Įkraunama...
Įkraunama...

STOKKE vežimėliai

QUOTE(jur12345 @ 2011 04 08, 16:06)
Ne, tokiu laikikliu tai tikrai nera, bet gal sakau kaip nors kitaip tas padas tvirtinasi, gal prie 2009 metu ir kitas padas yra  g.gif . O siaip Facebooke yra Stokke lovers puslapis gal ten geriau pasiklausti kas turi juos.

na nezinau apie 2009metu,bet sakau,man pardej aiskino,kad cia vienas is patobulinimu, nes klausem kuom skiriasi 2009 ir 2010metu. mums buvo aktualu tas padas 4u.gif .gal dar kas pakomentuos tiksliau is turinciu 2009metu ar naudoja pada ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2011 04 08, 15:15)
na ziuriu mamytes cia geriau ismano nei bc parduotuvej,bet nesistebiu,jie mazai ka zino,nevisad pasako teisybe ....matyt jiem naudinga.
o man pradejo sakyti dabar kad 2010 metu dar iki rugsejo niekas nepardavines...kad per mazas laiko tarpas dar bus....kazi kaip su ankstesniais modeliais budavo,nes sirdis labiau linksta prie naijo modeliuko bet jie nerasiu tiks ir senasis

skambinau i Vilniaus BC
PAS JUOS tik nauji modeliai senesniu nelaiko, viska ispardavinejo per akcijas, uztat cia kai kurioms ir pasiseke su nuolaidele gauti smile.gifsmile.gif
Taip sake man smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deivemile @ 2011 04 08, 17:25)
skambinau i Vilniaus BC
PAS JUOS tik nauji modeliai senesniu nelaiko, viska ispardavinejo per akcijas, uztat cia kai kurioms ir pasiseke su nuolaidele gauti smile.gifsmile.gif
Taip sake man smile.gif

mes lapkricio men pirkom 2010metu su 10proc nuolaida,kuria gavom apsilanke vaiku prekiu parodoj thumbup.gif
Atsakyti
nu va grizau is bc.tai va 2010 metu modelis buvo vienas jo kaina buvo 3300lt o 2011metu kaina buvo 3600lt. ir tik viena varianta teturejo.nuolaidu jokiu,tai aprode vezima,tai zinokit isimylejau ta nauja modeliuka....tai sakiau taupysiu jam pinigelius nors paskui gal ir i dideli minusa krisiu.
sake del nuolaidu meginti ateiti mer mamu diena arba per vaiku diena tada nuolos buna,tai sake gal netycia ir ant stokke bus ju.
jie gali pritailkyti nuolaida 5 proc,jei perki 3 in 1 varianta ...o jei taip2in 1 kaip priklauso be papildomu aksesuaru tai nuolaidu jokiu...
spalva violetine ta nerali,man pati graziausia ji,o gyvai isvis ji tobula,tik kad mes berniuko laukiam tai biski manau ne kas biski per daug mergaitiska ta spalva
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2011 04 08, 19:43)
nu va grizau is bc.tai va 2010 metu modelis buvo vienas jo kaina buvo 3300lt o 2011metu kaina buvo 3600lt. ir tik viena varianta teturejo.nuolaidu jokiu,tai aprode vezima,tai zinokit isimylejau ta nauja modeliuka....tai sakiau taupysiu jam pinigelius nors paskui gal ir i dideli minusa krisiu.
sake del nuolaidu meginti ateiti mer mamu diena arba per vaiku diena tada nuolos buna,tai sake gal netycia ir ant stokke bus ju.
jie gali pritailkyti nuolaida 5 proc,jei perki 3 in 1 varianta ...o jei taip2in 1 kaip priklauso be papildomu aksesuaru tai nuolaidu jokiu...
spalva violetine ta nerali,man pati graziausia ji,o gyvai isvis ji tobula,tik kad mes berniuko laukiam tai biski manau ne kas biski per daug mergaitiska ta spalva

o kuo skiriasi 2010m ir 2011? man violetine ir pati graziausia,tad ir pirkom violetini,nors 100proc ir nezinojom,kad gims mergaite ax.gif , man butu tike ir berniukui violetinis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2011 04 08, 20:43)

