Įkraunama...
Įkraunama...

STOKKE vežimėliai

QUOTE(Abercrombie @ 2012 01 03, 19:39)
Taip, 2in1

Keista g.gif nes UK, Vokietijos ir net Norvegijos pardese jie ne pigesni nei LT g.gif
Atsakyti
QUOTE(agute07 @ 2012 01 03, 19:50)
Keista g.gif nes UK, Vokietijos ir net Norvegijos pardese jie ne pigesni nei LT g.gif

UK, Airijoj, Norvegijoj - tikrai ne pigiau (irgi ziurejau).
Vokietijoje ir Nyderlanduose, pasirodo, jau pigiau galima rasti nei LT bigsmile.gif
Kitu ES saliu nebeziurejau, gal ir dar kur yra pigiau...

Atsakyti
galima rasti,nes as ir buvau radus 2in1 tada dar ziurejau 2010 metu uz 2800lt.
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2012 01 04, 10:17)
galima rasti,nes as ir buvau radus 2in1 tada dar ziurejau 2010 metu uz 2800lt.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2012 01 03, 16:30)
Na ka... Per ziemos sventes babycenter'is nepasiule STOKKE jokiu nuolaidu  verysad.gif

Tad as gerokai prasinesusi per interneta, uzsisakiau Stokke xplory complete uz 2800 Lt (cia jau iki mano duru, o kadangi is Vokietijos, tai ir jokiu papildomu mokesciu nebus  thumbup.gif ) Laukiu nesulaukiu, modelis 2012 m, o ir kainele geroookai mazesne nei LT  bigsmile.gif

Pasidalinkite nuoroda, prasau 4u.gif
Mes radome UK uz 700-800 svaru, bet siuncia tik UK, tai dar tektu savu prasyti, kad idetu i LT.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo prettiness: 04 sausio 2012 - 11:22

! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. Skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.

Atsakyti
Nu va, nekelsiu nuorodos, bo dar barti gausiu ... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Abercrombie @ 2012 01 05, 13:06)
Nu va,  nekelsiu nuorodos, bo dar barti gausiu ...  blush2.gif

tai parasyk i az tai mamytei.nes as tai jau nebepamenu to psl,nes vezimuka jau senai turim ir sekmingai naudojam smile.gif labai juo dziaugiuos smile.gif tik va i lopsi jau sunkei telpam.jei butu pavasaris ar vasara tai laisvai dar tilptumem.mano dukra iki 5men su puse lopsy gulejo tai tikiuos kad ir sunus panasiai istems,jei ne jau grazuoli sportini varianta trauksim lauk smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ewelina @ 2012 01 05, 11:56)
tai parasyk i az tai mamytei.nes as tai jau nebepamenu to psl,nes vezimuka jau senai turim ir sekmingai naudojam smile.gif labai juo dziaugiuos smile.gif

Jau paprasiau 4u.gif
Atsakyti
STOKKE savininkes, gal kuri zinot ar stokke vezimui egzistuoja adapteriai MAxi Cosi Creatis autokedutei? (seniau, kaip suprantu, ji vadinosi Bebe Confort Creatis)

Mano eiskotoj info nefiguravo sis pavadinimas, bet maza ka... Gal kuri is patirties zino tinka si kedute stokiukui ar ne... ? ACIU 4u.gif

Va tokia kedute :
user posted image
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Noriu paklausti ar apsimoka imti nauja 2011 modelio komplektuka uz £930?
I komplekta ieina:
Vezimelis
Lopsys
Miegmaisiukas i lopsi
Miegmaisis i sportinuka su kojytem
Rankine
Sketis

g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zagsuliukas: 08 sausio 2012 - 17:18
QUOTE(zagsuliukas @ 2012 01 08, 19:18)
Sveikos  4u.gif
Noriu paklausti ar apsimoka imti nauja 2011 modelio komplektuka uz £930?
I komplekta ieina:
Vezimelis
Lopsys
Miegmaisiukas i lopsi
Miegmaisis i sportinuka su kojytem
Rankine
Sketis

g.gif

Jeigu naujas, apsimoka mirksiukas.gif
Atsakyti