirta kudikiams, su uzrasu baby ir panasiai
Atsakyti