Įkraunama...
Įkraunama...

Ar nieko blogo,kad mergaitė nori būti berniuku?

Sveikos,turim tokia problemele,mano beveik keturmete mergaite labai nori but berniukas.Is pradziu tai kele sypsena,nes girdejau,kad daug mergaiciu zaidzia su masinelem,o ne lelem.Maniske niekada nenori susiristi plaukuciu,niekaip neuzdedu sijonuko,parduotuveje bega prie masinu.Netgi sako,kad mergaites negeros,o berniukai geri.Dar praso nukirpt kaip berniuka ir renkasi tik berniukiskus rubelius.Gal kas nors su tuo susidurete? cool.gif
Atsakyti
Na, mano 2.6 metuku mergyte ir zaidzia su masinom, leles jai visai neidomu schmoll.gif Bet vat puostis jai labai patinka, ir plaukucius risasi mielu noru thumbup.gif
Nezinau koki pavyzdi Jus rodote, ar pati puosiates, ar vaikas tai mato?
Bet aisku, buna kad gimsta jau berniukiskos mergaites, ir nemanau kad ka galima pakeisti g.gif Nemanau kad cia jau taip blogai, gal isaugs g.gif
Papildyta:
beje, pastebejau, kad jus turite vyresni sunu, tai gal dukra megdzioja vyresneli, ir nori buti i ji panasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(hela @ 2007 10 27, 15:37)
Sveikos,turim tokia problemele,mano beveik keturmete mergaite labai nori but berniukas.Is pradziu tai kele sypsena,nes girdejau,kad daug mergaiciu zaidzia su masinelem,o ne lelem.Maniske niekada nenori susiristi plaukuciu,niekaip neuzdedu sijonuko,parduotuveje bega prie masinu.Netgi sako,kad mergaites negeros,o berniukai geri.Dar praso nukirpt kaip berniuka ir renkasi tik berniukiskus rubelius.Gal kas nors su tuo susidurete? cool.gif

manau kad gal ir nieko tokio,bet kad paciai ramiau butu galite pasikonsultuoti su vaiku psihologu mirksiukas.gif
Atsakyti
gali buti,kad ji labai myli broli, o kadangi vaikai labiau lygiuojasi ne i didesnius zmones o mazesnius ugiu, tai gal brolis daro didesne itaka...o gal tu nuvesk kur nors ja ,kur gyvena mergaites, kur barbiu namai, kaspinai, leles ir panasiai...gal ji mato tik berniukus...O gal ir Jus labiau vyrisko tipo moteris, ir ji tiesiog mato pavyzdi?
Atsakyti
Na nesu pati vyrisko tipo,nors vyras sako pati sijonu nenesioji,nori,kad mergaite nesiotu. ax.gif Gal kad turi vyresni broli,ir kaimynas jos vienmetis irgi berniukas,ji labai su juo draugauja,vis praso pakviest i svecius,ir darzelio grupe ta pacia jie lanko.Aukletoja taip pat sake,kad grupeje ji zaidzia daugiau su berniukais.Lanko ir sokius darzelyle,jai labai patinka,nes su berniukais reik sokt tongue.gif O is mergaitisku daikciuku,tai jai patinka tik mamos lupdaziai.Na gal nera taip jau blogai,bent jau bruozai tikrai ne berniukiski,tik gaila plaukuciu,kuriuos vakar nukirpom(ne berniukiskai),nes kai labai nenori sukuotis,jie labai veliasi. mirksiukas.gif
Atsakyti
aš irgi darželyje labiau norėjau būti berniuku biggrin.gif man atrodė kad jiems linksmiau gyvent. jiems buvo galima ir peštis, ir karą žaist, ir tvorom karstytis, o mergaitės turėdavo tik "būti geros" mad.gif
Atsakyti
as irgi neseniai su tuo susiduriau. mano berniukas vis klausia, kodel as jo nepagimdziau mergaite, arba,kad jis noretu but merg, ar kad uzauges bus mergaite. ir praso plaukus susegti gumyte, mano kosmetika visa iskrausto ir batus matuojasi. zodziu siaip jau man nuo to ziauriai nesmagu, tiek kad tikuosi, kad greitai atsibos jam tos snekos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(hela @ 2007 10 27, 14:37)
Gal kas nors su tuo susidurete? cool.gif

Taip, susidūriau, darželyje buvau tikras berniukas, net berniūkišką vardą turėjau doh.gif Tėvai nedraudė, žaidė tą žaidimą kartu su manimi, kol man atsibodo mirksiukas.gif
Atsakyti
As maza zaisdavau tik su masinom, na poto kai paaugau ir barbes prasidejo,bet man masinos patiko.. rieduciai,riedlentes... net krepsini lankiau.. kieme su berniokais zaisdavom.. na bet poto praejo viskas... na o berniuku but nenorejau,bet pomegiai berniukiski buvo smile.gif
Atsakyti
Pritariu, kad įtaką tokiems "norams" daro bendravimas su berniukais. Maniškė irgi daugiau bendrauja su berniukais, tai jau "sportuot", muštis ir mašinas mėgt pradėjo. Džiugina tik tas, kad ji labai patenkinta iš tikro būdama mergaite, tai berniuku patapt dar neužsimanė biggrin.gif Nuo mažens ją daug giriu, sakau, kokia ji graži MERGAITĖ, kokie gražūs jos ILGI plaukai, kaip jai tinka sijonukai.. Na, žodžiu, esmę suprantat.. ax.gif Nors aišku man lengva samprotauts kai ne man tokia problema iškilo g.gif Iš tikro tai nežinau ką daryčiau.. Pabandykit pasiieškot draugių mergaičių, kuriam laikui apribokit bendraimą su berniukais, gal pasikalbėkit su vaikų psichologu. Manau, kad išaugs, bet atsarga gėdos juk nedaro.
Atsakyti
Aš iki 5 klasės buvau kaip berniukas, draugavau TIK su bernais, žaidžiau ir mušdavaus kaip ir jie, mane net kirpdavo kaip berniuką, o per vasaros atostogas man vienas berniukas prisipažino meilėj wub.gif ir viskas pasikeitė. Tai kad nedarykit iš šito problemos, peraugs jūsų vaikas 4u.gif
Atsakyti
As irgi kai buvau maza norejau buti berniuku smile.gif Mama pasakojo, kad as kalbedavau, kaip noriu buti berniuku, ir kad man greitai uzaugs pimpeliukas doh.gif lotuliukas.gif Negaledavo uzmauti sijonu, o su plauku tvarkymu isviso buvo tragedija. Beje as irgi turiu vyresni broli, i kuri lygiuodavausi.
Bet viskas praejo, dabar visi tik pasijuokiam smile.gif
Mnau neverta dar nerimauti, o paskaicius komentarus, matosi, kad dauguma mergaiciu buvo "sumaisiusios" savo lyti mirksiukas.gif
Atsakyti