Įkraunama...
Įkraunama...

Apgadino mano automobilį

Istorija tęsiasi, tie chuliganai (kitaip švelnaiu nerandu pavadinimo) kurie apgadino mūsų mašiną, užpuolė dar kartą!
Vyras praeitą šeštadienį negalėjo įvažiuoti į savo kiemą, nes būrys girtų pacanų pastojo kelią! Ir ėmė spardyti mašiną, aišku vyras įjungęs atbulinį, pabėgo, apsuko ratą iš kitos pusės norėjo namo patekt...Tie vėl pastojo kelią...Tai pastatė mašiną toli toli...
Skambino į policiją. Buvo pasakyta: galim atvažiuoti po 20 - 30 min...KAUNE...Sakyčiau kaimely kokiam, tai dar suprantu...Atvažiavo policija, apsuko 2 ratus aplink kvartalą ir aišku, nieko nerado, juk jų ir pėdos ataušusios...NIEKO nesurašė, jokio protokolo.Liepė atvažiuot su mašina pirmadienį, nufotkint žymes ir surašyt pareiškimą...Va, visas jų darbas...
Dabar mašiną turim laikyt mokamoj aikštelėj, lietus aišku pėdsakus panaikino...
Vyras žino, maždaug kur gyvena tas pažeidėjas, bet su tokiu policijos darbu, jie niekad teisybės neras...
Atsakyti
Sveiki! Ateikit man i pagalba kas galit. Pradesiu nuo pradziu.Yra toks daugiabutis.as ir dar daug kitu zmoniu gyvename jame. Ir yra tokie kaimynai.mergina 25 metu, jos vaikinas (apie 50 metu). Jie aukiasi vaikelio.to vyriskio sunus is pirmos santuokos (25) draugauja su tos merginos motina. Dar nepasimetet ? smile.gif tai va,gyvenam mes visi kaimynystej. Turim daug automobiliu.kiemas bendras,vietos stovejimo nesuzymetos. Pries kelis metu vienam kaimynui pradure 4ratus. Kitai kaimynei masina kiausiniais apmete. Dar kitai per sona su raktu praejo. Ir viskas del to,kad jie (atseit) pasistate masinas bendram kieme tipo ne savo vietose.
Toliau,kol turejau prasta masinyte, niekam ji neuzkliuvo.taciau kai susitaupiau pinigeliu i siaip ne taip nusipirkau nauja, eme kiausiniai skraidyt. smile.gif)) ar minejau,kad kiemas pas mus bendras? Tai va. Po sawaites vaziuot ryte i darba-ogi negaliu! Padanga pradurta. Tik jau si syki atsirado LIUDININKAS!!!! Policija iskvieciau.parasiau pareiskima. Paduosiu i teisma. Tik va kol byla pasieks teisma-ka daryt?kita syki langus ispils arb plyta ant galvos paleis.kas gal esat susidure su tokiais nevispociais?
Atsakyti
Pas mus kieme kazkoks nevisprotis subraize visas masinas. Mano vyras buvo tik nesenai masina persidazes. Niekas taip ir nesuzinojo kas cia siauteja ir kodel.

Dabar jau gyvename kitame name, bet man kai pasiskaitau tai baisu del savo masinos. pries kokius metus, galvojom daryt aisktele kieme, taremes kad mesimes pinigus, bet taip ir nepavyko kazkodel ta ideja igyvendinti. Kaimynai tiesiog paeme ir sunumeravo vietas ant vejos kieme pagal butu numerius. Viskas buvo kaip ir gerai, nors daznai vieni kitu vietas uziminejam, bet jei yra laisva stengiames i savo statyti, bet dabar as nusipirkau irgi automobili, tai ka man su juo daryti, vieta tai tik viena skirta. Numeriai jau senai nusitryne, be to yra kaimynu kurie ir po dvi vietas savavaliskai issibetonave. Bijau dabar masina statyti kieme. bet man bendradarbiai vyrai sako, kad teisiskai negalima pasisavint vietu, kur nori ten statai, cia tik susitarimo reikalas, bet baisu kad kokiu padangu nesubadytu. Juk man atrodo ir daugiau kaimynu po dvi masinas turi, tai tipo jei jie pradzioj dvi vietas uzsieme tai jau gali statyt, o kas visai neturejo auto tai ir neuzsieme nei vienos vietos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 10 birželio 2013 - 16:18
Ne cia tai yra isvis ispindejimas.kiemas yra BENDRAS!!! Jokiu numeriu negali but.kas kur randa vieta-ten ir stato.o ne "nuo dabar cia bus mano vieta". Man labiausiai abidna buvo ziema kai vyras ant gatwes nukase man vieta masinai pastatyt.ir gryzus pi darbo radau kazkokia gelda kaimynu stovint.vo ka tada daryt?
Atsakyti
QUOTE(zupe @ 2013 06 11, 10:21)
Ne cia tai yra isvis ispindejimas.kiemas yra BENDRAS!!! Jokiu numeriu negali but.kas kur randa vieta-ten ir stato.o ne "nuo dabar cia bus mano vieta". Man labiausiai abidna buvo ziema kai vyras ant gatwes nukase man vieta masinai pastatyt.ir gryzus pi darbo radau kazkokia gelda kaimynu stovint.vo ka tada daryt?

tai kaip ir kiemas bendras taip ir gatve bendra, rado pasistate, ar skaitos kad nukase tai jau jusu vieta
Atsakyti