Įkraunama...
Įkraunama...

Fabijoniškės:Vandenis

QUOTE(venddetta @ 2006 11 14, 20:30)
o ar priims toki maziuka?jau dabar vesi?jei priimtu ir vestum siemet pakliutumet i varliuku grupe pas pacias geriausias viso darzelio aukletojas ir dar vilte su augustu butu grupiokai  thumbup.gif dabar regis toj grupej maziausia 2005 geguzine

nea, eisim nuo 3 metuku ax.gif Gal susitiks musu leliai po poros meteliu bigsmile.gif
Atsakyti
greiciausiai nesusitiks vienoj grupej...nebent kur lauke thumbup.gif nes vilte bus vyresniu vaiku grupej, negu augustinas ax.gif

o augustuka prieme? blink.gif
Atsakyti
Nu va pasiskaiciau apie Vandeni, na lyg ir nieko blogo... Mums jis priklauso ir mano broliukas ji lanke pries kokius 5 metus lotuliukas.gif ... Siuo metu esu uzsieny, bet va penktadieni jau gryztam ir reikia mazuli i darzeli isleisti, nes cia jau nuo 2 metu leidziu i darzelius ir jam labai patinka... Tik va ar priims mus verysad.gif Kai mano mama vede broliuka, tai nebuvo jokiu problemu, nes buvom ka tik i Vilniu atsikrauste ir direktore nepasirode tokia bloga...
Atsakyti
Nu va perskaičiau visus atsiliepimus apie "Vandenį". Faina Jums mamytės, kurių vaikučius priėmė į darželį, o va mūsų anė kaip cray.gif . Mes iš anksto nebuvom užsirašę - tai ir neprimėmė, nors gyvename visiškai prie darželio. O taip norėjom, nes buvom išsiklausinėję apie "Vandenį" ir mums labai patiko. Ir direktorė visai faina pasirodė, kad ir nepriėmė. Nu jo, tokia "delovaja ženščina", bet ir rezultatai matosi. Dabar lankome "Ozo" darželį, fainos ir ten auklėtojos. Bet alia gi tolumas to darželio doh.gif na tik ten vietą suradome. BET DAR VIS NEBLĖSTA VILTIS PAKLIŪTI Į "VANDENĮ" happy.gif . Tada ir aš galėsiu su Jumis pasiplepėti "kaimynkos" biggrin.gif . O gal žinot kokį "fintą" kaip ten mums įsisprauti? gossip.gif
Papildyta:
P.s. mano Mantoška tikrai susidraugautų su Jūsų atžalėlėm group.gif . Jis labai draugiškas, plepus, juokingas toks tease.gif . Na tikėkimės bus proga su Jumis susipažinti drinks_cheers.gif friends.gif yess.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2006 11 14, 15:55)
Eisiu ir as rytoj i "vandeni" savo mazgiaus uzrasineti. Ale vat perskaiciau sita tema ir pasimeciau
Skaitau nuo pradzios - jau galvoju kad reik eiti banko grobti... Aha, ir dar kocela i rankinuka isimest, kad butu papildomi argumentai rekianciai direktorei...
Skaitau toliau - banko gal grobti ir nereikes, uzteks keliais simtais pinigine suplonint... O kocelas i rankinuka netilps, bet vargu ar jo ir prireiks, nes ne tokia jau ta direktore ir rekianti...
Toliau skaitau - gal issuksiu ir be nieko 9be kocelo ir $), jei sumeluosiu, kad nesu komercijos direktore...
Vis dar skaitau - jokiu problemu manes neturetu laukti, o padeti darzeliui - visada esu pasiruosusi... Hm, iseina, kad darzelis pats paprasciausias ir normaliausias g.gif
Ir galu gale perskaitau visa tema - ir jau nebezinau kam ruostis rolleyes.gif

lotuliukas.gif Išduosiu paslaptį - SM skaito ne tik mamytės, bet ir darželių direktorės, ir Švietimo ministerijos atsakingi darbuotojai. Matyt, direktorei teko keisti elgesį, kitaip jos "metamorfozė" per tuos porą metų, kai gyvuoja šita tema, būtų tiesiog nepaaiškinama rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovvita: 29 lapkričio 2006 - 10:29
QUOTE(Jovvita @ 2006 11 29, 10:31)
lotuliukas.gif  Išduosiu paslaptį - SM skaito ne tik mamytės, bet ir darželių direktorės, ir Švietimo ministerijos atsakingi darbuotojai. Matyt, direktorei teko keisti elgesį, kitaip jos "metamorfozė" per tuos porą metų, kai gyvuoja šita tema, būtų tiesiog nepaaiškinama rolleyes.gif

4u.gif pritariu 100%.
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2006 11 15, 09:57)
nea, eisim nuo 3 metuku ax.gif Gal susitiks musu leliai po poros meteliu bigsmile.gif

Tai priėmė?
Atsakyti
QUOTE(Jovvita @ 2006 11 29, 10:31)
lotuliukas.gif   Matyt, direktorei teko keisti elgesį, kitaip jos "metamorfozė" per tuos porą metų, kai gyvuoja šita tema, būtų tiesiog nepaaiškinama rolleyes.gif

