Na, prisigasdinau, mamkos - ir nulekiau as is anksto i "Vandeni".

Buvau uzrasiusi dukriuka kai jai buvo vos 3 menesiai, o vesti norejau dabar nuo balandzio.
Nuejau vos ne raminanciu prisigerusi

(cia po paskaitytu komentaru apie vedeja) - ir nieko blogo negaliu pasakyti:
1. vedeja buvo super maloni, nors atejau be jokio ten kysio ir ji manes tikrai nepazista, baseinuko mes irgi nelankėm.
2. Gaire jau buvo itraukta i sarasus - taigi - jokiu problemu, tiesiog musu eile tikrai atejo.
3. Vienintele blogybe - nuo balandzio musu nepriima, nes darzelis dirba mokyklos ritmu (kadangi turi parengiamaja grupe) - isleidzia i mokykla grupe, tuomet visi nuo rugsejo vienu laipteliu pakyla auksciau - atsilaisvina lopselines bei darzelines grupes.
Taigi - priims mus nuo rugpjucio vidurio, tfu, tfu, tfu .... gal ir geriau taip

.
Ir dar turiu apsispresti nuo kada i mokykla vesiu

, nes jeigu nuo 6,5 metų - priims į daržą tik, o jeigu nuo 7,5 - galiu vesti i lopšį.
Tai va.
Žinoma, ji manęs pabaigoje paklausė - ar galėsiu paremti darželį - sako - "jeigu negalėsit - tai nieko, ne visi tėveliai gali". Aš sakau - "na, kažkuo paremsim, galėsim". Tai ji dar paklausė - "o auklę samdot ?" "Taip", sakau, "samdom". Tai ji sako - "a, tada turbūt tikrai galėsit darželį paremti, bet apie tai pakalbėsim , kai jau artės vedimo į darželį diena ...."
Dar ji susakė kokių pažymų medicininių reikia - ir mes atsisveikinom.
Taigi - nežinau, ar pataikiau gerą dieną, ar tai dėl to, kad tikrai seniai buvau užrašiusi (ir mums pagal gyvenamą vietą priklauso) - nežinau. Bet visai nieko blogo pasakyti negaliu.
Taigi - mamytės - nenuleiskit rankų

.