pati MB to tikrai nedovanociau
 Dazniausiai ka gimtadieniui vanoju tai svente - tortas, gero vyno butelis, zvakes, skani vakariene, ir karstas buckis

dar faina dovana  galvoju butu puodelis su nuotraukele
 dar faina dovana  galvoju butu puodelis su nuotraukele  o netrukus bus mano busimojo gimtadienis tai padovanosiu dovanu kupona su pakvietimais 2 i vandens pramogu parka....
 o netrukus bus mano busimojo gimtadienis tai padovanosiu dovanu kupona su pakvietimais 2 i vandens pramogu parka....  

Bet dėl jo emocijų gavus daiktą iš šios serijos, galima ir paišlaidauti, tuo labiau, kad tik kartą metuose. Šiemet padovanosiu laikrodį su F1 inicialais (pagavau žvilgsnį, kaip jis juos tyrinėjo) ir su fotoschopu padarytą nuotrauką, mano vyras stovi šalia Schumacherio bolidų fone
 Bet dėl jo emocijų gavus daiktą iš šios serijos, galima ir paišlaidauti, tuo labiau, kad tik kartą metuose. Šiemet padovanosiu laikrodį su F1 inicialais (pagavau žvilgsnį, kaip jis juos tyrinėjo) ir su fotoschopu padarytą nuotrauką, mano vyras stovi šalia Schumacherio bolidų fone  , man ta mintis pačiai labai
 , man ta mintis pačiai labai  

darugo artejancios sventes proga nusprendziau dovanoti parkeri auksine plunksna ir ant jo isgraviruoti ka nors ir daba nezinau ka...
 darugo artejancios sventes proga nusprendziau dovanoti parkeri auksine plunksna ir ant jo isgraviruoti ka nors ir daba nezinau ka...  galvoju gal kokia skambia minti, gal jus galit pasiulyt ka nors
  galvoju gal kokia skambia minti, gal jus galit pasiulyt ka nors  na jeigu ka visada dar lieka inicialai
  na jeigu ka visada dar lieka inicialai  

gal Jūs apie tai suprantat? Būna juk priedų automobiliams, visokių aksesuarų?
  gal Jūs apie tai suprantat? Būna juk priedų automobiliams, visokių aksesuarų?