jeigu tai purple spalva, tai ji man labai jau UNISEX tiek berniukui tiek mergaitei thumbup.gif
tai jau tikrai del to galveles nesukciau smile.gif 4u.gif

geru pirkiniu

PS o aš radau 2010 m iš Europos, naujas LT kainuotu 3100 Lt (tik dar neturiu gero vertimo kokie priedai įeina) tai tada ne kažkiek ir pigiau gaunasi Na nebent ten super mega komplektas smile.gifsmile.gifsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deivemile @ 2011 04 08, 21:46)
jeigu tai purple spalva, tai ji man labai jau UNISEX tiek berniukui tiek mergaitei  thumbup.gif
tai jau tikrai del to galveles nesukciau smile.gif  4u.gif

geru pirkiniu

PS o aš radau 2010 m iš Europos, naujas LT kainuotu 3100 Lt (tik dar neturiu gero vertimo kokie priedai įeina) tai tada ne kažkiek ir pigiau gaunasi Na nebent ten super mega komplektas smile.gifsmile.gifsmile.gif

o tai gal galit nuoroda imest to super radinio smile.gif kur cia radot?labai smalsu smile.gif

o skirias kaip man pasake bc spalvom,tipo biski kitokie atspalviai,bet vizualiai pamacius nepasakyciau.
jo purple spalva man ji tooobula wub.gif
Papildyta:
ir dar vienas is tu vezimuku buvo su winter kit apmautas tai super atrodo,nu labai patiko,tik kaina jau kosmine 900lt tas vadinamas zieminis rubelis smile.gif bet grozis nerealsu
Atsakyti
[quote=ewelina,2011 04 08, 22:17]
o tai gal galit nuoroda imest to super radinio smile.gif kur cia radot?labai smalsu smile.gif

Parduotuveje - kaip supratau ten isparduotuvele ar pan
dar niekaip nesukontaktuoju su savo verteju - lobio radėju smile.gifsmile.gif
kai viska issiaiskinsiu parasysiu daugiau - gal atsiras norinciu uzsisakyti smile.gif blush2.gif

nes man reikia tik sportinuko - o ten kaip supratau pilni komplektai sad.gif
na bet visltis dar nezuvusi smile.gifsmile.gif
cool.gif

Atsakyti
[quote=Deivemile,2011 04 09, 23:45]
[quote=ewelina,2011 04 08, 22:17]
Parduotuveje - kaip supratau ten isparduotuvele ar pan
dar niekaip nesukontaktuoju su savo verteju - lobio radėju smile.gifsmile.gif
kai viska issiaiskinsiu parasysiu daugiau - gal atsiras norinciu uzsisakyti smile.gif blush2.gif

nes man reikia tik sportinuko - o ten kaip supratau pilni komplektai sad.gif
na bet visltis dar nezuvusi smile.gifsmile.gif
cool.gif
[/quote]

as pigiausiai 2 in 1 komplekta radau jau su parsiuntimu gaunasi kazkur apie 2700lt su biskiuku.vien sportinukas maciau pigiau.jie siuncia i lt.siuntimas gaunas kazkur apie 20 svaru gal ciut daugiau.dabar ten 25 prc jei nemaisau nuolaida bent jau tam 2in1
Atsakyti
merginos turiu klausima,jei vezimelis pirktas ne lt,ta parsme is devetu ir su broku luzus rankenos regulevimo vieta ar imanoma uz ne kosmine kaina pakeisti ta pacia rankena kur stumiam isikabine,tas ale ziedas (jei suprantat)?kazi ar butu lt imanoma tokia galimybe ji suremontuoti ?nezinot?
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2011 04 21, 15:53)
ji suremontuoti ?nezinot?

Tik baby center parduotuve atsakys i si klausima - uzklauskit, turetu pagelbet mirksiukas.gif
Atsakyti
na va isziurejau visur tai jei pirkt is uzsienio su parsiuntimu gaunas panasiai kaip pirkti cia pas mus lt.(jei nori ne pliko baso)

tai ieskau pradzioj gal kas parduoda lietuvoj devetu vezimuku,tai merginos gal kuri ruosiates pardavineti jau savo vezimuka?bukit malonios parasykit az.nes labai ieskome pirkti
Atsakyti