Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės:Vandenis

Pasiskambinau i Vandeni, kokia situacija, kiek norinciu. Mes i grupe nuo 3 metu 100 proc papuolam thumbup.gif O nuo 2,4 (kaip mes planuojam pradet leist), tai dar neaisku, bet gali but, kad papulsim, nes geroj vietoj eile uzsieme. Siaip 60 prasymu blink.gif doh.gif Musu nr truputi virs 20. O priima i grupe 18-19.
Atsakyti
Noriu pasakyt tik tiek, kad pernai kai mes uzsirasem, tai mums irgi pranese kad i grupe mes 100 proc papuolam, taciua kai siemet atejo laikas leisti vaika i darzeli pasirode kad grupe jau suformuota ir musu numeris yra ne tarp patekusiu, bet paciam eiles gale. Ta pati direktore pasake ieskot kito darzelio, nes grupe jau suformuota, t.y. vyko atranka. Kokie tos atrankos kriterijai galit patys isivaizduoti (jie jau buvo pamineti). O ir prieziura vaiku ne tokia jau ir gera.
Atsakyti
QUOTE(TheBest @ 2005 08 06, 08:38)
Noriu pasakyt tik tiek, kad pernai kai mes uzsirasem, tai mums irgi pranese kad i grupe mes 100 proc papuolam, taciua kai siemet atejo laikas leisti vaika i darzeli pasirode kad grupe jau suformuota ir musu numeris yra ne tarp patekusiu, bet paciam eiles gale. Ta pati direktore pasake ieskot kito darzelio, nes grupe jau suformuota, t.y. vyko atranka. Kokie tos atrankos kriterijai galit patys isivaizduoti (jie jau buvo pamineti). O ir prieziura vaiku ne tokia jau ir gera.


O kuom prieziura bloga? Kaip supratau, neleidai i si darzeli savo vaiko, tai is kur zinai?
Nu blyn jei tokie bajeriai darosi, gal dar kur uzsirasyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2005 08 08, 10:58)
O kuom prieziura bloga? Kaip supratau, neleidai i si darzeli savo vaiko, tai is kur zinai?
Nu blyn jei tokie bajeriai darosi, gal dar kur uzsirasyti  g.gif


O apie prieziura zinau daug, nes aplinkui gyvenantys vaikai yra 1 metais vyresni uz manaja. Tad kai kurie lanko Vandeni ir is mamu teko tiek girdet per per praejusius metus... Kai kurios tiesiog nebeleidzia vaiko i darzeli, bet arba pacios augina namuos, arba samdo aukle - aisku viskas priklauso nuo pinigeliu kiseneje.
Atsakyti
Apie VANDENĮ papasakosiu labai pikantišką istoriją.Prieš du metus, mes su drauge norėjom užrašyti vaikus į šį darželį ir kuo gi viskas baigėsi? Nuėjom mes pas vedėją, kuri mus sutiko (išsipusčiusi ir su vakarine šukuosena) labai maloniai. Iškart paklausė kuo galime padėti darželiui (juk tai normalu) ? Ji pasakė ką mes turėtumėm padaryti, kad patektumėm į šį darželį.Mes lyg ir sutikom. Bet realiai paskaičiavę kiek mums tai kainuos (o tai buvo virš 1000 Lt) , kitą dieną maloniai pasakėme , kad mums tai brangoka ir kad ji gal galėtų mums ką nors pigesnio pasiūlyti .Ir žinote, ji jau buvo netokia maloni ( švelniai tariant). Buvom apšauktos, iškoliotos ir išgrūstos von. Jos paskutinė frazė buvo: kaip mes išvis drįsom čia ateiti ir, kad mums čia ne vieta. Buvom tokiam šoke , kad grįžę namo paskambinom anoniminiu skundų telefonu. Jūs nepatikėsit, atsiliepusiai moteriškai kai papasakojau šią istoriją , žinot ką ji man atsakė, kad jos vaikas eina į šį darželį ir ji visai patenkinta.Pareiškimo mes žinoma nerašėm. Išvadas darykit patys. Pinigai dideli, o darželis atrodo apgailėtinai. REIKIA JUK SU VISAIS DALINTIS?
Su pagarba MMMM
Atsakyti
Nesu prieštaringos nuomonės apie VANDENĮ, tai daugiau kalba eina apie vedėjos kultūros lygį . Ji viršijo savo įgaliojimus. Aš visada už tai , kad reikia darželius remti, bet tai kiekvienas turi daryti pagal savo kišenę. O tai kuo užsiima vandenio vedėja - REKETAS.
Atsakyti
QUOTE(mmmm @ 2005 08 22, 12:24)
Apie VANDENĮ papasakosiu labai pikantišką istoriją.Prieš du metus, mes su drauge norėjom užrašyti vaikus į šį darželį ir kuo gi viskas baigėsi? Nuėjom mes pas vedėją, kuri mus sutiko (išsipusčiusi ir su vakarine šukuosena) labai maloniai. Iškart paklausė kuo galime padėti darželiui (juk tai normalu) ? Ji pasakė ką mes turėtumėm padaryti, kad patektumėm į šį darželį.Mes lyg ir sutikom. Bet realiai paskaičiavę kiek mums tai kainuos (o tai buvo virš 1000 Lt) , kitą dieną maloniai pasakėme , kad mums tai brangoka ir kad  ji gal galėtų mums ką nors pigesnio pasiūlyti .Ir žinote, ji jau buvo netokia maloni ( švelniai tariant). Buvom apšauktos, iškoliotos ir išgrūstos von. Jos paskutinė frazė buvo: kaip mes išvis drįsom  čia ateiti ir, kad mums čia ne vieta. Buvom tokiam šoke , kad grįžę namo paskambinom anoniminiu skundų telefonu. Jūs nepatikėsit, atsiliepusiai moteriškai kai papasakojau šią istoriją , žinot ką ji man atsakė, kad jos vaikas eina į šį darželį ir ji visai patenkinta.Pareiškimo mes žinoma nerašėm. Išvadas darykit patys. Pinigai dideli, o darželis atrodo apgailėtinai. REIKIA JUK SU VISAIS DALINTIS?
Su pagarba MMMM


