Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumo požymiai

QUOTE(malaizija @ 2008 05 05, 09:18)
Gal but tai ir ovuliacija, nes ir pati nelabai tikiu, kad galiu buti nescia, nors labai noreciau, butu antras netyciukas thumbup.gif
Siandien vel sonai paskauda, dar nugara dasidejo, o krutine tai visai neskaida, nei jautresne pasidare. Gal cia man siaip koks uzdegimas unsure.gif

Malaizija, jei ciklas tavo 28 dienu ir reguliarus, vadinasi ovuliacija vyksta 14 ciklo diena. Vaisingu dienu tikimybe yra mazdaug 12, 13, 14 ciklo dienos, na, dar gali buti 15 ciklo diena. Pastebek save, pradek matuoti BT ir tada geriau savo kuna pazinsi..

Nelabai tikiu, kad 6 ciklo diena (2 dienas po menesiniu), tau galkejo ivykti ovuliacija, nebent ciklas butu apie 21 diena.. O testuotis gali pradeti anksciausiai savaite pries laukiamas sekancias menesines, kitaip nieko nepamatysi, tik testukus be reikalo sugadinsi.
Atsakyti
[quote=Pia*,2008 05 05, 10:51]
Malaizija, jei ciklas tavo 28 dienu ir reguliarus, vadinasi ovuliacija vyksta 14 ciklo diena. Vaisingu dienu tikimybe yra mazdaug 12, 13, 14 ciklo dienos, na, dar gali buti 15 ciklo diena. Pastebek save, pradek matuoti BT ir tada geriau savo kuna pazinsi..

Taip mano ciklas reguliarus, 28 dienos. Dabar lieka laukti, kaip Dievas duos, taip ir bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(malaizija @ 2008 05 05, 10:10)
[

Taip mano ciklas reguliarus, 28 dienos. Dabar lieka laukti, kaip Dievas duos, taip ir bus rolleyes.gif

Jei ciklas 28 dienos, tada 6 ciklo diena, nemanau, kad galejai pastoti...geriau bandykit 12, 13, 14 ciklo dienomis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pia*: 05 gegužės 2008 - 10:57
QUOTE(Pia* @ 2008 05 05, 11:56)
Jei ciklas 28 dienos, tada 6 ciklo diena, nemanau, kad galejai pastoti...geriau bandykit  12, 13, 14 ciklo dienomis  4u.gif

aciuks.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
su manim tai kazkaip idomiai darosi. planuojame vaika jau apie 6 men. vis nesekmingai. per ta laika man menesines budavo tokios nereguliarios, kad ojojoj. budavo kad net viena karta i du menesius pasirodydavo. paskutines savaites kazkaip idomiai jauciuosi. paskauda desini sona, kartais kairi. pykina. paskutine savaite pradejo tepliotis. vakar pasirode mmm. bet idomiausia, kad nieko man neskauda, nei pilvo nemaudzia,nei krutu nieko, kaip anksciau budavo per mmm. vakar sakyciau normaliai buvo, o sian vos vos pasirode truputi, kaip per paskutines mmm dienas. net nezinau, kas cia yra. siaip gerai, kad nieko neskauda wink.gif
Atsakyti
Kai požymių ieškojau tai atrodė kiekvieną mėnesi, kad jau jau, bet vis pasirodydavo mmm, o kai jau pamiršau apie planavimą net nepastebėjau, kad mmm vėluoja, tik pilvą labai maudę tai vis laukiau parplaukiančių mmm, o sulaukiau II wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pia* @ 2008 05 05, 10:51)

Nelabai tikiu, kad 6 ciklo diena (2 dienas po menesiniu), tau galkejo ivykti ovuliacija, nebent ciklas butu apie 21 diena.. O testuotis gali pradeti anksciausiai savaite pries laukiamas sekancias menesines, kitaip nieko nepamatysi, tik testukus be reikalo sugadinsi.

nebūtinai O vyksta 14 dieną.mano ciklas 28d reguliarus,O vyksta 12dieną,o vaisingos prasideda10,11dienomis.Geriausia yra matuotis BT tada pažinsi savo kūną,nes jei tiksliai nežinai kada O,tai gali bandyt ir bandyt ir nepavyks pastot,patarčiau matuot BT 4u.gif
beje šnekant apie nėštumo požymius tai man dar mmm nevėlavo o jau ėmė pykint rolleyes.gif keista net kaip anksti,bet svarbiauia kad pasitvirtino nestuke.gif ir pilvą maudė labai dar iki vėluojamų mmm...
Atsakyti
sveikutes,

planuojame stebukleli 3 menuo, pagal BT nustatyta O ir ovuliacinio testuko parodymus lyg isnaudojom kaip sakoma vaisingas dienas produktyviai. siandien 8 DPO (25 CD)BT jau 3 dienas laikosi ne maziau 37, krutine padidejus ir skaudanti jau iskarto po O, kankina baisus nuovargis gryzus is darbo nu gal per daug dirbu. Viskas butu gerai ir neprisigalvociau nieko ir laukciau tu nelemtu mmm tik, kad mane kankina skaudantys sonai, tai desni paskauda tai kairi, tai pilvo apacia bet taip idomiai skaudeno kokias 3 dienas pries siandien , siandien neskaudejo diena o va po darbo vel skaudena ir be to, nepasakyciau kad skauda kaip pries mmm, todel bijau kad cia nebutu kokiu cistu ar pan. priauge, aisku tikiuosi kad cia nuo ko kitko, bet kaip jusu dauguma parasiusios, kad kaip geras pozymis maudzia kaip pries mmm tai as kazkaip kitaip jauciu skausma, be to man pries mmm niekad nemaudzia doh.gif biggrin.gif blush2.gif
padekite ispresti mano rebusa g.gif
Atsakyti
o ka girdejote apie tas tabletes kur per pora paru nuo mylejimosi reikia isgert,kad neivyktu apvaisinimas?
Atsakyti
as turiu visai ekista situacija. nebesisaugom keleta menesiu, bet leliuko irgi "nedarom". viska palikom jam nuspresti. bus kaip bus. mm viskas tvarkoje, laiku. buvo pries 2 savaites. normalios kaip visada. tada isskridau pailset i egipta, ten viskas ok. o va grizus pykina jau visa savaite rytais, pucia pilva, maudzia pilvo apacia. galvoju apsinuodiju gal, nes jei buciau pastojusi nebutu buve normaliu mm. o jei po mm tai dar neturetu buti vaisingu diednu buve ir siaip pozymiai per ankstyvi. kita vertus - nuo ko cia galejau apsinuodyti. ir taip ilgai nepraeina - visa savaite. toks keistas sleikstulys nuolat.

klausimas toks - ar gali buti normalios mm jei esi pastojusi?
Atsakyti
sveikutes mergaites, noriu ir aš jūsų pasiteirauti.. nes nerimas kankina, mm nera jau 10 dienų, žiauriai svaigsta galva, kartais burnoje jaučiu tokį kartumą, tiesa pastebėjau kad pakilusi mano temperatūra - laikosi 37, dar atrodo viskas ką valgyčiau kartu g.gif bet prieš kokias 3 dienas dariausi eurovaistinės testuką, nėštumo neparodė.. blush2.gif nežinau nei ką galvoti, ar gali būti kad testas nerodo?
Atsakyti
Būna kad nerodo. Ne vieną atvejį girdėjau. Pabandyk dar kartą testą pasidaryti. Kad tikslesnis gautųs, daryk iš ryto.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti