Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės:Vandenis

Oi, jus mane prigazdinote... Mes i Vandeni uzsiraseme, kai buvo mums trys menesiai. Buvau nuejusi vasaros gale, tai sake, kad nuo kito (siu metu) rudenio musu eile tikrai ateis...
Taigi, as ramiai laukiu vasaros galo...
O i Vandeni norime irgi del baseino, nes ji lankeme nuo 1 menesio ir nesinori pamirsti ka mokame ax.gif
Atsakyti
Na, prisigasdinau, mamkos - ir nulekiau as is anksto i "Vandeni". unsure.gif Buvau uzrasiusi dukriuka kai jai buvo vos 3 menesiai, o vesti norejau dabar nuo balandzio.
Nuejau vos ne raminanciu prisigerusi blink.gif (cia po paskaitytu komentaru apie vedeja) - ir nieko blogo negaliu pasakyti:
1. vedeja buvo super maloni, nors atejau be jokio ten kysio ir ji manes tikrai nepazista, baseinuko mes irgi nelankėm.
2. Gaire jau buvo itraukta i sarasus - taigi - jokiu problemu, tiesiog musu eile tikrai atejo.
3. Vienintele blogybe - nuo balandzio musu nepriima, nes darzelis dirba mokyklos ritmu (kadangi turi parengiamaja grupe) - isleidzia i mokykla grupe, tuomet visi nuo rugsejo vienu laipteliu pakyla auksciau - atsilaisvina lopselines bei darzelines grupes.
Taigi - priims mus nuo rugpjucio vidurio, tfu, tfu, tfu .... gal ir geriau taip smile.gif.
Ir dar turiu apsispresti nuo kada i mokykla vesiu doh.gif , nes jeigu nuo 6,5 metų - priims į daržą tik, o jeigu nuo 7,5 - galiu vesti i lopšį.
Tai va.
Žinoma, ji manęs pabaigoje paklausė - ar galėsiu paremti darželį - sako - "jeigu negalėsit - tai nieko, ne visi tėveliai gali". Aš sakau - "na, kažkuo paremsim, galėsim". Tai ji dar paklausė - "o auklę samdot ?" "Taip", sakau, "samdom". Tai ji sako - "a, tada turbūt tikrai galėsit darželį paremti, bet apie tai pakalbėsim , kai jau artės vedimo į darželį diena ...."
Dar ji susakė kokių pažymų medicininių reikia - ir mes atsisveikinom.
Taigi - nežinau, ar pataikiau gerą dieną, ar tai dėl to, kad tikrai seniai buvau užrašiusi (ir mums pagal gyvenamą vietą priklauso) - nežinau. Bet visai nieko blogo pasakyti negaliu.
Taigi - mamytės - nenuleiskit rankų wink.gif.

Atsakyti
Darželis superinis, mano dukra jį lankė.Labai nuostabios auklėtojos Danguolė su Laima.O dėl vedėjos, tai labai retai teko su ja bendraut, pradžiai parėmėm darželį:pervedėm į sąskaitą pinigėlių, kaip tik pirko baldus baseinui, o paskui per 4 metus bendravom dar vieną kartą dėl lauko žaidomų įrangos ir viskas.
naujųjų metų renginiai ir pasiruošimas vaikučių superinis, palyginus su kitais darželiai.Gaila, kad gyvenu kitame miesto gale ir savo mažiaus nevežiosim į šitą darželį.Kai būdavo šalta grupėse, auklėtojos prijungdavo elektrinių radiatorių, kad vaikai nešaltų.
Atsakyti
Nu va, susiskambinau, ryt pedinsiu apsiuostyt i sita darzeli, paziuresiu, pakliunam ar ne mes nuo rudens g.gif
Atsakyti
Na ir ka as galiu pasakyti. Nei vieno blogo zodzio thumbup.gif Labai maloni vedeja, sauniai pasisnekejom, jokiu santazu ar panasiai schmoll.gif Net neklause ar paremtume darzeli ar ne. Sake, kad nuo 3 metu 100 proc. papuolam, o nuo sio rudens, tai pagal poreiki - jeigu verkiant nebeturetume pinigu auklei, tai priimtu gal kaip nors, bet jeigu turim dar koki lita, tai vaiko labui pasiule palaikyt ji namuose. Manau, taip ir darysime g.gif
Taigi ir as nezinau - ar jai cia gera nuotaika ar kaip, bet is sitoj temoj skaitytu pasakojimu buvau pasiruosus bet kam g.gif
Atsakyti
Nu as bandysiu savo laimę pirmadienį, gal irgi pasiseks...
Bet mes tai norėtume jau nuo balandžio mėnesio pradėti lankyti, įdomu, ką išgirsime... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2006 02 25, 15:33)
Bet mes tai norėtume jau nuo balandžio mėnesio pradėti lankyti, įdomu, ką išgirsime... g.gif

Papasakok butinai kaip sekesi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2006 02 25, 13:33)

Tikrai baisiai idomu kaip seksis,nes musu tai nuo balandzio neprieme ... schmoll.gif
Gal jums labiau pasiseks bigsmile.gif
Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(Rutata @ 2006 03 04, 09:53)
Tikrai baisiai idomu kaip seksis,nes musu tai nuo balandzio neprieme ...  schmoll.gif
Gal jums labiau pasiseks  bigsmile.gif
Sekmes!

Sian nuejome...Musu irgi nuo balandzio neprieme ax.gif
Bet mes pradesime lankyti nuo rugpjucio 21 dienos. Taigi, su jumis, turbut, busim vienoje grupeje mirksiukas.gif

O del reketo, tai nieko nepajutau, nei lause kur dirbu, nei ar galesim paremti- NIEKO lotuliukas.gif
bet sake, kad pagal sarasus mes jau ketvirti buvom tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lotta: 06 kovo 2006 - 15:52
QUOTE(lotta @ 2006 03 06, 15:51)
Bet mes pradesime lankyti nuo rugpjucio 21 dienos. Taigi, su jumis, turbut, busim vienoje grupeje mirksiukas.gif

O del reketo, tai nieko nepajutau, nei lause kur dirbu, nei ar galesim paremti- NIEKO lotuliukas.gif

Nieko nebesuprantu- tai jūs tik dabar nuėjote ir jau nuo ateinancio rugpjucio pradedat lankyt???
Mes buvome pries savaite,norejome pradet nuo rugsejo, tai pasake, kad net 2005 m. gimusiu nepriimineja, jau nelkalbant apie 2004m. O gimusiu 2006m. jau 20 uzrasyta.
Tik dave kitu darzeliu sarasa sad.gif
Atsakyti
QUOTE(lotta @ 2006 03 06, 15:51)

Tik dabar atkreipiau demesi, kad jus jau nuo triju men. uzsirase...
Atsakyti
Mes nuėjom užsirašyti į "Vandenį", kai dukrytei buvo 3 savaitės, tai į 2005 metų grupę vos tilpom, sakė, kad liko tik kelios vietos. Vedėja buvo maloni, dėl paramos išsireiškė labai aptakiai (tipo, jei kada turėsit galimybių). Dabar tik bijau, kad tarandiečiai kokie mūsų neapšuoliuotų. Baisiai apmaudu būtų, darželis prie pat mūsų namo... Bet aš planuoju leisti nuo 2 m. (į lopšelį), tai manau, kad kaip nors patilpsim, ne visi gi nuo tokio amžiaus leidžia g.gif
O tarp kitko, tuo pačiu metu buvau nuėjus ir į "Karuseles", ten iškart be jokių kalbų pasakė, kad 2005 m. gimimo vaikams vietų jau nėra.
Atsakyti