O taip, pirma karta kai nueini, vedeja visada tokia maloni, jautri, suprantanti, taciau kur dingsta tas jos malonumas veliau niekas negali atsakyti verysad.gif . O kai mes su vyru atvaziavom suzinotisavo eiles numerio ir kada buvo uzregistruotas musu prasymas - tai ji iskart rekt pradejo. O viskas del to, kad pasakem kad parasysim skunda savivaldybei. O po to dar 30 min. moralus mums skaite(kokia ji gera ir kokie mes blogieciai)
Atsakyti
Noriu ir aš parašyti savo pastebėjimus. kadangi gyvenam ne Fabijoniškėse, tai į "Vandenį" nuėjau, norėdama užsirašyti, nes susipažinau su auklėtoja kaip tik šitam darželyje dirbančia ir užsimaniau kaip tik pas ją savo mažąją leisti. Vedėja mano net prašymo nepriėmė ir pabrėžė, kad vaikų prašymų kitiems metams yra virš 50 , kai trimetinukų grupė nuo 2006 m. rugsėjo bus viena, o lopšelinukų dvi. kažkaip nelogiška truputį, kai žinai, kad trimetinukus daugiau tėvai leidžia į darželius nei dvimečius. Todėl noriu perspėti mamytes, kad tikrai nelauktų ramios, nes yra "užsirašiusios", nes tikrai didelei daliai vaikų bus pasakyta "ne" ir pasiūlyta eit į kitą darželį.

Palyginau net keletą mano aplankytų darželių. Tai šis tikrai pasižymi žaislų įvairove (na, vieninteliam mačiau koridoriuose mašinas mėtantis) ir vedėjos kabineto prabanga (atrodytų, kad net pelno siekianti įstaiga būtų). Aišku, auklėtojų ten tikrai gerų esama, bet be papildomo finansavimo kažin ar ten apsieinama....
Atsakyti
na direktore, tai ten debile doh.gif

vyras du kartus buvo isvarytas su lapeliu rankuose, kuriame kitu darzeliu kontaktai doh.gif tai neapsikentus ejau pati aiskintis doh.gif tai net i kabineta ponia nesivede, o koridoriui zemino mane cry.gif sakau noriu prasyma parasyti, tai ta vietu nera, sakau nesvarbu, as turiu teise rasyti prasyma, ta -neturi doh.gif sakau- einam pakalbeti i kabineta, ta- apie ka mes brangioji kalbesim, sakau- apie gyvenima, o ji- viso gero, su jumis kalba baigta doh.gif tai taip ir netekau zado blink.gif
o taip norejau jai viska isrezti doh.gif norejau paprasyti, kad parodytu sarasa vaikiuku is kokiu gatviu yra i grupe vedami, nes tikiu, kad puse is nepriklausanciu gatviu, o tiems kam priklauso vietos nera doh.gif norejau pasakyti, kad kai kam zinau tikra atveji vieta is kart atsirado vos pasakius kur dirba doh.gif
tai va isejau su ibruktu tuo paciu lapuku, pagal kuri jau seniai viskas praskambinta ir pravazineta ir niekas nepriima, nes mums priklauso Vandenis !
Bet ir to nepasakiau jai doh.gif zodziu vos ne zliumbianti isejau ir daugiau ten kojos nekelsiu, schmoll.gif sekmingai lankome Vejeli ir labai dziaugiames grera atmosfera ir nedidele grupe, o Vandenyje lopselinuku grupeja, bent jau kol kas jau lanko 13 vaiku, tai atmosfera ten tragiska doh.gif
Atsakyti
Nu va, perskaičiau ir visai pasimečiau. Pradžioje visos taip giria darželį, o į bpabaigą - ne tas žodis doh.gif . Ką reiės daryti? Šiap tai mes tik baseiną norėtume palankyti. Kaip tan reikalai su tuo baseinu? Ar priima šiaip vaikučius? Kokios sąlygos ir reikalavimai.?
Atsakyti
Ji pasake- savivaldybe viska zino sad.gif na tipo, kad vietu jie neturi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamūškė @ 2005 09 03, 22:17)
Ji pasake- savivaldybe viska zino sad.gif na tipo, kad vietu jie neturi doh.gif



O kur vejalis yra? g.gif

O seip tai man i Vandeni atsoko bet kks noras eiti net uzsirasyti. Dabar vazinejam i lazdynus (nes anksciau ten gyvenom) kol sese baigs paruosiama. Bet kai paskaitai apie salia esancius darzelius, tai vyras sake, kad geriau vezios i lazdynus visus 4 metus vietoj kysiu vedejoms. Tuo labiau, kad dabar nuostabios aukletojos dirba, ir priima be jokiu problemu, ir be jokiu kysiu... 4u.gif
Atsakyti