Įkraunama...
Įkraunama...

STOKKE vežimėliai

QUOTE(minimaus @ 2009 03 02, 18:49)
Taip kaip bebutu gaila tobulas vezimas kad atitiktu visu lukescius, butu patogus tiekpat mamai kiek ir vaikui dar tikrai neisrastas  doh.gif  Bet saunu kai pavyksta isigyti vezima kuris buna tikrai prie sirdies  thumbup.gif  mirksiukas.gif

manau kad tobulas niekad taaip ir neatsiras. nes vienai mamai jis gali labai patikt,ir funkcijos bus thumbup.gif o kita mama ras visvien prie ko prikibt. lotuliukas.gif
Atsakyti
Man ir atrodo tas vezimas tobulas, bandziau tik viena kart parduotuvej, bet manau toki ir pirksiu, bent kol kas niekas neperkalbejo nuo sio pirkinio, jei kas galite pasiulyt kur labiau apsimoka pirkt buciau dekinga, o taip pat jei kas ruosiates parduot savo vezimaiti iki birzelio taip pat domintu, rasykit i AZ.
Atsakyti
QUOTE(Soffy @ 2009 03 04, 12:20)
Man ir atrodo tas vezimas tobulas, bandziau tik viena kart parduotuvej, bet manau toki ir pirksiu, bent kol kas niekas neperkalbejo nuo sio pirkinio, jei kas galite pasiulyt kur labiau apsimoka pirkt buciau dekinga, o taip pat jei kas ruosiates parduot savo vezimaiti iki birzelio taip pat domintu, rasykit i AZ.

jei jus kalbat apie Xplory, tai siai dienai galiu parduoti tik lopsiuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2009 03 05, 10:34)
jei jus kalbat apie Xplory, tai siai dienai galiu parduoti tik lopsiuka mirksiukas.gif

Kokia spalva ir kokia kaina?? ar yra uzklotas ir vokelis?
Atsakyti
QUOTE(Soffy @ 2009 03 06, 22:01)
Kokia spalva ir kokia kaina?? ar yra uzklotas ir vokelis?

spalva Turgolese (zydra) yra uzkzlota.. o vokeli koki turit omeny? turiu vokeli, kur dvi kojytes zieminis...kaina siulykit jus i a.z.
Atsakyti
istikimos Stokke vezimeliu gerbejos - O jus susidurete su kita Stokke produkcija?
jie juk dar gamina baldus kurie auga kartu su leliuku. Kedutes ten visokias ir - kas man ydomiausia - lovyte. As i ja vis pasiziuriu parduotuveje, man grazu kad ji apvali, ovali ir transformuojasi vaikui augant.
Gal kas jau yra isbandes?
Atsakyti
QUOTE(MARG0 @ 2009 03 06, 22:39)
istikimos Stokke vezimeliu gerbejos - O jus susidurete su kita Stokke produkcija?
jie juk dar gamina baldus kurie auga kartu su leliuku. Kedutes ten visokias ir - kas man ydomiausia - lovyte. As i ja vis pasiziuriu parduotuveje, man grazu kad ji apvali, ovali ir transformuojasi vaikui augant.
Gal kas jau yra isbandes?

Cia gal jau kita tema, paieskokit, gal yra SM. Cia stokke xplory vezimeliai smile.gif
Atsakyti
Yra nauja limituota Stokke tekstiles kolekcija thumbup.gif
forest1
forest2
yelow
Papildyta:
turgolese
o as galeciau tokios spalvos lopsiuka perleist ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deborah: 07 kovo 2009 - 17:53
As pati turiu Stokke ir jau naudoju metus tai kaip ir minejo visi vezimukai turi pliusu ir minusu, o kas del ratu fiksacijos tai jos visiskai nepasigendu, siame vezimuke jos visiskai nereikia tai pats manevringiausias vezimukas koki tik bandziau. Jei reiketu rinktis antra kart tai manau pasirinkciau ta pati.
Atsakyti
QUOTE(Deborah @ 2009 03 07, 17:56)
Yra nauja limituota Stokke tekstiles kolekcija thumbup.gif
forest1
forest2
yelow

Na ir grozis! Limituota g.gif tai kaip ekskliuzyvas, tik karta paleis tam tikra vnt sk. ir viskas? Ar kaip g.gif Kazi, parduotuvese is tokiu jau galima uzsisakyti?
Atsakyti
QUOTE(Vijolia @ 2009 03 26, 12:51)
Na ir grozis! Limituota  g.gif tai kaip ekskliuzyvas, tik karta paleis tam tikra vnt sk. ir viskas? Ar kaip  g.gif  Kazi, parduotuvese is tokiu jau galima uzsisakyti?

na limituota tai mano supratimu isleis tokiu spalvu tyarkim koki 1000 vezizmeliu ir viskas. manau kad galima pasidometi pas atstovus Stokke prekybos vietose, turetu but galim auzsisakyti. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(pinkcoffee @ 2009 04 06, 03:09)

mano lygiai tokios pat spalvos sportine dalis. Super! thumbup.gif
Atsakyti
mano irgi si spalva. vezimelis tikrai super!!
labai jau laukiu kada savo maziuka i ji perkelsiu is pilvo bigsmile.gif
Atsakyti