Nelabai norėčiau sutikti dėl pasisakymų, susijusių su vedėjos elgesio pasikeitimu - ji buvo puiki prieš dešimt metų, kai vedėm į darželį savo pirmagimę, tokia pat puiki ji ir šiandien. Niekaip nesuprantu, kodėl kai kurioms mamytėms jos elgesys nepatinka. Man (ir mano vyrui) ji nuostabus žmogus, reiklus darželio personalui, mylintis vaikučius ir savo darbą, sėdintis "savose rogėse". Esu gyvenime sutikusi labai kategoriškų, neieškančių jokių kompromisų žmonių, bet Vandenio vedėjos jokiu būdu tokių žmonių kategorijai nepriskirčiau. Linkiu jai kuo geriausios kloties, sėkmės ir sveikatos. Manau, jei ji būtų kitokia, šis darželis nebūtų toks, į kurį taip trokštumėte vesti savo vaikučius. Pavyzdys - šalia esantis darželis, berods Karuselė - taigi dislokacijos vieta panaši, o kodėl nėra tokio mamyčių šturmo, kaip Vandenyje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bitemajagsm: 01 gruodžio 2006 - 22:29
QUOTE(bitemajagsm @ 2006 12 01, 23:20)
Nelabai norėčiau sutikti dėl pasisakymų, susijusių su vedėjos elgesio pasikeitimu - ji buvo puiki prieš dešimt metų, kai vedėm į darželį savo pirmagimę, tokia pat puiki ji ir šiandien. Niekaip nesuprantu, kodėl kai kurioms mamytėms jos elgesys nepatinka. Man (ir mano vyrui) ji nuostabus žmogus, reiklus darželio personalui, mylintis vaikučius ir savo darbą, sėdintis "savose rogėse". Esu gyvenime sutikusi labai kategoriškų, neieškančių jokių kompromisų žmonių, bet Vandenio vedėjos jokiu būdu tokių žmonių kategorijai nepriskirčiau. Linkiu jai kuo geriausios kloties, sėkmės ir sveikatos. Manau, jei ji būtų kitokia, šis darželis nebūtų toks, į kurį taip trokštumėte vesti savo vaikučius. Pavyzdys - šalia esantis darželis, berods Karuselė - taigi dislokacijos vieta panaši, o kodėl nėra tokio mamyčių šturmo, kaip Vandenyje?

Jeigu direktore buu tokia nuostabi, tai bent jau pasisneketu su teveliais atejusiais dar su mazu vaikiuku, o ne kistu pro duris lapelio su kitu darzeliu sarasu. Ir i klausima - gal po metu atsirastu vieta? neatsautu- pas mus vietu neastsiranda!!! blink.gif Beje, esu is pirmu lupu girdejus, kiek reikia uzmoketi puikiajai vedejai, kad vieta atsirastu!

Dabar esu nescia, kita vaikeliu esisiu uzrasynet paskutiniais nestumo menesiais. Ir tugul tik pabando direktore uzsiminti, kad vietos gali neatsirast gun_bandana.gif
Atsakyti
Mes užsirašėm, kai buvo dukrytei 6 mėn ir jokių problemų nekilo schmoll.gif Nei užsirašant, nei nuėjus į pokalbius keletą sykių su klausimu kaip ta eilė juda ir t.t. Laaaabai maloniai visada su mumis šnekėjo, kaip ir mes su ja, jokių kyšių nebuvo reikalauta schmoll.gif Man kažkoks nonsensas, kai girdžiu, kaip nemaloniai direktorė kalba su tam tikrais tėveliais g.gif Nu nesuprantu niekaip. Dalyvavau neseniai tarybos posėdyje, kur tarp kitko paminėjo, jog savivaldybė išrinko neseniai ir Vandenį kaip vieną iš 8 (ar tai 6) geriausiųjų Vilniuje. Įdomu, kieno dėka. Kodėl greta esančios Karusėlės netraukia dėmesio g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanta @ 2006 12 02, 17:33)
Įdomu, kieno dėka. Kodėl greta esančios Karusėlės netraukia dėmesio g.gif

Manes pvz. Karuseles nedomina del to- kad ten rusu darzelis.
O del direktores nemandagumo- man nera priezastes isigalvoti. Aplankeme daug darzeliu, bet niekur su mumis taip kalbama nebuvo. Bent jau visur buvome pakviesti i kabineta.
Atsakyti
Kad ir kas bebūtų kalbama apie šio darželio vedėją, apie ją galiu pasakyti tik daug gero. Buvau kalbėtis dėl vaikų prėmimo du kartus, ir nė vieną kartą jokio reikalavimo duoti kyšį nebuvo. Manau, kad tokios apkalbos dėl kyšio reikalavimo, tai tik pikti pokštai tų mamyčių, kurios dėl kažkokių priežasčių nerado bendros kalbos su vedėja.
Be to, nemažai kaimynų ir pažįstamų žmonių ėjo kalbėtis su vedėja dėl savo vaikučių priėmimo ir nė iš vieno nesu girdėjusi apie bent menkiausią vedėjos užuominą gauti kyšį.
Aišku, nėra kalbų, kad darželis yra vienas geriausių Vilniuje, todėl norinčių į jį pakliūti, manau, yra nemažai. Mes antrą kartą ėjom savo vaikučio užrašyti kai jam tebuvo trys mėnesiai. Taigi, darželiu pradėjome rūpintis labai seniai. Suprantu, kad pikta, kai vaikutis nepakliūna į gerą priešmokyklinę įstaigą, bet juk darželis ne guminis.
Beje, šalia esanti Karuselė nėra rusakalbių darželis - jį lanko nemažai ir kitų tautybių vaikučių. Yra atskiros rusiškai kalbančių vaikučių grupės. Mūsų kaimynai vedą į šį darželį savo vaikutį ir jokių neigiamų atsiliepimų negirdėjau.
Atsakyti